NOVA SANSA!!!

• Začetnik teme Začetnik teme SCNET
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
gospodin Dragan Fratric , nadji ga na facebooku pitaj ga cime se bavio , a sta sad radi... Bozidar Jekic mislim da se tako preziva, bio glavni covek u Strategic Marketing-u za Srem, nije dobio povecanje plate od 80 000 dao otkaz poceo sa zenom da radi MLM (SCnet izmedju ostalog), raspitaj se sa nekim iz Indjije.... na kraju krajeva covek kojie je ovo uveo programer Robert Pausic nemoram ni da govorim kolika para mlate programeri... a time se vise ne bavi... Al razumem te ja ti bi se zadovoljio platom od 1000 evra i bio bi miran... e zato su u ovom poslu ljudi koji zele vise i imaju sire vidno polje (vizionari) kao Napoelon Hill ili Henry Ford!

E ova ti je najjaca do sada, HA HA PA OPET HA, da idete dotle da ljude uvjerite kako je pravi potez odreci se plate od 1000-2000 evra radi bavljenja ovim, u ovo sto citam zaista ne mogu da vjerujem da ga citam, toliko drskosti i bezobrazluka, pa to je nezamislivo...pa ti si vrhunski manipulant i lazov ako mislis da smo toliko naivni i glupi!

Sram te bilo bre!

Bez nervoze. Momak je bio na tzv. grupnom ispiranju mozga. Slusao sam istu pricu iz ciste radoznalosti. Ja sam je prepoznao kao otvoreni napad na covekov IQ.

A da li ste Vi gospodine mozda probali da radite u nekoj poznatoj MLM firmi? Obicno oni koji nemaju hrabrosti da budu uspesni ili oni koji su kao pokusali pa bili lenji i mislili da ce im drugi stavljati pare u dzep, reaguju upravo ovako.. Ne priznajem komentare ni od koga ko nema licnog iskustva u pravom MLM-u.
Ja sam imala vece ambicije od 1000 -1500 E koliko sam mogla zaradjivati dok sam imala svoju firmu, bacila sam se na izucavanje novih svetskih dokazanih i vrlo legalnih poslova, uceci i radeci po 18 casova dnevno i to kao samohrana majka i postigla sam sve sto 99 % ljudi nikada nece postici, samo zbog ovakvog negativnog stava koji proistice iz traceva..
Hajde da Vas vidim, da li imate petlju da radite MLM po 18 sati dnevno, i kolika ce Vam zarada biti posle 6 meseci? Onda mi kazite da li ste mogli toliko postici u bilo kom drugom poslu?

Ponavljam : Ne postavljajte komentare koji proizilaze iz traceva , ako imate licno iskustvo u ovoj oblasti, to bih zelela da cujem!

A da li ste Vi gospodine mozda probali da radite u nekoj poznatoj MLM firmi? Obicno oni koji nemaju hrabrosti da budu uspesni ili oni koji su kao pokusali pa bili lenji i mislili da ce im drugi stavljati pare u dzep, reaguju upravo ovako.. Ne priznajem komentare ni od koga ko nema licnog iskustva u pravom MLM-u.
Ja sam imala vece ambicije od 1000 -1500 E koliko sam mogla zaradjivati dok sam imala svoju firmu, bacila sam se na izucavanje novih svetskih dokazanih i vrlo legalnih poslova, uceci i radeci po 18 casova dnevno i to kao samohrana majka i postigla sam sve sto 99 % ljudi nikada nece postici, samo zbog ovakvog negativnog stava koji proistice iz traceva..
Hajde da Vas vidim, da li imate petlju da radite MLM po 18 sati dnevno, i kolika ce Vam zarada biti posle 6 meseci? Onda mi kazite da li ste mogli toliko postici u bilo kom drugom poslu?

Ponavljam : Ne postavljajte komentare koji proizilaze iz traceva , ako imate licno iskustvo u ovoj oblasti, to bih zelela da cujem!

Gospodja...,

ja sam iznenadjen i odusevljen sa Vasa trud...i Vasa MLM!

Obicno oni koji nemaju hrabrosti da budu uspesni ili oni koji su kao pokusali pa bili lenji i mislili da ce im drugi stavljati pare u dzep, reaguju upravo ovako..

Pa to vam prvi put kazu kad odete na upoznavanje. Drugi vam stavljaju pare u dzep svojom potrosnjom. Vase je samo da delite zahteve za uclanjenje prvo svom krugu ljudi,a oni dalje.
Posle samo dizete pare sa racuna i uzivate.:cool:
Hajde da Vas vidim, da li imate petlju da radite MLM po 18 sati dnevno, i kolika ce Vam zarada biti posle 6 meseci?
Meni je receno 10.000 eur mesecno. To mi rece covek koji to radi vec godinu dana i posle toga ode na stanicu da ceka gradski prevoz do kuce.

