Tako sto ces potpisati ugovor bez obaveza na godinu dana.... Bices postavljen na sajt SCneta i hiljade ljudi ce moci da vidi sta prodajes , da vidi tvoj sajt da vidi gde se nalazis...Ti svojim ulaskom zatvaras trziste za svoju bransu... ne znam sad koliko ima prodavaca tih masina sto ti prodajes u BIH , ali samo 10% moze da udje da bi se stvorila konkurencija... E ako ti onda neki kupac dodje i kupi i pokaze karticu SCneta , tek si onda u obavezi da das popust njemu koji si prethodno dogovorio u ugovoru. Naravno to nije diskonti popust vec se popust salje SCnetu kao marketinska usluga, da bi dalje firma prosledila novac kroz mrezu. Ako ti za godinu dana niko neudje da kupi ti nemas nikakvih obaveza... Sto nas dovodi do toga da je to najposteniji vid reklame gde ti neko prvo dovede musteriju, pa tek onda ti platis reklamu za to (tj. das popust , obicno koliko se moze ne znam koliki ti je rabat na to, od tog dajes neki deo.) A i ti firmu sam mozes vezivati na sebe u mrezu kao fizicko lice i dalje firma moze kupovati ako oces kod drugih firmi i ostavarivati popuste....