НЛО флота изнад Лондона 24.јун 2011, на хиљаде очевидаца

ма дај, чисто скретање пажње и замајавање народа

не кажем НЛО не постоји нити ванзамаљци су фикција

али данас када им економија лежи у блату, хм, биће још чуда на небу и на земљи за која нисмо ни знали ни чули
I to i imaju neke mnogo zahebate nove avijone...

постоје ли неки подаци о томе где је направљен овај видео

изгледа ми веродостојно

потпуно ми је невероватно да нека летелица коју је напправила људска рука онако одскочи после првог удара у тло и остане читава

ne postoje snimci velikih ufo -a, samo snimci nekih u koje mozh da stane par ejliena, minijature, shto sve pobudjuje sumnju i podozrenje da se radi o testiranju letelica nove generacije sa ljudskom posadom u koje posle kad tresnu ubacuju lutke i predstavljaju ih kao ejlienske objekte
neki tvrde da se veliki ufo -i tj svojevrsni matichni brodovi nalaze s one strane sunca il nekog drugog nebeskog objekta a da na zemlju samo shalju patrole i posmatrache, no naravno to je vec sf

Ima slučaj u Rusiji dosta verodostojan jer su svedoci seljaci koji nikad u životu nisu ni videli ni čuli za UFO...Desio se za vreme SSSR...Rano ujutru je neki objekat poput cevi udario u obalu jezera podigao se i odleteo...Kad su istraživali jezero ustanovili su da nema zemlje kao da je bila neka explozija ali nigde razbacano...I na dnu pronašli tragove kao da je nešto vučeno(gusenice) ...Na mestu udara je ogroman zaoran krater u kome je neverovatno za svega par godina nastala šuma svega i svačega velikom brzinom...Pri udaru se čula jaka eksplozija a opet je objekat uzleteo...Sonda za prikupljanje uzoraka?

постоје ли неки подаци о томе где је направљен овај видео

изгледа ми веродостојно

потпуно ми је невероватно да нека летелица коју је напправила људска рука онако одскочи после првог удара у тло и остане читава

da, to je interesantno, verovatno je sve prebacio na uzgon neposredno pre udara pa je to amortizovalo udar i omogucilo mu da se ponovo na kratko vine

nema podataka gde je snimljeno, samo razna nagadjanja

da, to je interesantno, verovatno je sve prebacio na uzgon neposredno pre udara pa je to amortizovalo udar i omogucilo mu da se ponovo na kratko vine

nema podataka gde je snimljeno, samo razna nagadjanja

andromeda projekat - ima ga na internetu - objekat oblika cigarete, kad smo bili na pecanju na jugu juznog ostrva novog zelanda, cetvorica kolega je to isto videla (bili su mrtvo ozbiljni i prebledeli dok su to pricali kasnije) i do tancina objasnjavala, doduse bili su ismejani ali verujem im apsolutno

kao sto rekoh, stari projekat iz 40-tih, zvani andromeda, baziran pogon na ubrzavanju zive

andromeda projekat - ima ga na internetu - objekat oblika cigarete, kad smo bili na pecanju na jugu juznog ostrva novog zelanda, cetvorica kolega je to isto videla (bili su mrtvo ozbiljni i prebledeli dok su to pricali kasnije) i do tancina objasnjavala, doduse bili su ismejani ali verujem im apsolutno

kao sto rekoh, stari projekat iz 40-tih, zvani andromeda, baziran pogon na ubrzavanju zive

guglah malo, postoji cela hrpa stvari koja je nazvana andromeda project, od nekakvih shashavih muzichara do nekih hemichara, ima i pricha da se radi o robotima, verovatno robotizovane letelice bez ljudske posade

Poslednja izmena:
Lepo se vidi (izmedju 1:18-1:28) kako objekat ide ka oblaku on bledi (povecava mu se transparency) postane providan i tako dobijemo uvid da objekat nestaje iza oblaka, posto oblaci nisu definitivno CGI nemoguce je modifikovati ih, pa su se posluzili prostim trikom ;) Ubacimo sve modele u After Effect i voilla :)

ne razumem zasto su ljudi toliko skepticni, zar je tesko priznati da postoji jos neko ili je to cisti egoizam, uopste ne zelim da nagadjam sta je to ali i ne odbacujem mogucnost nlo,

Ako ja kazem da sam video patuljka i nacrtam ga flomasterom i ujedno "tvrdim" da je to autenticna fotografija a ne crtez, da li bi poverovala mom crtezu ili bi bila "skepticna" i zatvorenog uma ?

Video snimak ima par fragmenata sumnjive prirode, bavim se 3D softverom koji se ujedno moze koristiti i za ovakve video montaze gde se 3d modeli , animacije, ojekti, atmosfera .... i slicno moze uneti u video snimak pa koliko toliko otprilike mogu da protumacm neke tehnike. Uostalom ja sam samo izneo svoje misljenje i rekao sta sam video, a na vama je da sudite po sopstvenom nahodjenju, ako nekome to smeta izvinjavam se, ali imam prava na svoju opservaciju.

Ako ja kazem da sam video patuljka i nacrtam ga flomasterom i ujedno "tvrdim" da je to autenticna fotografija a ne crtez, da li bi poverovala mom crtezu ili bi bila "skepticna" i zatvorenog uma ?

Video snimak ima par fragmenata sumnjive prirode, bavim se 3D softverom koji se ujedno moze koristiti i za ovakve video montaze gde se 3d modeli , animacije, ojekti, atmosfera .... i slicno moze uneti u video snimak pa koliko toliko otprilike mogu da protumacm neke tehnike. Uostalom ja sam samo izneo svoje misljenje i rekao sta sam video, a na vama je da sudite po sopstvenom nahodjenju, ako nekome to smeta izvinjavam se, ali imam prava na svoju opservaciju.

са коликом сигурношћу неко ко се бави 3Д софтвером може одокативном методом да процени да ли се ради о лажном снимку?

Back