НЛО флота изнад Лондона 24.јун 2011, на хиљаде очевидаца

ma da, bash mi znamo na chega im je pogon :hahaha:

no, shalu na stranu, i ja sam nepoverljiv, al treba ponekad gledati nebo ;)

pa normalno.. ima toliko zanimljivih fenomena koje niko ziv ne moze ili nece da objasni a sad se britsi uskopistili kao i kod njih se pojavljuju...inace ja bi bio oprezan jer poznato je gde god se pojavljuju takve stvari ma sta one bile, a istorija je puna slicnih primera ta teritorija ode u tri lepe...

Uh, kako da da su opet "loptasti" na visini od 4km+ i da prate nacin kretanja koji je do sada vidjen na milion fake snimaka... Mislim stvarno, UFO iznad Londona, Rima, New York-a, Japana.... kako nikad niko nije snimio malo, ma mrvicu bolji snimak nego uvek isto...ovece imaju teleskope koji mogu da snimaju ( fotografisu ) i svemir a i komsije, imaju HD kamere... Kako uvek neki do zla bola jadan snimak....

Verovatnije nas koriste kao što mi koristimo neku šumu kao lovište...:mrgreen:
Ali najjači je koment snimka...
u londoners locked dem ufoz in ur rainy weather for too long see wat happened now u got dem all excited dancing round the sun....
:rotf::rotf::rotf:

Hoće da nas farmaju xD
A komentar je -> :rotf: Neko napisa i nešto tipa "Vidi se da je fejk, ne pada kiša" :lol:

Često posmatram nebo i u prirodi gde je OGROMNO i u gradu gde je skučeno zgradetinama...Nikada ništa osim kumulonimbusa,cirusa i stratokumulusa ne videh...

Pa neces ni da vidis zbog Sase Popovica i ostalih smrdljivih debila...
Da se ovo desi kod nas opet ne bi bilo na tv sve bi opet bilo zataskanao a ljudi bi snimali i jedino bi postavljali snimke na netu jer je tu jedino dostupno a svi kao u svetu znamo sto je na netu sigurno je kao montaza pa niko nista ne uzima za ozbiljno...Vesti na televiziji bi bile ovakve i po novinama:
Vendi ukrala Milicu 200 eura, Tadic odusevljene Zdravkovim koncertom itd...
I kad bi resili da pusete nesto kazu to bi bilo u ironicnom kontekstu, svi bi se rugal ma daj kao nas posetili vanzemaljci i vest bi zavrsila kao vic u nekoj saljivoj emisiji npr kao "Vece sa Ivanom Ivanovicem"...

Poslednja izmena:
Pa neces ni da vidis zbog Sase Popovica i ostalih smrdljivih debila...
Da se ovo desi kod nas opet ne bi bilo na tv sve bi opet bilo zataskanao a ljudi bi snimali i jedino bi postavljali snimke na netu jer je tu jedino dostupno a svi kao u svetu znamo sto je na netu sigurno je kao montaza pa niko nista ne uzima za ozbiljno...Vesti na televiziji bi bile ovakve i po novinama:
Vendi ukrala Milicu 200 eura, Tadic odusevljene Zdravkovim koncertom itd...
I kad bi resili da pusete nesto kazu to bi bilo u ironicnom kontekstu, svi bi se rugal ma daj kao nas posetili vanzemaljci i vest bi zavrsila kao vic u nekoj saljivoj emisiji npr kao "Vece sa Ivanom Ivanovicem"...

Svaka cast za post!

nama gori od ovih sto su na vlasti ne mogu da se zalome

A, šut', bolan, nemoj dva puta da ponoviš... i od goreg ima gore, Jeste teško zamisliti, ali ima, ima, samo da ne osetimo i to gore.

A što se dobrih i zlih malih zelenih tiče, ja sam rekla više puta - samo da ih ja ne vidim. I da je zao, ne bi me on ubio, ubila bi me moja trošna srčka, inFRAkt, iz o'ma :rumenko: Pa da posle neki vanzemaljski soldžer ucrta recku na intergalaktičkom kundaku svoje vanzemaljske intergalaktičke puške, i to bez zasluga. :mrgreen:

A, šut', bolan, nemoj dva puta da ponoviš... i od goreg ima gore, Jeste teško zamisliti, ali ima, ima, samo da ne osetimo i to gore.

