Nova Владa Србије

Шта мислите какав ће бити нови састав Владе?

• ДС - СПС - ЛДП

glasova: 21 14,0%
  • ДС - СПС - ЛДП - УРС

glasova: 35 23,3%
  • ДС - СНС

glasova: 31 20,7%
  • СНС - СПС - ДСС

glasova: 44 29,3%
  • Неће се формирати Влада, иде се на нове изборе

glasova: 19 12,7%

• Ukupno glasova
    150
  • Anketa je zatvorena .
DS + SNS je ravno političkom samoubistvu.

Koliko puta treba da ponove žutaći a i naprednjaci da jedni s drugima neće praviti vladu ni po koju cenu ?

Potrebna je dobra taktika pa privući Ivicu Dačića na drugu stranu. To bi bio potez. :super:

Gledao sam malo studio B, svi prisutni su najblaze receno bili u frci (a, mozete zamisliti koji su bili:D)-ne znaju kako ce se SPS, postaviti prema Tomi:D

FRKA, opsta - svi ti LEZILEBOVICI, sad su na LEDU !

KAKO odluci SPS, tako ce BITI ! i NAMA i NJIMA !!!

Ali NE SMEMO i NE MOZEMO biti MALODUSNI !!!! Srbiju jedino MI mozemo spasiti (naravno uz Boziju pomoc !!) ,a ne UZDATI se u VEKOVNE zlikovce NEMACKU i EU !!!
Zato treba SVIM silama UTICATI na SPS (ruznog pacica) svako u skladu sa svojim mogucnostima (vezama i vezicama) da NAPRAVI VLADU sa SNS-DSS-om !!! :worth::worth::worth:

Nikoliqi je izjavio da je nemačka najveći saveznik srbije, tako da ne vidim kako je on i sns, suprotstavljen tim zlikovcima. On je direktan njihov eksponent isto kao i tadiqi.

Сви који су ме пљували због приче о великој коалицији, сад да ми се извине.

Ma kakva crna velika koalicija, ne lupetaj...

Sad smo ovo snimili, pa ću da te podsetim :ok:, a dotle.. i bez obzira na to, očekujem da me ne oslovljavaš više sa "ne lupetaj". To ti tamo sa tvojim naprednim drugovima tako razgovaraj. Jeste da ćete uskoro biti na svim polugama vlasti ali nisu mi mogli ni ovi vaši žuti ništa, pa nećete moći ni vi. :ok:

:eek::eek: Čuješ njega, "ne lupetaj...", mama te lupetala po guzi. :eek::eek:

Back