NLO i vanzemaljci na starim crtezhima

• Začetnik teme Začetnik teme ugac
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
jao gledam ove sa slikama letecih tanjira
strashno
jeste li vi ljudi svesni koliko je teshko napraviti leteci tanjir?
Amerikanci su troshili MILIJARDE dolara pokushavajuci da naprave leteci tanjir i na kraju ODUSTALI od toga jer je nemoguce napraviti leteci tanjir stabilan, na malo vecoj visini odma' krene da pada, jedino reshenje je da se vrti ogromnom brzinom (kao frizbi kad bacish), a to je nemoguce uraditi.
I vi meni kazhete da su u praistoriji leteci tanjiri tako shibali po zemlji, iako ljudi i dan danas nisu sposobni da ga naprave? Pa koliko su ti vanzemaljci bili napredni onda? I kako to da ljudi i dan danas vidjaju te iste tanjire? Shta, vanzemaljci stagnirali toliko vremena, nisu napredovali tehnoloshki? i sve slike vanzemaljaca koje postoje prikazuju vanzemaljca sa gotovo istom konstitucijom kao chovek. Znachi na 2 noge, uspravno stoji, 2 ruke, glava sa 2 oka, ustima i eventualno nosem. Koja je to budalashtina, jao.....
I ljudi stvarno veruju u ove gluposti..

Шта да гледам?
Лаоконта и синове му што их змија напада?
Грчки ккласични мит одрађен у компјутерском програму?
Шта је сљедеће?
Велико око на долару?
Што сте запели са летећим тањирима?
А цигариљос објекти?
Лопте разних боја?
Објекти што скрећу под 90 степени и од њих
пилоти са 30 година стажа вриште ко бебе?
Или тако то?

I vi meni kazhete da su u praistoriji leteci tanjiri tako shibali po zemlji, iako ljudi i dan danas nisu sposobni da ga naprave? Pa koliko su ti vanzemaljci bili napredni onda?
Ovi sto se voze oko zemlje nisu mnogo napredniji samo su dobili tehnologiju na gotovo. CNN je vec priznao istinu o tanjirima: http://cnn-ufos.blogspot.com/, kao i Francuska, Britanska i druge vlade u svetu.

I kako to da ljudi i dan danas vidjaju te iste tanjire? Shta, vanzemaljci stagnirali toliko vremena, nisu napredovali tehnoloshki?
Upravo tako. A znas zasto? Zato sto ovi sto uglavnom oblecu oko zemlje su tehnologiju dobili na gotovo. Nisu je napravili. Jedna jedina rasa je tehnoloski orjentisana. Sve ostale je samo koriste.

i sve slike vanzemaljaca koje postoje prikazuju vanzemaljca sa gotovo istom konstitucijom kao chovek. Znachi na 2 noge, uspravno stoji, 2 ruke, glava sa 2 oka, ustima i eventualno nosem. Koja je to budalashtina, jao.....

Pa naravno da stoje na 2 noge kao covek i imaju 2 ruke kad su ljudi njhovi potomci. Naucnici su vec izjavili da ljudski DNK ima vanzemaljski DNK i da su nam preci bili druga bica: http://www.agoracosmopolitan.com/home/Frontpage/2007/01/08/01288.html

Јесу ли то рекли и да смо ми заправо са Марса?
Како то да увијек амерички научници нешто ПРВИ сазнају?
Шта значи то да је ЦНН нешто објавио?
Зар не знаш да су они најпознатији лажови од свих медија?
Лажу и други,наравно,али ови...
Али добро,послије Супермена и Спајдермена и након
Годзиле,гигантских мрава и пчела,па она злих Руса,Ирачана и Срба...
Дај да се народ укаки у гаће...
Да појасним:НЕ МИСЛИМ да смо сами у космосу.
Господ је у својој љубави створио многе свјетове,тако бар мислим.
Али да истину узимам од Амера...
Неће ићи.

jao gledam ove sa slikama letecih tanjira
strashno
jeste li vi ljudi svesni koliko je teshko napraviti leteci tanjir?
Amerikanci su troshili MILIJARDE dolara pokushavajuci da naprave leteci tanjir i na kraju ODUSTALI od toga jer je nemoguce napraviti leteci tanjir stabilan, na malo vecoj visini odma' krene da pada, jedino reshenje je da se vrti ogromnom brzinom (kao frizbi kad bacish), a to je nemoguce uraditi.
I vi meni kazhete da su u praistoriji leteci tanjiri tako shibali po zemlji, iako ljudi i dan danas nisu sposobni da ga naprave? Pa koliko su ti vanzemaljci bili napredni onda? I kako to da ljudi i dan danas vidjaju te iste tanjire? Shta, vanzemaljci stagnirali toliko vremena, nisu napredovali tehnoloshki? i sve slike vanzemaljaca koje postoje prikazuju vanzemaljca sa gotovo istom konstitucijom kao chovek. Znachi na 2 noge, uspravno stoji, 2 ruke, glava sa 2 oka, ustima i eventualno nosem. Koja je to budalashtina, jao.....
I ljudi stvarno veruju u ove gluposti..

