NOVA SANSA!!!

• Začetnik teme Začetnik teme SCNET
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
SCnet ima paket kod MTS-a u post paid najveci paket od cini mi se 300+beskonacno brojeva.
Cene:

ON NET (pozivi unutar Biz:net grupe, odnosno SCneta) 0 din
Pozivi ka ostalim mt:s brojevima 3,00 din
Ostali nacionalni pozivi 7,00
Impuls za odgovor na poziv se ne naplaćuje
Tarifiranje se vrši u sekundama
SMS poruka 1,70
SMS poruka ka inostranstvu 10,00
Mesečna pretplata po broju 30,00
i jos na sve to sto potrosim vam SCnet mreze dobijem 10% nazad...
Sad imas domaci da nadjes kompaniju koja ima te uslove ,a da pritom svaki gradjanin moze da pristupi....:D

Ti iznosis cenovnik MTS. I sta , sad bi ja trebao da se uclanim kod vas i da placam vama, kao da ste vi podoperater mobilne telefonije. To je bilo jedno vreme u GSP-u, pa je puklo. To sto ti pricas su ciste gluposti, mislis da ce neko da se veze za vas da ga reketirate. Sinko, jeste da si zaglibio, ali bezi od tih prevaranata, dok jos imas vremena.

Sve to tvoje papagajisanje ti je dzaba, Vasa piramidalna struktura JASNO I NEDVOSMISLENO govori da je u pitanju klasicna piramida koja traje dok se u igru uvlace nove "ovce", kad ponestane novih ovaca igra se zavrsava, treba li da citiram Vas pravilnik o nagradjivanju gdje je to jasno definisano, nije poenta da se ljudi uclane i dobiju popust, to je samo jedan dio price, onaj manji, to samo po sebi i ne bi bilo lose da je ostvarivo u nasoj ekonomiji, poenta price je u drugom dijelu, u onom koji govori o uvlacenju drugih u piramidu i pravljenju iste ispod sebe:

Citiram:

Postovani,
u narednom tekstu pokusat cemo Vam objasniti, KORAK PO KORAK, kako da uspijete u ovom poslu.

Prva i osnovna stvar jeste da izaberete sebi sta zelite od svega ovoga? Imate tri mogucnosti, i Vi izaberite onu koja Vama najvise odgovara. Mozete Vi procitati o svim, ali pokusajte pronaci sebe u jednoj od ove tri kategorije i usmjerite se samo na to, a ukoliko osjetite da mozete vise onda se usmjeravajte prema svom novom cilju.

Dakle, te tri mogucnosti su:

1.Prva je da budete clan SCnet-a besplatno te da imate zaradu, povrat novca od Vase vlastite kupovine
2. Druga mogucnost je da budete aktivni saradnik sa malim biznis modelom.
3. Treca mogucnost jeste da budete saradnik sa velikim biznis modelom.

Objasnjavat cemo Vam jednu po jednu mogucnost koju smo spomenuli.

Prva , da budete clan SCnet-a potpuno besplatno te da imate povrate od Vase vlastite kupovine kod firmi partnera. Sigurno ste nekada imali neku osobu na pijaci, prodavnicu i sl., u kojoj ste ili kod koje ste mogli kupiti neke stvari jeftinije i Vi ste se cesto odlucivali da kupujete bas tu jer ste znali da ce Vam trgovac dati odredjeni popust jer ste Vi njemu kao ''stalna musterija''.

U ovom udruzenju potrosaca je slicno, gdje kod firmi partnera mozete ostvariti popuste i na taj nacin zaradjivati od vlastite potrosnje. Dobra stvar u svemu je sto cete od onoga sto inace kupujete (hljeb, mlijeko, gorivo, odjecu, obucu, auto i sl.) sada imati priliku da i zaradite.

Medjutim, necete odjednom osjetiti tu neku veliku zaradu iz ove prve mogucnosti o kojoj govorimo, ali zamislite koliko ste novca potrosili u posljednjih 20 godina, pa sada da Vam neko vrati samo 1% od tog potrosenog iznosa. Naravno ovdje necete cekati 20 godina, ali ce to ponajvise zavisiti od Vase kupovine. Budete li kupovali vise, vise cete imati i popusta, ali treba da imate na umu da ce Vam se preko ovog genijalnog sistema nagradjivanja od Vase vlastite potrosnje vratiti do 80% potrosenih sredstava kod firmi partnera. Dakle, uclanite se besplatno, kupujete kod firmi partnera i zaradjujete od vlastite potrosnje. Koliko zaradjujete? - do 80% od onoga sto potrosite. To bi bila prva mogusnost u ovom poslu.

