НЛО флота изнад Лондона 24.јун 2011, на хиљаде очевидаца

ufo_1380509c.jpg

I tako ti ja jedan dan šetam ulicom, snimam ono što vidim ispred sebe, kao i obično, i vidim najednom da svi gledaju nešto na nebu.. Pogledam gore, i imam šta i da vidim :lol:

Fine tačkice.. Uopšte nije nešto što neko može uraditi kući na računaru :D
A na 1:51 se vidi da jedna prelazi malo preko zgrade..

Где то пише, осим у једном коментару на YouTube страници посматрача? Можеш ли да поставиш слику тог фрејма где "тачкица" прелази преко зграде?

brate..dok ne slete... i dok nam se ne posmrzavaju gowanca kad ih vidimo nis ne verujem...

Tu si u pravu, ni ja :D
Ali NLO ne upućuje odmah na vanzemaljce. NeidentifikovanI Leteći Objekat.
A za ovaj snimak... da li je ovo objekat, prvo i osnovno? Svetlost? Šta je?
E prvo utvrditi da li je objekat uopšte, pa onda uzimati u obzir vanzemaljce.

Mada, teško, amateri smo mi, ništa nećemo uraditi. Jedan je Molder... al se penzionisao :(

Где то пише, осим у једном коментару на YouTube страници посматрача? Можеш ли да поставиш слику тог фрејма где "тачкица" прелази преко зграде?

Skini klip, idi frejm po frej, uradi skrinšotove zgrade pre i posle trenutka kada zalazi iza zgrade.. Vidi se, znam da će argument biti "malo" ili "jedva", ali nema nikakvog razloga da se tad javi neka tačkica preko zgrade, sem ako nije editovano.. Nije oblačak prešo sigurno

Skini klip, idi frejm po frej, uradi skrinšotove zgrade pre i posle trenutka kada zalazi iza zgrade.. Vidi se, znam da će argument biti "malo" ili "jedva", ali nema nikakvog razloga da se tad javi neka tačkica preko zgrade, sem ako nije editovano.. Nije oblačak prešo sigurno

Покажи ми, ако си ти већ скинуо клип. Само линкуј слику.

Back