- Poruka
- 46.800
не може, премијера даје најјача странка, значи снс, спс ће добити нека битна места као и пре, ал сумњам да могу да уцењују премијерским местом
Objasni to Dačiću
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
не може, премијера даје најјача странка, значи снс, спс ће добити нека битна места као и пре, ал сумњам да могу да уцењују премијерским местом
Ali NE DAJ BOZE da se to dogodi !!!!![]()
na jesen očekujem tominu podršku ***** balu
http://www.blic.rs/Vesti/Politika/3...ikada-necete-saznati-kako-je-DS-pokrao-izboreУпитан да ли ће ако буде председник Србије стати на чело Параде поноса, Николић је казао да би то могао да уради само у случају опасности да њени учесници буду премлаћени.
"Моја породица ће бити код куће. Очекујем од свих који им не припадају да остану код куће", казао је Николић и навео да припадници ЛГБТ популације имају своја права која треба да буду заштићена.
Све је то лепо смишљено, али СПС са СНС?![]()
Bolja od Tome!
što????A kad je bilo SPS i DS,grom iz vedra neba,pa sastaviše 4 god.??

Зар напредњаци признају резултате парламентарних избора?

Имају са мањинама а сами ја мислим да немају. Та влада је извјесна по мени.Ako vec lupas onda proracunaj, zasto bi ubacivali SPS ako i bez njih imaju vecinu???
Dokle lupate, jel imate vi granicu u mrznji prema SNS-U?
!!!!Sad je ionako svejedno. Privredu i vojsku su sjebali , debelo pre 2008 godine?. Jedina teška nesreća bi bila da čeda postane ministar spoljnih poslova. Ovo je sve isto, kad se setim ko su bili ekonomski kadrovi dss, užasnem se. Ali , kao što rekoh ovo je sve farsa ...

Па СПС и ДС већ имају потписан коалициони споразум![]()
???Do sledećih izbora.

Мене брине нешто друго ... Промена Устава ..
Brisel to traži a narod je za to glasao.

!!!u demokratiji, se mandat daje stranci sa najvise poslanika.
prvo njima

Мислиш? Е, а пази ... замисли сада МенаЂера како изговара "Србија признаје независност КиМ" ... Реално?
Сви који су ме пљували због приче о великој коалицији, сад да ми се извине.