Druga je“ da budete aktivni saradnik sa malim biznis modelom.

U ovom dijelu, pored vlastite potrosnje mozete imati zaradu i od clanova koje preporucite u SCnet mrezu. Od vlastite potrosnje imat cete uvijek 1% povrat novca u kesu. Od preporucenih poznanika koji se direktno na Vas vezuju imate po 0,5% od njihove potrosnje kod firmi partnera, takodjer u kesu. Vase poznanike naucite da preporucuju ovaj sistem dalje i njihovi poznanici su Vasa druga dubina u mrezi, od koje opet imate 0,5% od svega sto kupuju kod firmi partnera.

Ono sto je jedinstvena ponuda na trzistu jeste prihod 0,5% od cjelokupne potrosnje svih registrovanih clanova u Vasoj trecoj i cetvrtoj dubini, koja moze biti vise hiljada puta veca od prve dvije dubine.

Primjer: Ako vi ovaj sistem preporucite samo deseterici ljudi, Vi u prvoj dubini imate 10 clanova. Ako svaki od njih preporuci ovaj sistem deseterici drugih ljudi, vi u drugoj dubini imate 100 clanova. Ako svaki od njih ovaj sistem preporuci deseterici ljudi, vi u svojoj trecoj dubini imate 1000 clanova. Ako svi oni preporuce ovaj sistem deseterici ljudi, Vi u svojoj cetvrtoj dubini imate 10000 ljudi. Dakle u cetiri dubine imate preko 10 000 clanova. Kada svaki od njih potrosi samo 20 EUR mjesecno, Vi imate 0,5% od toga sto bi iznosilo preko 1000 EUR, a s obzirom da se kroz ovaj sistem klupuje bas sve (hrana, kozmetika, auto, stan, gorivo, mobilni telefon i td.) vrlo je vjerovatno da ova potrosnja bude u prosjeku 100 EUR i vise, a onda Vi dobijate puno puno vise.

A sta treba da uradite? Treba da ukljucite 10 ljudi u sistem. Da li je to tesko? Gospodine Robert Pausic koji se 14 godina bavi MLM-om, kaze da ako ovo ne mozete, dakle, ako ne mozete nekome prodati besplatno clanstvo u SCnet-u, onda nemojte nikada u zivotu nista prodavati jer je sve teze od ovoga.

Kada uclanite 10 clanova, naucite ih da i oni urade to isto i Vi ste u neku ruku pokrenuli ovaj biznis u pravom smijeru.

Kako uclanjujete clanove? Mozete ih uclaniti tako sto im date svoj referral link . Takodjer mozete im samo dati svoj ID broj (npr. moj ID je 025837) kojeg ce unijeti prilikom registracije na oficijelnom site-u firme, i to je to.

Ovo bi bilo ukratko sta treba da radite ukoliko zelite iskoristiti ovu, drugu, mogucnost zarade u SCnet-u. Medjutim, prije nego pocnete raditi bilo sta vezano za ovaj posao, ako to planirate raditi imalo ozbiljno, PREGLEDAJTE, PROUCITE, NAUCITE sto vise o ovom poslu.
To cete uciniti tako sto cete gledati video prezentacije (LINK), zatim web konferencije, svakoga dana osim nedjelje u 18h (LINK), procitajte textove koji Vam mogu pojasniti o cemu se ovdje radi (LINK), razgovarajte sa svojim instruktorima i neka Vam oni pomognu oko onoga sto Vas bude zanimalo. Ukoliko Vasi instruktori ne znaju nesto neka Vas slobodno upute na nekoga iznad ko bi Vam mogao pomoci.

Ovo je posao u kojem moramo raditi timski, tako da ce sigurno uvijek biti neko ko ce imate vremena da Vam pomogne, ali molimo Vas da ako planirate ovime da se bavite ozbiljno, morate pogledati makar video prezentaciju. Sam sam je pogledao 7 puta da bih skontao samo neke stvari. Mozda ce Vama trebati manje, mozda vise, ali znajte da je ova prilika koju imamo uz SCnet doista najveca ikad, medjutim to necete moci uvidjeti ukoliko ne budete gledali video prezentacije ili citali textove koji govore o tome kako zaraditi u ovom poslu. To bi bila, ukratko, druga mogucnost koju SCnet pruza.

