NOVA SANSA!!!

• Začetnik teme Začetnik teme SCNET
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Znači prvo pitanje
Zašto je firma otvorena u stanu?
Ako je ozbiljna gde ozbiljni klijenti treba da dođu neće valjda generalni direktor mikrosofta za Srbiju doći u stan da potpiše ugovor.
Ko je i zašto je na mestu direktora Mirko bivši poreski inspektor,koga su i Crnogorske mutivode proterale?
I šta se dešava sa sredstvima koje ja koristim za kupovinu ,ako Mirko pokupi pare i zbriše?
Jer moja sredstva se nalaze na Mirkovom računu a ja imam ovlašćenje da sa njima upravljam ,pa šta ako uplatim 15000 eura da kupim auto ,a ono račun blokiran .
Mirko odneo pare a menadzerima ostavio knjigu od 69000 evra ,koja može da se proda i za 120.000 evra .
Ljudi da pokažete da ste ozbiljni hajde da osiguramo sredstva koja deponujem kod vas ,recimo kod Lojda ili nekog poznatijeg osiguranja .
Znači ako Mirko mazne pare meni Lojd sve isplati jel može tako?

Uostalom pustimo da vreme ucini svoje i vidimo ko ce biti upravu.

Vreme je vec ucinilo svoje. Vama izgleda vreme predstavlja beskonacnu kategoriju. Lik je tacno pre godinu dana rekao da ako se odmah krene u pricu za godinu vec ce biti znacajnih finansijskih pomaka a likovi koji su progutali tu pricu i dalje su na istim pozicijama a radili su upravo ono sto im je receno prilikom prvog pojavljivanja.

Haha pa i dalje me ti ljudi zovu da pristupim.

Sve je jasno kao dan, ti likovi poput ovog ovdje su nasjeli na tu pricu prije izvjesnog vremena, mozda su i dali neke pare i vide da su izgubili, jedini nacin da se pokusaju izvuci jeste da po forumima navataju ljude i izmame im koji dinar da bi oni sami zaradili nesto, drugog motiva niko od njih nema da se mota po forumima i ubjedjuje ljude kako je to zivotna sansa da se nesto zaradi, ako je to zaista kvalitetan program onda ce se to i pokazati, nema potrebe da nas on ubjedjuje u blagodati SC NET-a, provaljeni su pa su sad u panici jer im ocigledno ne ide, zato stalno ponavljaju vidjecemo mi za godinu, za dvije itd, a godine lete, a oni tonu dublje i dublje...

sam si reko pokazace se ... Ako jeste u Madjarskoj i ovde ce , jednostavno dovoljan razlog....Nikog ja ovde ne silim to ste sami rekli. A ti cave man i dalje mi nisi odgovorio odakle ti informacije? Nijedan jedini argument nemate da je ovo prevara. Samo laprdate ovuda , navlakuse, piramide, prevare. To ako ste nekad bili prevareni ne znaci da svi varaju. Ja i jesam dao pare i nisam nista izgubio jer su i dalje moje koje trosim, a pored toga zaradjujem dodatne....Papa pa se javim sa dodatnim novostima.

Postojali su doslovno isti sistemi i ranije na nasem trzistu (primer: Lyoness, Gem collection, TQL itd.) i propali su.

Sistem je u potpunosti besmislen i tupavo zamisljen.

Posmatramo dve prodavnice u jednoj je cena 5000 i mogu dobiti 1% novca nazad sto iznosi ravno 50 dinara, a drugoj mogu kupiti isti aparat za 4500 dinara i odmah u dzepu imati 500 dinara.
Da bi se pomocu ovog sistema zaradilo 500 dinara potrebno je ostvariti promet robe u svojoj podmrezi u iznosu od najmanje 100 000 dinara, sto znaci najmanje 20 - 30 ljudi uclanjenih ispod sebe.

Zakljucak: Lakse mi je da prosetam dvadeset metara dalje do druge radnje i da kupim jeftinije nego da potrosim najmanje 30 sati vremena da ubedim 30 ljudi da pristupe nekoj mrezi i to pod uslovom da mi uspesnost bude 100% sto nikako nije moguce.