Samo cu reci:

Civilizacija koja je nastala pre 4-5-x milijarde godina,ima znanje i tehnoloski napredak o kakwom ne mozemo ni da sanjamo,ali bukvalno da sanjamo.To je pod jedan.

Pod dva,da li znas zasto je tesko? Zato sto za njegovo konstruisanje,materijal koji je potreban ne postoji na zemlji,a werujem da si upoznat da ima predmeta cija je tehnologija powezana sa psihom i umom korisnika,i to je jedan od razloga.

U swemiru ima metala,koji su toliko specificni,i sta ako ima metala,pored kojeg ne mozes da ostaris? Ili,dobijes snagu? Ili mnogo toga.

Swemir je neistrazen,i da li moze da se istrazi do kraja,ne znam.

Samo cu reci:

Civilizacija koja je nastala pre 4-5-x milijarde godina,ima znanje i tehnoloski napredak o kakwom ne mozemo ni da sanjamo,ali bukvalno da sanjamo.To je pod jedan.

Pod dva,da li znas zasto je tesko? Zato sto za njegovo konstruisanje,materijal koji je potreban ne postoji na zemlji,a werujem da si upoznat da ima predmeta cija je tehnologija powezana sa psihom i umom korisnika,i to je jedan od razloga.

U swemiru ima metala,koji su toliko specificni,i sta ako ima metala,pored kojeg ne mozes da ostaris? Ili,dobijes snagu? Ili mnogo toga.

Swemir je neistrazen,i da li moze da se istrazi do kraja,ne znam.

Gde u Svemiru?U samom medjuzvezdanom prostoru,na planetama,asteroidima?
Kakvi su to metali?Do sada ni na jednom ispitanom objektu koji je dosao iz svemira nije nadjen nikakav specifican metal nepoznat coveku.

Svi ste se vec sreli sa nekim antichkim crtezhima NLO objekata. Kroz istoriju postoji mnogo takvih. Neki ne zavredjuju pazhnje, neki su samo interesantni, dok ima i onih totalno ne objashnjivih. Listajuci razne sajtove naisho sam i na sliku iz manastira Visoki Dechani (1350. god.).
http://ufologie.net/pics/picanc06.jpg
http://ufologie.net/pics/picanc05.jpg
http://ufologie.net/pics/picanc16.jpg

Po meni ovo predstavlja metaforu odlaska dushe na onaj svet or something ali evo vam josh par interesantnijih da vas zaintrigiram.

http://i18.tinypic.com/47kgljl.jpg
http://www.crystalinks.com/hieroplanes.gif
http://www.alienshift.com/sitebuildercontent/sitebuilderpictures/EgyptAliens.jpg
http://ufologie.net/pics/fergana01.jpg
http://www.agoracosmopolitan.com/home/Frontpage/2007/01/03/images/UFO_astronauts.jpg

PS. Ovo je samo jedan deo. Ako ste zainteresovani, proguglajte malo. Naci cete josh dosta toga.

A šta ako to nisu ' vanzemaljci' , nego opet, ljudi ?
Možda za koju hiljadarku godina, ili pre, čovečanstvo izmisli neki vid ' vremeplova' , pa se ljudi krenu vraćati u prošlost da tumaraju po njoj...To tako liči na ljude... nostalgija forever...
Tako da je na tim antičkim crtežima kraj čukunčukunčukundede, ustvari neki tvoj čukunčukunčukununuk a ne alien ... :)

Poslednja izmena:
Gde u Svemiru?U samom medjuzvezdanom prostoru,na planetama,asteroidima?
Kakvi su to metali?Do sada ni na jednom ispitanom objektu koji je dosao iz svemira nije nadjen nikakav specifican metal nepoznat coveku.

Pazi,samo u nasoj galaksiji,zapitaj se koliko i kakwih planeta ima,i cega ima na njima.

Pod dva,e sad se zapitaj koliki je univerzum,i koliko planeta u njemu ima,i sta ima na njima,i kakwe su to planete.

Ogroman je,beskonacan,i milijardu cuda ima u njemu.

