Nova Владa Србије

Шта мислите какав ће бити нови састав Владе?

• ДС - СПС - ЛДП

glasova: 21 14,0%
  • ДС - СПС - ЛДП - УРС

glasova: 35 23,3%
  • ДС - СНС

glasova: 31 20,7%
  • СНС - СПС - ДСС

glasova: 44 29,3%
  • Неће се формирати Влада, иде се на нове изборе

glasova: 19 12,7%

• Ukupno glasova
    150
  • Anketa je zatvorena .
Tačno.

I ne samo to: rekao je da je Njemačka najveći saveznik Srbije i da će najprije tražiti sastanak sa Angelom Merkel. Ja ne znam šta čovjek više treba da izjavi ili kaže da bi ovaj narod ukapirao ko za koga i šta radi. Nikolić je savršeno odradio ulogu lažne opozicije koju su mu dodijelili neprijatelji Srbije i njegovi mentori sa zapada. Da li će formirati ovu ili onu vladu sasvim je nebitno: Srbija nastavlja svojim bezalternativnim putem ne birajući sredstva i ne mareći za žrtve. TAČKA.

Narod ništa nije ukapirao po običaju, ali je očaj od siromaštva i nezaposlenosti i iziritiranost tadićem učinila svoje. Ponovila se stara pesma da su to bili izbori "protiv", a ne "za", koji ništa ne menjaju, uzgred.

Poslednja izmena:
Pogledajte kako je Tadić napustio zgradu DS

Članovi njegove stranke ispratili su ga uz aplauze
BEOGRAD - Boris Tadić napustio je zgradu Demokratske stranke odmah posle konferencije za novinare na kojoj je priznao poraz i čestitao Nikoliću.
Članovi njegove stranke ispratili su ga uz aplauze.
Pogledajte kako je to izgledalo.

http://www.kurir-info.rs/pogledajte-kako-je-tadic-napustio-zgradu-ds-clanak-236588

mashe-1.gif

Pazi jedino sto mi se jvalja kao baba vangi , da je dacic je tako samouveren u ulazak u vladu, i to svi znaju, i na to racunaju, pa ce tako da mu uteraju, ima da se pusi. DS znajuci da gub- hvata se slamku, glupog pepa prase, dovoljno da izgubi i na sledecim izborima, pa dacicevi glasaci nisu za tadica, ne ide to tako.
Nije mi jasno jedno, toma je ruski spijun, ovaj vucic vuce za britaniju (pritom mu ostavlja stranku), kako je evropa dozvolila pobedu nikaolica, sta im je obecao ebote nikolic. Mislim ono sto je nosio dzakove sa listicima nije kradja galsova, da se nelazemo, al da je ds krao na drugi nacin, krao pa satirao

I ja mislim da je u prvom krugu bilo krađe.
Ali,ne kako to Toma tvrdi,na krajnje džukači način.
Džakovi...******-palac !
Odrađeno je to na mnogo suptilniji način,
pre prebrojavanja glasova.

kakva crna vlada........ide se na nove parlamentarne i lokalne izbore........ova krađa na izborima 6 maja mora biti poništena voljom naroda........pobeda nikolića je samo jedna u ovoj borbi protiv najgore pošasti koja je poharala srbiju.......žutica u srbiji mora biti iskorenjena do kraja.......srbija će biti zemlja čistih rruku......izdajnička dos razbojnička družina ima da plati za svaki dan poniženja koje srbija preživela..............

Слушам Тадићеву изјаву по објављивању прелиминарних изборних резултата и честитку Николићу, у којој између осталог каже, да парафразирам, да се већ сутра почиње са формирањем нове владе. И сада ко је тај који поверава тај мандат и коме се мандат поверава? Верујем да ће се ипак мало причекати да се страсти смире, да се лопта спусти на земљу, али шта о томе каже уставна и законска регулатива?

Najvaznije je da se istrazi sta se zapravo desilo u prvom krugu.

"Uveren sam da bi Tomislav Nikolić, ako pobedi na izborima, svojim autoritetom mogao da obezbedi da nezavisna komisija ponovo prebroji glasačke listiće i utvrdi šta se zapravo desilo 6. maja", rekao je Koštunica.

Back