NOKIA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Izbegavajte kineze, imaju sve a nemaju nista. Sve je na pocetku interesantno dok ne pocne da se kvari jedno pa drugo itd... Ima mnogo dobra kopija n95 koju neki prodaju kao n95 tj. bave se prevarama a lakoverni nasedaju. Pozdrav.

Kupio sam juče Nokiu 2630 u Vip centru. Ne da sam oduševljen, nego nemam reči! Telefon, osim što je presladak ima sve osnovne funkcije koje su meni neophodne. SMS poruke se kucaju neverovatnom brzinom, baterija je odlična, a još jednom ponavljam - telefon je veoma lep i čvrst.
Ovaj telefon ne meri brzinu vetra i ne može da pravi kokice (ironično rečeno), ali je za mene perfektan!
Tople preporuke za svakog kome ne treba mali računar.
Nokia-2630.jpg

nokia_2630_picture10.jpg

525967700_ffa3a1b305.jpg

cao svima, imam jedno pitanje!
Trebam da kupim telefon, i zeleo bi da to bude neki nokijin model, cene oko 100e, nije mi bitno da ima neke moderne funkcije, bitno mi je da je pouzdan i kvalitetan!
Razmisljem o nokiji 6300 i nokiji 5000! Sta vi mislite?

Pitanje za vlasnike Nokia N79 : koliko mu treba da se ukljuci ?
Mene je moja N79 neprijatno iznenadila. Kupila sam je pre par dana ( nova je, kupljena na proverenom mestu itd..), ali mi se nesto duze ukljucuje.....

Pozz ponovo sam poceo korisiti n gage classic pa bi rado stavio novih igrica da li mi neko moze reci gdje mogu skinuti igrice al sis.file ne jar pozzzz

Zanima me imali gdje tema za E 90 sa velikim satom i imali gdje kakva aplikacija za povećanje veličine slova . I ako ima neko ovaj fon da mi kaže kakvih zanimljivih aplikacija ima za njega .

Ne znam da li je dobro mesto za pitanje, ali mi treba ako neko ima link ili naziv za neki 3gp player za nokiiju 6680, tacnije treba mi taj program za taj telefon. Hvala unapred!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back