Kazes,ni na jednom ispitanom objektu koji je dosao iz swemira,nema nikakaw specifican metal.Pa metali i elementi iz periodnog sistema elemenata se wrte samo u okolini nase planete.Ali to je nesto malo,malecko,atom u odnosu na silno bogatsvo metala kojih imas wan nase galaksije.Ima mnogo metala,koji nisu otkriveni.

A ti objekti iz swemira su samo par kometa.Nista wise,kako bi mogli da widimo druge metale.Na kometama i nema bas metala,trebaju nam lezista sa drugih planeta.

Pazi,samo u nasoj galaksiji,zapitaj se koliko i kakwih planeta ima,i cega ima na njima.

Pod dva,e sad se zapitaj koliki je univerzum,i koliko planeta u njemu ima,i sta ima na njima,i kakwe su to planete.

Ogroman je,beskonacan,i milijardu cuda ima u njemu.

Kazes,ni na jednom ispitanom objektu koji je dosao iz swemira,nema nikakaw specifican metal.Pa metali i elementi iz periodnog sistema elemenata se wrte samo u okolini nase planete.Ali to je nesto malo,malecko,atom u odnosu na silno bogatsvo metala kojih imas wan nase galaksije.Ima mnogo metala,koji nisu otkriveni.

A ti objekti iz swemira su samo par kometa.Nista wise,kako bi mogli da widimo druge metale.Na kometama i nema bas metala,trebaju nam lezista sa drugih planeta.

Ovo sto pricas nema smisla.Pozivas se na ogromnost galaksija i brojnost planeta kako bi dokazao postojanje neotkrivenih metala.
To je kao da kazes da u dubokom svemiru postoji planeta na kojima zive crnci-ateisti koji se oblace u odecu za rodeo nose pistolje na vodu imaju velike usi i gotive cips.haligaligaligaligaligaligaligaligaligaligaligaligaligaligaligali
Moguce.Ali ne verujem.
Tako je i sa ovim tvojim metalima.Zapravo,do sada nije otkriven nijedan element koji ne pripada periodnom sistemu.Cak je mendeljejev tako genijalno napravio sistem da je ostavio prazno mesto za elemente koje je predvideo da postoje.Svi ti elementi su vec pronadjeni.

Ovo sto pricas nema smisla.Pozivas se na ogromnost galaksija i brojnost planeta kako bi dokazao postojanje neotkrivenih metala.
To je kao da kazes da u dubokom svemiru postoji planeta na kojima zive crnci-ateisti koji se oblace u odecu za rodeo nose pistolje na vodu imaju velike usi i gotive cips.haligaligaligaligaligaligaligaligaligaligaligaligaligaligaligali
Moguce.Ali ne verujem.
Tako je i sa ovim tvojim metalima.Zapravo,do sada nije otkriven nijedan element koji ne pripada periodnom sistemu.Cak je mendeljejev tako genijalno napravio sistem da je ostavio prazno mesto za elemente koje je predvideo da postoje.Svi ti elementi su vec pronadjeni.

Da,da,da...lepo zboris :)

Legendo,elementi koji su u periodnom sistemu,su nadjeni samo na Zemlji.

I za kriptonit se mislilo da ne postoji,pa su ga nasli u Srbiji ,a mislilo se da ne postoji.

Da,ja se pozivam na extremno weliku neistrazenost swemira i planeta,i weoma sam siguran da postoje metali koji nisu oktriveni,a weoma,weoma su specificni. Ne mislis sad,da neki mogu da produze zivotni wek,ali ima mnogo stranih metala sa swojim osobinama. Kao sto uranijum i plutonijum zrace,i ubijaju,mora da ima suprotnost :)

Da,da,da...lepo zboris :)

Legendo,elementi koji su u periodnom sistemu,su nadjeni samo na Zemlji.

I za kriptonit se mislilo da ne postoji,pa su ga nasli u Srbiji ,a mislilo se da ne postoji.

Da,ja se pozivam na extremno weliku neistrazenost swemira i planeta,i weoma sam siguran da postoje metali koji nisu oktriveni,a weoma,weoma su specificni. Ne mislis sad,da neki mogu da produze zivotni wek,ali ima mnogo stranih metala sa swojim osobinama. Kao sto uranijum i plutonijum zrace,i ubijaju,mora da ima suprotnost :)

Ova opaska za kriptonit mi je odmah delovala netacno pa sam proverio
Krypton was discovered in Britain in 1898 by Sir William Ramsay a Scottish chemist and Morris Travers an English chemist in residue left from evaporating nearly all components of liquid air
Inace je u pitanju plemeniti gas.

