NOKIA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljudi ja imam Nokia N70. Nisam bas nesto zadovoljan koliko joj traje baterija i sto je nenormalno spor ali otom potom.
Mene zanimaju 2 stvari:
1: da li ovaj model ima mogucnost da se konektuje na bezicni internet. Kod nas jedini provider je Gromnet.net Ja kod kuce na kompu imam ADSL ali 70% ljudi ima bezicni internet. Zbog toga zelim ako je nekako moguce da se sa ovim telefonom konektujem na neki AP od tog ISP-a.
2: Kako da ubacim navigaciju u ovaj telefon.? Po pitanju mobilne telefonije sam laik, pa bi bi dobro koristio dobar tutorijal na nekom site-u ili ovde.
Hvala unapred!

@Steffan911@
Moj savet ti je da je ne kupujes! Telefon je NENORMALNO spor a i baterija joj slabo drzi. Sto se tice zvuka (jacine) i kamere ima lepe ocene kod mene. Takodje Symbian OS 2 je veoma dobar. Mada ja planiram da moju zamenim za nesto drugo. Odavno pikiram na SE k800i ili k810i.

@Ljuitelj telefona@
Probaj sa "domaci.de"

Ljudi ja imam Nokia N70. Nisam bas nesto zadovoljan koliko joj traje baterija i sto je nenormalno spor ali otom potom.
Mene zanimaju 2 stvari:
1: da li ovaj model ima mogucnost da se konektuje na bezicni internet. Kod nas jedini provider je Gromnet.net Ja kod kuce na kompu imam ADSL ali 70% ljudi ima bezicni internet. Zbog toga zelim ako je nekako moguce da se sa ovim telefonom konektujem na neki AP od tog ISP-a.
2: Kako da ubacim navigaciju u ovaj telefon.? Po pitanju mobilne telefonije sam laik, pa bi bi dobro koristio dobar tutorijal na nekom site-u ili ovde.
Hvala unapred!

----------------------------------------------------------------------------
unapred izivini na mom odgovoru.

Ljudi imam Yuga 45, 86 god. nisam zadovoljan kako mi trosi gorivo, a ni ulje, a uz to brisaci ne rade a i suvozacka vrate se ne otvaraju...
1. Da li u moj Yugo mogu da stavima ABS, servo, AirBag, i nitro bocu? Moj drug ima isto to u subaru impreza!? i ja bih to jako zeleo....
2. Kako da na auto putu teram yuga 350km/h, iako nemam polozenu B kategoriju, al ako nemo moze da mi objasni....

-------------------------------------------------------------------------------

jos jednom izvini.....nisam toliko mentalno jak da mogu da odolim....

Imam nokiu 6131,skinuo sam Operu mini i neke druge web browsere,kada pokrenem operu zatarzi "Alow network acces" odgovorim potvrdno pokusa da je pokrene (instaling) i onda prijavi neku gresku...Tako da nemogu da je koristim Tako je i sa aplikacijama koje traze network acces mada se preko njegovog ugradjenog browsera sasvim normalno kacim na net i sve O.K. funkcionishe,u cemu je problem zna li neko i moze li mi neko pomoci

Zdravo rodica mi ima NOKIU N70 i na njemu program za slijepe " Mobil speak " serijskog broja 7135019115458 ali fali licencni broj.Uspio sam ga registrovat na mjesec dana ali i to je isteklo, pa mi treba ako neko zna broj licence za trajno registrivanje. Pomagajte!!!!!

Zdravo rodica mi ima NOKIU N70 i na njemu program za slijepe " Mobil speak " serijskog broja 7135019115458 ali fali licencni broj.Uspio sam ga registrovat na mjesec dana ali i to je isteklo, pa mi treba ako neko zna broj licence za trajno registrivanje. Pomagajte!!!!!

mislim da nema crack za to. imas na ovom linku: http://www.codefactory.es/en/purchase.asp?id=41
paih pitaj koja je cena za trajnu registraciju, ne verujem da je skupo.

skinuon sam sa neta teme za nokiu n73 ali mi trazi da ih instaliram a ja neznam kako?

prodaj nokiu n73 i kupi nokiu 3310

salim se :)

prebacis temu na memorijsku karticu, ili gde vec, i pokrenes je iz podesavanja-teme (iliti settings-themes), odakle je tel automatski ocitava, i to je sve

Mozete li da mi kazete koji je ovo model nokie(ako je uopste nokia)??
a0vuic.jpg

Hvala svima koji pomognu!:ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back