Treca “ da budete aktivni saradnik sa velikim biznis modelom.

Ova mogucnost koju Vam SCnet pruza bazira se na tome da ubrzate proces zarade. SCnet ima genijalni sistem uz koji mozete brze nego u prve dvije mogucnosti da dodjete do zarade. Da biste bili aktivni saradnik sa velikim biznis modelom, treba da dobro savladate sve ono sto smo naveli kao potrebno za drugu mogucnost poslovanja u SCnet-u (aktivni saradnik sa malim biznis modelom), a nakon sto savladate sve to, javite nam se preko skype-a te cemo Vam objasniti pogodnosti koju Vam ova treca mogucnost pruza. Moj skype nickname je hmustajbasic, tako da svi oni koji su u mojoj mrezi bez obzira na dubinu, mogu mi se javiti i ukoliko ne mognem odmah objasniti o cemu se ovdje radi, onda cemo dogovoriti termin ili cemo zakazati kolektivni trening online, ili pak uzivo susret, te cemo o svemu porazgovarati.

Za razliku od druge mogucnosti u kojoj treba da vise radite a manje investirate sredstava, u ovoj trecoj mogucnosti treba i da radite i da investirate, jer sansa koju pruza ova treca mogucnost je izuzetno velika i nju ce izabrati oni koji budu u potpunosti razumjeli sistem rada ove kompanije.

Ukoliko ste se odlucili za drugu ili trecu mogucnost, treba da znate sa tim varijantama poslovanja sa SCnet-om, mozete ostvariti vise vrsta zarade. O vrstama zarade govorit cemo Vam nesto kasnije, ukoliko se ukaze potreba, jer najlakse cete te mogucnosti nauciti kroz video prezentacije i tekstove koji su o tome napisani (LINK).

Poslednja izmena od moderatora:
Ili krace, misija tvog postojanja na ovom forumu je ovo:

Ako vi ovaj sistem preporucite samo deseterici ljudi, Vi u prvoj dubini imate 10 clanova. Ako svaki od njih preporuci ovaj sistem deseterici drugih ljudi, vi u drugoj dubini imate 100 clanova. Ako svaki od njih ovaj sistem preporuci deseterici ljudi, vi u svojoj trecoj dubini imate 1000 clanova. Ako svi oni preporuce ovaj sistem deseterici ljudi, Vi u svojoj cetvrtoj dubini imate 10000 ljudi. Dakle u cetiri dubine imate preko 10 000 clanova. Kada svaki od njih potrosi samo 20 EUR mjesecno, Vi imate 0,5% od toga sto bi iznosilo preko 1000 EUR, a s obzirom da se kroz ovaj sistem klupuje bas sve (hrana, kozmetika, auto, stan, gorivo, mobilni telefon i td.) vrlo je vjerovatno da ova potrosnja bude u prosjeku 100 EUR i vise, a onda Vi dobijate puno puno vise

Protiv tebe ja nemam apsolutno nista, ni protiv ovakvog posla, ko voli nek' izvoli, ali imam protiv toga sto ovdje trazis tih 10, 20 ili vise "ovaca" za sisanje pri tome nas ubjedjujuci kako je to za nase dobro, opisao si sistem, prestani da ga besplatno reklamiras jer je prevarantski i pravis nas budalama!

Da zamisli .SCNET ,ima dva imena ,zbog dovodjenja u zabunu prijavio sam savezu potrošača da se ime kasnije osnovane firme briše iz registra.
Biz net tarifa je klasična tarifa i svako je može imati sem toga šta će mi bespaltni pozivi prema ljudima iz SC Neta koje ne znam ? A nije velika ušteda u odnosu na tarifu mix 1000 recimo 200 ili 300 dinara su smešno male stvari da bih rizikovao da ostanem bez broja . .
Depozit koji se ostavlja u banci NIJE NA MOM RAČUNU već na Mirkovom .
Mirko je zastupnik OVLAŠĆEN za poslovanje po i na računu (zvao APR da pitam).
Sada sam našao vaš pravi PIB,i MB .
Sada sve znam

