Dakle neki ljudi ni po koju cenu ne odustaju od prevare.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uostalom pustimo da vreme ucini svoje i vidimo ko ce biti upravu.
Haha pa i dalje me ti ljudi zovu da pristupim.
... Ako jeste u Madjarskoj i ovde ce , jednostavno dovoljan razlog....
E, ako je uspelo u Mađarskoj onda izvini.
Molim sve koji sumnjaju da prestanu da pronalaze mane jer je sistem uspeo u Mađarskoj.![]()
I ujedno bi to bio i jedini "argument" u prilog ovoj cijeloj prici..., kad je ovako jak pocecu i ja da vjerujem da ce uspjeti...
Da nije zalosno bilo bi smijesno...
Lyonnes , uopste nije isto koncipiran sistem kao ovaj. Zato sto oni od firmi traze neke pare da daju u startu neke pakete. I sto su tamo svi zabijeni u binarni sistem a ne na kupovinu ( gotovo da nemaju firmi gde se moze kupovati) . Glavni covek se uvek prvi pozicionira u svim trgovackim kategorijama u svim drzavama (crtajuci sebi profit prava u binarnoj matrici i time uzima 50% novca) ovde firma uzima 1% a 99 se vraca u sistem (mrezu) a i od tog 1% se odbija 5% i dobija covek koji je uveo tu partnersku firmu gde se kupilo nesto. plus raspodela od tog ostatka za one koji dodju u 7-mu karijernu. Lyonnes je nula! Sto opet pokazuje koliko je ljudi preslo odatle i uclanilo se u ovaj genijalni ssistem. Vidi se da nisi razumeo nista . pricas tu o nekom 1% sta je sa ostalim? Sto to nisi spomenuo.... ili nisi razumeo? Drugo sto mislis da SCnet ne uvodi firme u kojima i ovako ljudi najcesce kupuje, gde je najjeftinije i koje imaju najvise poslovnica. Sam primer ti je mts, e ako ti se tu ne isplati da se samo zbog toga uclanis onda si stvarno polupan... 30 ljudi 30 sati WTF?
A ti cave man i dalje mi nisi odgovorio odakle ti informacije? Nijedan jedini argument nemate da je ovo prevara. Samo laprdate ovuda , navlakuse, piramide, prevare. To ako ste nekad bili prevareni ne znaci da svi varaju. Ja i jesam dao pare i nisam nista izgubio jer su i dalje moje koje trosim, a pored toga zaradjujem dodatne....
A sta se to moze kupiti jeftinije u MTS-u? Cuo sam das je MTS osigurao sve svoje post[ejd korisnike kod Delta generali osiguranja, ali SC-net, nisam cuo. Sta se to konkretno nudi?
Treći šta se dešava sa sredstvima koja vam uplatim na račun a vi jednostavno račun ugasite?
Četvrti ukupan kapital firme je imao negativan rast APR statistika i finansiski izveštaj
Biznet tarife
Razgovarajte koristeći svoje mobilne telefone kao lokale
Uvođenjem usluge Biznet u mala i srednja preduzeća ili u velike poslovne sisteme, zaposlenima se omogućava da na jednostavan i lak način, međusobno razgovaraju koristeći svoje mobilne telefone kao lokale. Na ovaj način povećava se efikasnost i produktivnost zaposlenih, a kako su cene međusobnih razgovora (ON NET) daleko niže nego van BIZNET grupe (OFF NET), smanjuju se i troškovi poslovne komunikacije.
Usluga BIZNET omogućava potpisniku ugovora da izabere skup ovlašćenja ili ograničenja, tj. odgovarajući profil korisničke linije za svakog člana grupe.
Prilikom konfigurisanja BIZNET grupe moguće je dobijanje brojeva u nizu.
Za mala preduzeća sa najmanje 5 zaposlenih u ponudi je Biznet 5, za preduzeća sa većim brojem zaposlenih, do 19 naša preporuka je Biznet 10, za preduzeća sa do 49 zaposlenih preporučujemo Biznet 20, za firme koje imaju do 299 zaposlenih Biznet 50, dok za velike poslovne sisteme pravi izbor je Biznet 300.
Opis usluge preuzet sa stranice Telekom Srbija: LINK