Sto se tice boldovanog dela-ovo je potpuno netacno.
Postoji toliko stvari koje razaraju organsku materiju da je prosto neverovatno sto je covek opstao.Cak je i nama dragi kiseonik poguban u nekim oblicima po coveka.Tako da je smesno reci da ako neki element ubija neki mora da ozivljava.Kao da si rekao da ako jedna puska ubija druga mora da vraca iz mrtvih.

Uostalom,sta su specificni metali?

Pazi brate,nasli su kriptonit u Srbiji,i nisu mogli da weruju,a pre toga se nigde nije pominjao.

Specificni metali su po meni,oni metali koji imaju neke prosto neobicne karakteristike.Kao sto je ziva metal,a tecno je stanje (inace metal je cvrsto agregatno stanje,ali ima izuzetaka).E na njeno postojanje se ja pozivam,i neka ona sluzi kao dokaz da ima mnogo neobicnih metala.

Ni ti,ni ja,ne znamo cega ima u swemiru,koji je toliko ne istrazen,a weruje mi,ima mnogo toga neobicnog.

Pazi brate,nasli su kriptonit u Srbiji,i nisu mogli da weruju,a pre toga se nigde nije pominjao.
Ne razumem ovo?
Kao sto je ziva metal,a tecno je stanje (inace metal je cvrsto agregatno stanje,ali ima izuzetaka).E na njeno postojanje se ja pozivam,i neka ona sluzi kao dokaz da ima mnogo neobicnih metala.
Ovo jednostavno nije logicki tacno.
Ni ti,ni ja,ne znamo cega ima u swemiru,koji je toliko ne istrazen,a weruje mi,ima mnogo toga neobicnog.
Naravno.Ali neobicni elementi za sada nisu otkriveni.Tako da ne moze niko tvrditi da postoje.
Za sada imamo ovaj nas periodni sistem elemenata i to je to.Kraj.end.fin.konec

Pa kako ne moze da ti bude nejasno,kad su ga otkrili kod nas,swi naucnici iz sweta dosli u Srbiju da ga ispituju,a koliko znam,pre se nigde nije pominjalo postojanje kriptonita.

Pazi,metali o kojima ti ja pricam,ne postoje na zemlji,i nisu otkriveni,ali ce biti,jer kad uznapredujemo,moci cemo da ih trazimo.A bice oktriveni.

Weoma redak oblik helijuma,H3,u extremno malim kolicinama je nadjen na zemlji,a ima ga u izobilju na Mesecu.

Sto znaci neobicnih metala ima na drugim planetama.

Pa kako ne moze da ti bude nejasno,kad su ga otkrili kod nas,swi naucnici iz sweta dosli u Srbiju da ga ispituju,a koliko znam,pre se nigde nije pominjalo postojanje kriptonita.

Pazi,metali o kojima ti ja pricam,ne postoje na zemlji,i nisu otkriveni,ali ce biti,jer kad uznapredujemo,moci cemo da ih trazimo.A bice oktriveni.

Weoma redak oblik helijuma,H3,u extremno malim kolicinama je nadjen na zemlji,a ima ga u izobilju na Mesecu.

Sto znaci neobicnih metala ima na drugim planetama.

Taj dogadjaj mi nije poznat?Imas neki link,bilo kakvu potporu tom skupu naucnika?
H3 je izotop helijuma i ima ga u zemljinoj atmosferi(u jako malim kolicinama).Takodje postoji i H4.Ali to nije nikakva tajna.To je izotop.

Ovo boldovano je cisto nagadjanje,i ne moze se dokazati.Jako je slicno mojoj primedbi o planeti crnaca ateista.nagadjanje ne moze biti cinjenica.

Taj dogadjaj mi nije poznat?Imas neki link,bilo kakvu potporu tom skupu naucnika?
H3 je izotop helijuma i ima ga u zemljinoj atmosferi(u jako malim kolicinama).Takodje postoji i H4.Ali to nije nikakva tajna.To je izotop.

Ovo boldovano je cisto nagadjanje,i ne moze se dokazati.Jako je slicno mojoj primedbi o planeti crnaca ateista.nagadjanje ne moze biti cinjenica.

Brate,kako ne mozes da shvatis,znas li ti koliki je univerzum? I sta se swe krije u njemu?
Swemir je takwo mesto,o kome mozes da "nagadjas"i pricas istinu,jer ono sto znas o swemiru je malecki deo,naspram citave anatomije swemira,koju slabo poznajemo.

To sto mocni teleskopi kazu od kakwog je sastava planeta,to je ok.A da li ti teleskopi mogu da lociraju rudnike mina koje su neotkrivene? Ne mogu,jer nisu za to pravljeni.

Znas kako,adamantijum je metal koji ne mozes da unistis :) sta ako ga jednog dana ljudska rasa otkrije?

Back