Covece iznenadjujes me svakim postom koji napises.
SCNET firma koju si ti tako pametan kucao u apr-u se zove scnet. A SCNet Srbija o kojem ja pricam se zove Shopping Center Network. Sto bi skraceno znacilo SCnet i to pise na Apr-u.(sad se vrati i proveri to)
Ti si zvao APR i oni ti dali sve podatke o racunima , si ti Dinkicev cale pa imas veze takve !?? Hahahahaa

Pocinjem da se pitam da li ti uopste ides na dobar sajt...
:super::klap:

Poslednja izmena:
Covece iznenadjujes me svakim postom koji napises.
SCNET firma koju si ti tako pametan kucao u apr-u se zove scnet. A SCNet Srbija o kojem ja pricam se zove Shopping Center Network. Sto bi skraceno znacilo SCnet i to pise na Apr-u.(sad se vrati i proveri to)
Ti si zvao APR i oni ti dali sve podatke o racunima , si ti Dinkicev cale pa imas veze takve !?? Hahahahaa

Pocinjem da se pitam da li ti uopste ides na dobar sajt...
:super::klap:

Ova firma potpada pod kategoriju organizovanog kriminala. Cudi ma da policija nije vec intervenisala.

A evo i neke od pogodnosti za FP(firme partnere):

-Nema vise visokih troskova reklame
-Nema vise odliva vasih klijenata u konkurentske firme
-nema vise nepredvidivosti prometa
-nema vise neprestanog rasta cena
-nema vise potrebe za posebnim pogodnostima i prodajnim ponudama
-trenutno povecanje vaseg kruga kupaca
-konstantan rast broja kupaca, koji moze biti i eksponencijalan
-pravljenje baze vernih potrosaca
-rast prometa bez reklamnih troskova
-rast prometa zbog nasuh vaucera koji samo kod FP mogu da se trose
-besplatno koriscenje reklame "od usta do usta"
-mogucnost zarade i iz drugih oblasti potrosnje
-prijem uplate pre nego sto dodje potrosac (avansno)!
-besplatna reklama na izuzetno posecenom WEB sajtu.
-nema clanarine koja treba da se placa zbog udruzivanja i reklamiranja
-fleksibilni nacin placanja
-proviziju placate samo ako imate promet od SCneta.

Ma zamalo me jedan mamalz ne uvuče u ovu ludost ,znamo se i sve ok kada on daj da ti napravim reklamu od usta do usta kako pitam ja.Sve nešto bajno i sjajano .Tri dana gledam kad on pa to je SC net a znam sada dobro si mi rekao prevaranti .
Na sajtu nema kontakt informacija telefon firma koga da zoveš ,ako ti nešto treba šta da šaljem na mailove i da duvam u prste kada će mi neko odgovoriti NEMA TELEFONA.Čitam njihovom kompezacioni plan ovo je nagrada2. Lidesrki seminar 2 - u trajanju od 5 dana, za Saradnike koji dostignu pozicije 3 ili 4. Preporučuje se dalja destinacija sa avionskim prevozom. Obradjuju se teme povezane sa praktičnim znanjima iz oblasti menadžmenta i marktinga, organizacije rada, … Preporučena kotizacija za učesnike je od 200 do 500 evra.
3. Lidesrki seminar 3 - u trajanju od 7 dana, za Saradnike koji dostignu karijernu poziciju 5 ili 6. Preporuka je da se održavaju na dalekim destinacijama, avionski prevoz, LUX hoteli, … Obradjuju se praktična znanja iz menadzmenta i marktinga, organizacija rada sa velikim strukturama, vodjenje i upravljanje timovima, medjunarodno angazovanje, ... Preporučena kotizacija za učesnike je od 400 do 1000 evra

Preporuka je da se seminari održavaju na DALEKIM destinacijama ej ljudi pa ovo je za idiote i to teške .DALEKE destinacije i da se ide avionom

jao covece aj nemoj vise ispadati glup molim te.. ali molim te, ali molim te

Ali molim te , ali stvarno....

Nagrade za dostignute pozicije
2.vizit karte, 3, aknet tasne,4 lap top, 5 licno predstvnistvo, 6 automobil, 7 medjunarodna raspodela profita (penzija) da ne pricam o 7.1, 7.2 .... do 4 pozicije vec imas zaradjeno vise od milion dinara sto u vaucerima sto u kesu. Ali molim te nauci osnovne principe mlm-a .Evo ja cu te nauciti ako oces dacuti materijale knjige pa citaj par meseci i onda da pricamo. Ako i dalje nemas sta pametno molim te nemoj se blamirati..

