steffan911
Zainteresovan član
- Poruka
- 118
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izvinite dali neko zna neku stranicu da ukucam u telefon i da mogu domacu mp3 muziku besplatno skinuti ???
Ljudi ja imam Nokia N70. Nisam bas nesto zadovoljan koliko joj traje baterija i sto je nenormalno spor ali otom potom.
Mene zanimaju 2 stvari:
1: da li ovaj model ima mogucnost da se konektuje na bezicni internet. Kod nas jedini provider je Gromnet.net Ja kod kuce na kompu imam ADSL ali 70% ljudi ima bezicni internet. Zbog toga zelim ako je nekako moguce da se sa ovim telefonom konektujem na neki AP od tog ISP-a.
2: Kako da ubacim navigaciju u ovaj telefon.? Po pitanju mobilne telefonije sam laik, pa bi bi dobro koristio dobar tutorijal na nekom site-u ili ovde.
Hvala unapred!
ja imam nokiu 2760 ikazu da mije otisao fles kabal kakva im je cena
da li moze neko da mi pomogne?ne znam da li da kupim nokiu n95 8gb ili n96...n96 je dosta skuplja pa me zanima da li se isplati kupiti je...treba mi vase misljenje
Da li neko zna koliko se isplati uzeti Nokia 6630 mjesto 3650?
Ako hoces novu - kupi N6300, a ako oces polovnu, onda bolje neku symbian.Koja je po vasem misljenju najbolja nokia koju mogu da kupim za 100-150 eura? Svidja mi se nokia n73 ali ne verujem da cu da nadjem po toj ceni. Sta mislite o n70?
Zdravo rodica mi ima NOKIU N70 i na njemu program za slijepe " Mobil speak " serijskog broja 7135019115458 ali fali licencni broj.Uspio sam ga registrovat na mjesec dana ali i to je isteklo, pa mi treba ako neko zna broj licence za trajno registrivanje. Pomagajte!!!!!
skinuon sam sa neta teme za nokiu n73 ali mi trazi da ih instaliram a ja neznam kako?
Mozete li da mi kazete koji je ovo model nokie(ako je uopste nokia)??![]()
Hvala svima koji pomognu!![]()