A što se dobrih i zlih malih zelenih tiče, ja sam rekla više puta - samo da ih ja ne vidim. I da je zao, ne bi me on ubio, ubila bi me moja trošna srčka, inFRAkt, iz o'ma :rumenko: Pa da posle neki vanzemaljski soldžer ucrta recku na intergalaktičkom kundaku svoje vanzemaljske intergalaktičke puške, i to bez zasluga. :mrgreen:

ja bi da dodju i da ih odvedu tuto kompleto na onu njihovu planetu pa da tamo i oni polude.... i da im rasprodaju sve sto imaju osim rala i volova... ma i fiat da im otvore sa linijom za punto i obecaju akcije.... da vis kako bi bota uredio galaksiju, ne bi trebale solarne oluje i one protuberance, a mozda su maje to i znale kad su vidle u kugli dacica kako djuska na colinom koncertu i sutketa na ejmi i rekli e do moga.. ode svet na pisanje... :lol:

ja bi da dodju i da ih odvedu tuto kompleto na onu njihovu planetu pa da tamo i oni polude.... i da im rasprodaju sve sto imaju osim rala i volova... ma i fiat da im otvore sa linijom za punto i obecaju akcije.... da vis kako bi bota uredio galaksiju, ne bi trebale solarne oluje i one protuberance, a mozda su maje to i znale kad su vidle u kugli dacica kako djuska na colinom koncertu i sutketa na ejmi i rekli e do moga.. ode svet na pisanje... :lol:

:mrgreen:
Čekaj malo, neko ovde reče da su oni, mislim, vanzeMLJaci, ustvari dobri. Ako jesu, onda nema potrebe da ih kažnjavamo. Ako su već dobri, zašto mi da budemo zli i da im šaljemo botu, šutketa i ostale, predvodjene dvojcem cvetković-daček?
Ej, kakvi bismo ljudi bili, kakvi bismo ispali prema vanZEMljacima? :think:
:sad2::sad2::sad2:

:mrgreen:
Čekaj malo, neko ovde reče da su oni, mislim, vanzeMLJaci, ustvari dobri. Ako jesu, onda nema potrebe da ih kažnjavamo. Ako su već dobri, zašto mi da budemo zli i da im šaljemo botu, šutketa i ostale, predvodjene dvojcem cvetković-daček?
Ej, kakvi bismo ljudi bili, kakvi bismo ispali prema vanZEMljacima? :think:
:sad2::sad2::sad2:

to ti proveravaj i gledaj u njih mahajuci sa bilbordom peace.... ja kad ih vidim znam sta cu da radim :roll:

neko reko... reko goksi, njemu su i super modovi ko med :lol:

to ti proveravaj i gledaj u njih mahajuci sa bilbordom peace.... ja kad ih vidim znam sta cu da radim :roll:

neko reko... reko goksi, njemu su i super modovi ko med :lol:

A misliš da ja, ako ih ikada ugledam, neću znati šta treba da radim? Ma, kakav Ben Džonson, Karl Luis i ostali sprinteri, bili bi puževi sporaći spram mene. Posle tog spektakularnog bega niko više ne bi imao obraz da tvrdi da ne postoji brzina veća od svetlosti :zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Pitam se, pitam se, ali bez šale sada - da li stvarno negde, blizu ili daleko, postoje? :think::think::think:

мало дође шупаљ снимак, пазите један НЛО час излази час улази у облак - као да конта - ј-те па они ме снимају одоздо, проваљен сам

мислим конта да је кадриран од стране случајно пролазника 3-4000 метара ниже

Kopirao si komentar koji ima veći razmak i onu tačku u sredini iz nekog razloga, mislio sam da je to glitch specifičan za operu :lol:
Dugo nisam ''operisao''...Kopirao sam od prvog do poslednjeg slova:)
@active...Pa imaju i piloti naših ''primitivnih'' avijona sistem koji može da snimi sve na zemlji obično u kljunu a neće ovi:per:

@active...Pa imaju i piloti naših ''primitivnih'' avijona sistem koji može da snimi sve na zemlji obično u kljunu a neće ovi:per:

ма дај, чисто скретање пажње и замајавање народа

не кажем НЛО не постоји нити ванзамаљци су фикција

али данас када им економија лежи у блату, хм, биће још чуда на небу и на земљи за која нисмо ни знали ни чули

Back