Poslednja izmena od moderatora:
Ti nikako da shvatiš .Osnov poslovne kulture je kontakt i telefonski broj na PRVOJ strani .Šta treba po pdf-ovima da tražim, kontakt .
Inače sam ga našao na jednom sajtu ,jel se tamo iko javlja na telefon ?
Drugo kada napišu DALEKE destinacije sama konstrukcija rečenice je takva da se vidi intencija redaktora ili priredjivača .
Nema za cilj da te pošalje već da ti obeća ,dogodine ili sutra ili za mesec dana samo ne danas i ovde .
Mani se MLM ,vama prodaju nešto što se zove networking ,a u stvari ste u piramidalnoj šemi .Uputiću te na niz autora iz oblasti o kojoj govorim .
Imaš na Ekonomskom fakultetu u BGD skriptarnicu ,samo reci tamo šta imate o MLM .Pa uzmi i pročitaj
Piramida je to što radiš nije MLM .
A oni ti prodaju šeme da razvijaš mrežu ,to nije mreža mreža je nešto drugo.

Sta je mreza prosvetli me? a sta je mlm? Imas ti i ovde na Ekonomskom Fakultetu skriptarnicu wtf? Idi tamo pa pitaj glavnog profesora sta ce ti reci o SCnetu, nemoj prosipati ovde ludorije samo mi pricas o nekim NN licima.... Da destinacije su daleke i da zna se gde se ide i kad se ide. Ako te interesuje sledeca "daleka" je Bugarska. Madjari su posle 3 godine isli u Dubai za novu godinu ali nije to daleko.

Glavni profesor se zove dekan ,to su ljudi koji su doktorirali na ekonomiji i kretanjima novca .
To su ljudi koji rade kao savetnici u svetskim finansiskim institucijama .
To su ljudi koji KONTROLIŠU državne revizore .
To su ljudi koji kažu da je scnet prevara dr Pribilović(savetnik mmf za Jugoistočnu Evropu)
Ti nikako ne želiš da shvatiš .
Šta klijent sem onih 1% kod vaših partnera koji su 30% skuplji od drugih (reč je o malim radnjama nemate ugovor ni sa jednim velikim marketom Univerexport,Merkator,Metro ,Idea ,Pekabeta....) dobija .
To me interesuje ne inetersuje me za godinu dana sutra me intersuje ,hoću hleb,meso,mleko (u radnjama sa kojima vi saradjujete imate samo skuplju robu jer trgovci kupuju u metrou i prodaju nam u svojim malim radnjicama 30% skuplje rabat ,porez radnici itd)
Sutra me inetersuje ne za 100 godina ili dogodine u ovo doba

Danas sam se ukljucio u temu, uspeo da procitam prvih nekoliko postova, ali moj zakljucak je da je momak neverovatno uporan da odbrani to sto radi. Za to mu treba skinuti kapu, ali ne i za sistem kojim se bavi.
Pre izvesnog vremena dobio sam mail od kolege, za koga nikad ne bih posumnjao da mogu da ga nagovore da udje u MLM, pa sam i ja naivno kliknuo na par linkova koji su bili u mailu. Od tad, skoro svaki dan dobijam mailove o tome kako su prosirili svoju mrezu partnera. A s obzirom na to da me takva vrsta posla ne zanima, izlazim sto pre iz svega toga...jer meni moji prijatelji i porodica trebaju!!!

Piramida je to što radiš nije MLM .

MLM je kvalitetnije formirana piramida odnosno derivativ piramide da budemo precizniji.

Ukljucivanje drugih osoba koje ce dalje ukljucivati druge osobe (duplikacija).

Dalje odvajamo dve vrste piramide:

Obaveza da se kupuje odredjena kolicina proizvoda na mesecnoj bazi kako bi se zadrzala pozicija nekakvog kvazi-menadzera.

Jednokratno se uplacuje veca svota novca od 1000 pa do nekoliko hiljada evra.

Tamo gde se obavezuje da se nesto kupuje sto ti do juce nije ni trebalo i gde odrzavas pozicije nije mlm... Toga u SCnet sistemu nema. Isto tako nisi u obavezi ni da uplacujes nista.

Zatvorise li ovu piramidu Scnet? ima li ko neke informacije? znam da su one iz GAM-a pohapsili posle 6 mesci "poslovanja" . Ipak nam je drzava pravna i na vreme reaguje kad su protiv zakonite radnje u pitanju.

Back