Lyonnes , uopste nije isto koncipiran sistem kao ovaj. Zato sto oni od firmi traze neke pare da daju u startu neke pakete. I sto su tamo svi zabijeni u binarni sistem a ne na kupovinu ( gotovo da nemaju firmi gde se moze kupovati) . Glavni covek se uvek prvi pozicionira u svim trgovackim kategorijama u svim drzavama (crtajuci sebi profit prava u binarnoj matrici i time uzima 50% novca) ovde firma uzima 1% a 99 se vraca u sistem (mrezu) a i od tog 1% se odbija 5% i dobija covek koji je uveo tu partnersku firmu gde se kupilo nesto. plus raspodela od tog ostatka za one koji dodju u 7-mu karijernu. Lyonnes je nula! Sto opet pokazuje koliko je ljudi preslo odatle i uclanilo se u ovaj genijalni ssistem. Vidi se da nisi razumeo nista . pricas tu o nekom 1% sta je sa ostalim? Sto to nisi spomenuo.... ili nisi razumeo? Drugo sto mislis da SCnet ne uvodi firme u kojima i ovako ljudi najcesce kupuje, gde je najjeftinije i koje imaju najvise poslovnica. Sam primer ti je mts, e ako ti se tu ne isplati da se samo zbog toga uclanis onda si stvarno polupan... 30 ljudi 30 sati WTF?

Lyonnes , uopste nije isto koncipiran sistem kao ovaj. Zato sto oni od firmi traze neke pare da daju u startu neke pakete. I sto su tamo svi zabijeni u binarni sistem a ne na kupovinu ( gotovo da nemaju firmi gde se moze kupovati) . Glavni covek se uvek prvi pozicionira u svim trgovackim kategorijama u svim drzavama (crtajuci sebi profit prava u binarnoj matrici i time uzima 50% novca) ovde firma uzima 1% a 99 se vraca u sistem (mrezu) a i od tog 1% se odbija 5% i dobija covek koji je uveo tu partnersku firmu gde se kupilo nesto. plus raspodela od tog ostatka za one koji dodju u 7-mu karijernu. Lyonnes je nula! Sto opet pokazuje koliko je ljudi preslo odatle i uclanilo se u ovaj genijalni ssistem. Vidi se da nisi razumeo nista . pricas tu o nekom 1% sta je sa ostalim? Sto to nisi spomenuo.... ili nisi razumeo? Drugo sto mislis da SCnet ne uvodi firme u kojima i ovako ljudi najcesce kupuje, gde je najjeftinije i koje imaju najvise poslovnica. Sam primer ti je mts, e ako ti se tu ne isplati da se samo zbog toga uclanis onda si stvarno polupan... 30 ljudi 30 sati WTF?

A sta se to moze kupiti jeftinije u MTS-u? Cuo sam das je MTS osigurao sve svoje post[ejd korisnike kod Delta generali osiguranja, ali SC-net, nisam cuo. Sta se to konkretno nudi?

A ti cave man i dalje mi nisi odgovorio odakle ti informacije? Nijedan jedini argument nemate da je ovo prevara. Samo laprdate ovuda , navlakuse, piramide, prevare. To ako ste nekad bili prevareni ne znaci da svi varaju. Ja i jesam dao pare i nisam nista izgubio jer su i dalje moje koje trosim, a pored toga zaradjujem dodatne....

Ne govorim za taj sistem vec za jedan drugi sa istom pricom. Ne vidim razliku. Prvi i osnovni element da je to prevara jeste covek koji te uvodi u pricu koji kaze da se time vec bavi godinu dana a vozi se gradskim prevozom.A meni obecava u roku od par meseci vec hiljade evra mesecno.Znaci da on ne radi dobro posao a uvodi ljude u pricu.