Poslednja izmena:
Evo posto se malo umrtvila tema da je osvezimo nekim informacijama koje sam duze vreme trazio a ticu se SCneta i nekih drugih veoma nizerazrednih mlm sistema..

Znaci poredjenje je uradjeno u Madjarskom casopisu "Profit" 2009 godine. Koji je analizirao vise mlm kompanija koje rade u toj drzavi
Dakle

LYONESS
:
Vlasnistvo: Svajcarsko deonicarsko drustvo
Sistem distribucije: MLM
Broj saradnika u mrezi: u Madjarskoj 250.000, Sirom sveta preko 650.000
Vodja mreze: Kocis Sandor (48 godina)
Osnovano: 2003 (Madjarska)
Godisnji promet: U Madjarskoj 2008, 2 milijarde forinti potrosackog prometa, 426 miliona priliva u firmu (kaparisanja i popusti).
Broj kancelarija: 1 u Madjarskoj, i jos u 12 drzava
Proizvodi: preko 5000 firmi partnera u Madjarskoj a preko 16000 ukupno u svetu.
Sa koliko para se moze pokrenuti posao: nema clanarine, nema godisnje clanarine, nema obaveznog pocetnog paketa.
Model distribucije: razlikuje se od grupe do grupe. Zaradjuje se od licnog prometa i od prometa mreze. Isplata provizija mesecna.
Obuka: unutrasnji predavaci, spoljni povremeno. Obuke nedeljne, mesecne i periodicne.
Zarada saradnika sa najvecim prihodom: Nekoliko miliona forinti

AMWAY:
Vlasnictvo: Amway International Development Inc. (SAD)
Sistem distribucije: MLM
Broj saradnika u mrezi: u Madjarskoj 52.000, sirom sveta preko 3.000.000
Osnovano: 1959 (SAD), 1991 (Madjarska)
Godisnji promet: U Madjarskoj 2008, 6,895 milijardi forinti, u svetu 8,2 milijarde $.
Broj kancelarija: 1 u Madjarskoj, Budimpesta
Proizvodi: sredstva za higijenu domacinstva, sredstva za negu tela, dekorativna kozmetika, dodaci ishrani
Sa koliko para se mose pokrenuti posao: 10.000 ft pocetni paket
Model distribucije: od maloprodaje 30%, od prodaje mreze 3 – 25%.
Obuka: Svaki saradnik dobija materijale za obuku, a nakon proucavanja stice pravo da vodi grupu.
Zarada saradnika sa najvecim prihodom: Menadzer koji vodi grupu od 100-200 ljudi u proseku zaradjuje 500.000 ft (founder Platina).

SCIENNET
Sistem distribucije: mesovit
Broj saradnika u mrezi: u Madjarskoj 405.000
Vodja mreze: Leineman Zholt (37 godina)
Osnovano: 2006 (Madjarska)
Godisnji promet: 24 milijarde forinti priliva u firmu ( kaparisanja i popusti ).
Broj kancelarija: 1 u Budimpesti + 7 informacionih ofisa
Proizvodi: preko 16000 prodavnica firmi partnera u Madjarskoj
Sa koliko para se moze pokrenuti posao: nema pocetnog paketa, besplatna registracija.
Model distribucije: Popusti prilikom kupovine 1-90%. Isplata provizija svake dve nedelje u gotovini i vaucerima.
Obuka: Jednom mesecno centralna obuka, nedeljne prezentacije i obuka na daljinu preko interneta.
Zarada saradnika sa najvecim prihodom: 55 miliona forinti mesecno!

Ovde mozemo videti cinjenice da je Lyonnes iako osnovan 3 godine pre Scienneta sakupio 200 000 manje ljudi. i 10 000 manje firmi. Lyonnes 426 miliona priliva u firmu, Sciennet 24 MILIJARDE..:worth:, Amway 7 milijardi.... Da ne spominjem ostale podatke..
A to je samo Madjarska koja nije sirila sistem u druge zemlje.Za one koji i dalje neveruju kakav ce ovo biti biznis u Srbiji koji se siri u druge zemlje, bolje cinjenice od ovih ne postoje.

