Gost 431595
Stara legenda
- Poruka
- 87.331
yup, uslovi pod kojima se radi nisu istiDosta toga na slici je svakako propalo, ali dosta toga i dalje radi - ili pod originalnim imenom ili kao deo neke druge kompanije koja je to kupila.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
yup, uslovi pod kojima se radi nisu istiDosta toga na slici je svakako propalo, ali dosta toga i dalje radi - ili pod originalnim imenom ili kao deo neke druge kompanije koja je to kupila.
Gornji Milanovac. Pokojne "Dečje novine". Kakva je to firmetina bila.
Postojala je jedna zemlja.Zvala se Jugoslavija.
U toj zemlji svi su bili braća.I sestre.
Nije bilo mobilnih telefona, pisala su se pisma,
a razglednice sa nestrpljenjem očekivale.
Pogotovu one božićne , romantično lepe.
Pogledajte prilog 1460703Pogledajte prilog 1460704
Dečaci su se igrali klikerima, a devojčice preskakale vijaču i lastiš.
Igrali su Čoveče, ne ljuti se i Mice kada je napolju bilo hladnije.
A kada je vreme dozvoljavalo , bile su tu vije, žmure i ostale igrice koje su pale u zaborav.
Čak i kolači od blata su bili ukusni ,
A voda u malim plastičnim šoljicama iz dečjeg servisa-prava kafa.
Svi su išli u krevet posle crtaća u 7 i 15, pre Dnevnika.
Pogledajte prilog 1460705
a sada svako dete ima PS5 , i svaka porodica može da kupi nova kolaBilo je kad gledaš nešto na kaseti i da imaš video rekorder pojam.
Ko ima na kaseti svadbu svojih roditelja...nije bilo redovno.
Standard.a sada svako dete ima PS5 , i svaka porodica može da kupi nova kola
Mi smo kaskali za svetom i 70-tih i 80-tih zato smo i bili srećni kad povremeno stignemo taj svet nekim stvarimaStandard.
Mada, mi jugovići smo kaskali za svetom 90ih, pa nas pukla tehnologija nakon 2.000e na brzinu, sve što kaskalo.
Moja kuća dobila prvi tv 80ih, tek svadbom mojih roditelja dobili su na "poklon" od familije iz nemačke tv u boji, dok moj deda nastavio da koristi crni beli do sredine 90ih (da se ne baci, ako već radi) bili smo sretniji....iz moje perspektive...bio sam dete,možda i nismo.Mi smo kaskali za svetom i 70-tih i 80-tih zato smo i bili srećni kad povremeno stignemo taj svet nekim stvarima![]()
Све је то по оној изреци : "све је исто, сам њга нема "ne samo što nije sistem , nego i kadri su produžetak

Da , da , a beše tu i mali Kekec.
Pricas o EU? Pa to je Hićina ideja; i eto danas put bez alternative.Poenta nije Tito već jedna država koja je mogla da bude dobra država sa Titom ili bez njega, možda jedna dobra ideja sa konfederacijama država ..

Pu pu pu, nikom se ne desilo to da dozivi i prozivi taj najtmer.Postojala je jedna zemlja.Zvala se Jugoslavija.
U toj zemlji svi su bili braća.I sestre.
Nije bilo mobilnih telefona, pisala su se pisma,
a razglednice sa nestrpljenjem očekivale.
Pogotovu one božićne , romantično lepe.
Pogledajte prilog 1460703Pogledajte prilog 1460704
Dečaci su se igrali klikerima, a devojčice preskakale vijaču i lastiš.
Igrali su Čoveče, ne ljuti se i Mice kada je napolju bilo hladnije.
A kada je vreme dozvoljavalo , bile su tu vije, žmure i ostale igrice koje su pale u zaborav.
Čak i kolači od blata su bili ukusni ,
A voda u malim plastičnim šoljicama iz dečjeg servisa-prava kafa.
Svi su išli u krevet posle crtaća u 7 i 15, pre Dnevnika.
Pogledajte prilog 1460705
Tebe već mogu da razumem, poznavajući način odrastanja u takvim uslovima.Pu pu pu, nikom se ne desilo to da dozivi i prozivi taj najtmer.
Ma samo kao dete da zivis u oblaku dima, bilo bi dovoljno, pa batine za svaku sitnicu,Tebe već mogu da razumem, poznavajući način odrastanja u takvim uslovima.
Sta ce ti cestitke, kada mozes svakom poslati cestitku u sekundi? Tehnologija je napredovala,,,Zalosno je sto vise nema cestitki za Novu Godinu da se prodaju na ulicama masovno, a na svakoj trafici mogao si da kupis postansku marku i samo ubacis u sanduce.
Zar to nije lepse nego sve ove virtelne cestitke elektronske komunikacije? Nedostaje mi to mirno vreme, iako ne i drzava.
Ono je bilo nekako "toplije", lepse... Doduse bila sam dete ali nije bilo vece radosti od te (i sankanja, zimi). Sad nema cak ni snega.Sta ce ti cestitke, kada mozes svakom poslati cestitku u sekundi? Tehnologija je napredovala,,,
Ko kaže da ih nema?Ja juče kupila u knjižari.Zalosno je sto vise nema cestitki za Novu Godinu da se prodaju na ulicama masovno, a na svakoj trafici mogao si da kupis postansku marku i samo ubacis u sanduce.
Zar to nije lepse nego sve ove virtelne cestitke elektronske komunikacije? Nedostaje mi to mirno vreme, iako ne i drzava.
Ne znam, moja secanja na detinjstvo su ovo:Ono je bilo nekako "toplije", lepse... Doduse bila sam dete ali nije bilo vece radosti od te (i sankanja, zimi). Sad nema cak ni snega.
hahahNe znam, moja secanja na detinjstvo su ovo:
Pogledajte prilog 1461966
ili je ovo reprezentacija, i nema veze sa bendomNe znam, moja secanja na detinjstvo su ovo:
Pogledajte prilog 1461966