Dva argumenta firma otvorena u stanu!
Drugi Mirko ,proterani !
Treći šta se dešava sa sredstvima koja vam uplatim na račun a vi jednostavno račun ugasite?
Četvrti ukupan kapital firme je imao negativan rast APR statistika i finansiski izveštaj

Dva argumenta firma otvorena u stanu!
Drugi Mirko ,proterani !
Treći šta se dešava sa sredstvima koja vam uplatim na račun a vi jednostavno račun ugasite?
Četvrti ukupan kapital firme je imao negativan rast APR statistika i finansiski izveštaj

A sta se to moze kupiti jeftinije u MTS-u? Cuo sam das je MTS osigurao sve svoje post[ejd korisnike kod Delta generali osiguranja, ali SC-net, nisam cuo. Sta se to konkretno nudi?

SCnet ima paket kod MTS-a u post paid najveci paket od cini mi se 300+beskonacno brojeva.
Cene:

ON NET (pozivi unutar Biz:net grupe, odnosno SCneta) 0 din
Pozivi ka ostalim mt:s brojevima 3,00 din
Ostali nacionalni pozivi 7,00
Impuls za odgovor na poziv se ne naplaćuje
Tarifiranje se vrši u sekundama
SMS poruka 1,70
SMS poruka ka inostranstvu 10,00
Mesečna pretplata po broju 30,00
i jos na sve to sto potrosim vam SCnet mreze dobijem 10% nazad...
Sad imas domaci da nadjes kompaniju koja ima te uslove ,a da pritom svaki gradjanin moze da pristupi....:D

Racun nemoze da se ugasi , gosp. Mirko nema ovlascenja niti bilo ko da dize pare sa racuna ili prebacuje. Pare koje bilo ko uplati su njegov depozit na njegovom racunu i tako se vodi u banci , e sad ako treba da ti objasnjavam sta znaci depozit, onda ti stvarno nije mesto ovde....

Zasto opet lazes? Kako ti mozes videti finasijski izvestaj za 2009 (kad firma nije ni postojala) a ne ni ne postoji izvestaj jos uvek , a za 2010-tu ces tek moci videti 2011-te....

Aha da sad sam video ne iznosit ti ne istine ti samo u APR-u ne kucas Maticni broj vec kucas ime SCNet ....hahahhahah i sta dobijes ovo :http://fi.apr.gov.rs/prijemFI/Cir/p...cf4e90bb304b0aa0fcbe9dcac45d80c34&godina=2009
E da oni imaju gubitak dobro si rekao . hahahhahaha covece nemoj vise nemoj!

Poslednja izmena:
Ovo je dobar primer zasto ljudi ne vole ovakve sisteme jer su u okviru njih laz i prevara legitimna sredstva za ostvarivanje cilja.

Svako pravno lice bez izuzetka moze zakupiti tarifu BizNet.

Biznet tarife
Razgovarajte koristeći svoje mobilne telefone kao lokale

Uvođenjem usluge Biznet u mala i srednja preduzeća ili u velike poslovne sisteme, zaposlenima se omogućava da na jednostavan i lak način, međusobno razgovaraju koristeći svoje mobilne telefone kao lokale. Na ovaj način povećava se efikasnost i produktivnost zaposlenih, a kako su cene međusobnih razgovora (ON NET) daleko niže nego van BIZNET grupe (OFF NET), smanjuju se i troškovi poslovne komunikacije.

Usluga BIZNET omogućava potpisniku ugovora da izabere skup ovlašćenja ili ograničenja, tj. odgovarajući profil korisničke linije za svakog člana grupe.

Prilikom konfigurisanja BIZNET grupe moguće je dobijanje brojeva u nizu.

Za mala preduzeća sa najmanje 5 zaposlenih u ponudi je Biznet 5, za preduzeća sa većim brojem zaposlenih, do 19 naša preporuka je Biznet 10, za preduzeća sa do 49 zaposlenih preporučujemo Biznet 20, za firme koje imaju do 299 zaposlenih Biznet 50, dok za velike poslovne sisteme pravi izbor je Biznet 300.

Opis usluge preuzet sa stranice Telekom Srbija: LINK

ok i sta sam lagao ? I imam jos 10% na sve van mreze? JA sam reko nadji ko to ima....Nisu svi pravna lica... A koliko firmi postoji sa Biznet 300 ? I da li mozes ti postati clan te tarife u okviru bilo koje firme ? Nemozes.... Ali u SCNetu moze... i jos na adsl 20% pihh... nema dalje!

Back