Slike casopisa

Poslednja izmena:
SCIENNET
Sistem distribucije: mesovit
Broj saradnika u mrezi: u Madjarskoj 405.000
Vodja mreze: Leineman Zholt (37 godina)
Osnovano: 2006 (Madjarska)
Godisnji promet: 24 milijarde forinti priliva u firmu ( kaparisanja i popusti ).
Broj kancelarija: 1 u Budimpesti + 7 informacionih ofisa
Proizvodi: preko 16000 prodavnica firmi partnera u Madjarskoj
Sa koliko para se moze pokrenuti posao: nema pocetnog paketa, besplatna registracija.
Model distribucije: Popusti prilikom kupovine 1-90%. Isplata provizija svake dve nedelje u gotovini i vaucerima.
Obuka: Jednom mesecno centralna obuka, nedeljne prezentacije i obuka na daljinu preko interneta.
Zarada saradnika sa najvecim prihodom: 55 miliona forinti mesecno!

Brate, na sta ide popust 90%?

Odma' mi ostavi 100 000 komada...

Opet kazem da seprocita kompenzacioni plan , kroz odredjeno vreme vrati se i do 90% svega sto se potrosi . Znaci da sam proslih 3-4 godine kupovao sve sto sam i do sada kupovao ali sa popustom (tj. kod firmi partnera) imao bi zapravo povrat od 90% potrosenog za to vreme... Ali to je proslo dolazi bolje vreme u Srbiji i ostalim drzavama u okolini.

ps:I dalje ti stoji otvorena ponuda da postanes firma partner i da valjas te aparate clanovima... veruj mi imaces samo povecanje prometa i nikakvih gubitaka. Javi se na pm....

Sad mi je sve jasno
Ti si napaljen klinac koji trazi easy way da dodje do kinte
Cemu diskusija sa tobom kada nemas fakultet zapravo tek si izasao iz skolske klupe
Manjkavost tvog obrazovanja se uostalom vidi iz tvojih postova...."ajde ajde besplatno je" i sl. komentari spadaju u pijacni zargon i ne prilice ozbiljnom poslovnom coveku
Prema tome poradi ti decko malo na sebi pa se javi za jedno 5 godina,mozda te neko tada i uzme za ozbiljno,pod uslovom da vredno i marljivo ucis,razume se.

Au al ti ga sukno :hahaha:

Nema LJeba bez motike

Ti si druze show...
Prvo,da bi ovako nesto promovisao nije potrebno samopouzdanje,vec bezobrazluk
Drugo ti si student(ali redovan-to ti je veliki +) pa prema tome imas SSS.Da li ces i kada zavrsiti fakultet ne znas ni sam.
I sada ti kao student dajes sebi za pravo da daleko obrazovanijim osobama solis pamet??
Trece,nisam ni tvrdio da ne moze svako da se pridruzi,naprotiv,pa valjda je to i cilj tvog "posla"
Opet ti kazem bolje se drzi knjige i studenjaka nego ovo prodavanje magle

:worth:

Od takvih "SAMOPOUZDANIH" neznalica i kriminalaca propada sve oko nas

Dodje lopovo,ukrade ti 100.000 eur,
a onda ti nudi da radis kod njega za neku platu koju isplacuje od TVOJIH para.
Jos te zamajava popustima,akcijama,...da ti ne bi doslo do svijesti da se pobunis i usprotivis.

Opet kazem da seprocita kompenzacioni plan , kroz odredjeno vreme vrati se i do 90% svega sto se potrosi . Znaci da sam proslih 3-4 godine kupovao sve sto sam i do sada kupovao ali sa popustom (tj. kod firmi partnera) imao bi zapravo povrat od 90% potrosenog za to vreme... Ali to je proslo dolazi bolje vreme u Srbiji i ostalim drzavama u okolini.

ps:I dalje ti stoji otvorena ponuda da postanes firma partner i da valjas te aparate clanovima... veruj mi imaces samo povecanje prometa i nikakvih gubitaka. Javi se na pm....

A to je u pitanju..., pa sto onda niste stavili i cijelih 100% jer ti se nakon "jos malo vise odredjenog vremena" mora vratiti i cijelih 100%, zar ne?

I sta mi nudite da postanem firma partner, bas me zanima kako mi Vi mozete pomoci da povecam promet?Kako bi to izgledalo?

Tako sto ces potpisati ugovor bez obaveza na godinu dana.... Bices postavljen na sajt SCneta i hiljade ljudi ce moci da vidi sta prodajes , da vidi tvoj sajt da vidi gde se nalazis...Ti svojim ulaskom zatvaras trziste za svoju bransu... ne znam sad koliko ima prodavaca tih masina sto ti prodajes u BIH , ali samo 10% moze da udje da bi se stvorila konkurencija... E ako ti onda neki kupac dodje i kupi i pokaze karticu SCneta , tek si onda u obavezi da das popust njemu koji si prethodno dogovorio u ugovoru. Naravno to nije diskonti popust vec se popust salje SCnetu kao marketinska usluga, da bi dalje firma prosledila novac kroz mrezu. Ako ti za godinu dana niko neudje da kupi ti nemas nikakvih obaveza... Sto nas dovodi do toga da je to najposteniji vid reklame gde ti neko prvo dovede musteriju, pa tek onda ti platis reklamu za to (tj. das popust , obicno koliko se moze ne znam koliki ti je rabat na to, od tog dajes neki deo.) A i ti firmu sam mozes vezivati na sebe u mrezu kao fizicko lice i dalje firma moze kupovati ako oces kod drugih firmi i ostavarivati popuste....

Tako sto ces potpisati ugovor bez obaveza na godinu dana.... Bices postavljen na sajt SCneta i hiljade ljudi ce moci da vidi sta prodajes , da vidi tvoj sajt da vidi gde se nalazis...Ti svojim ulaskom zatvaras trziste za svoju bransu... ne znam sad koliko ima prodavaca tih masina sto ti prodajes u BIH , ali samo 10% moze da udje da bi se stvorila konkurencija... E ako ti onda neki kupac dodje i kupi i pokaze karticu SCneta , tek si onda u obavezi da das popust njemu koji si prethodno dogovorio u ugovoru. Naravno to nije diskonti popust vec se popust salje SCnetu kao marketinska usluga, da bi dalje firma prosledila novac kroz mrezu. Ako ti za godinu dana niko neudje da kupi ti nemas nikakvih obaveza... Sto nas dovodi do toga da je to najposteniji vid reklame gde ti neko prvo dovede musteriju, pa tek onda ti platis reklamu za to (tj. das popust , obicno koliko se moze ne znam koliki ti je rabat na to, od tog dajes neki deo.) A i ti firmu sam mozes vezivati na sebe u mrezu kao fizicko lice i dalje firma moze kupovati ako oces kod drugih firmi i ostavarivati popuste....

Sve to o cemu pricas ja mogu ostvariti i bez Vase pomoci tako sto cu,ako mi posao ne ide, dati odgovarajuci popust koji bi dao i Vama, ne vidim ni jedan razlog zasto bi za davanje popusta trazio Vasu pomoc?

Donekle, cak, razumijem da bi moja firma kao mala i imala potrebu za takvim necim, ali ama bas nikakvu potrebu da se reklamira na taj nacin nema nijedna velika firma niti ijedan veliki trgovinski lanac, bar je to moje misljenje.

Da ali koliko ce ljudi znati da si ti dao popust? Clanovi SCneta kojih ima na hiljade kupovace kod firmi partnera.. Kakko ces ti izreklamirati sebe pred hiljadama ljudi, a da ne platis pre toga nekome reklamu, i da se nadas da ce neko doci? Ovako diskontni popust nije zanimljiv nijednom clanu scneta. Dalje sto mislis da nijednom diskontu ne bi bilo u interesu da daje popust. Ako je u Madjarskoj bilo zasto ovde ne bi? Evo iz pouzdanih informacija ti kazem da je Maxi i tempo dao ponudu, ali je SCnet odbio jer njima odgovara samo da sa nekim njihovim vaucerima dolazimo i kupujemo. Al ima drugih lanaca trgovina. I na kraju krajeva MTS sto bi dao popust kad vec ima pola drzave pod svojim. Sva 3 mobilna operatera su dale svoje ponude ali nijedan kao MTS, od kod je zakupljen istina najveci paket od 300+ beskonacan broj a ne verujem da ijedna firma ima toliko umrezenih brojeva i da pricaju besplatno u okviru svoje mreze i da jos van te ,mreze imaju u tom paketu najjeftinije minute, poruke i na sve to 10% povrata noca. To nema niko u drzavi mozes slobodno da proveris. A isto ce biti verovatno i u BIH i u Crnoj Goi gde oni imaju "cerke firme". Itekako ce imati interesa diskonti da udju a kroz neko vreme grabice se da udju... Samo malo strpljenja..

Reklamiranje preko prevaranata i piramida vam dodje kao antireklama.Ja licno nikad nista ne bih kupio od firme koja se reklamira na taj nacin i smatrao bih da je u pitanju prevara.Nijedna ozbiljna firma se ne reklamira na taj nacin.

Back