Nizi muskarci - what to do?

Ovo prvo o zaljubljivanju nije tacno. Zaljubljujes se u paket, osobu + izgled koji je tebi dopadljiv i privlacan ili ti u najgorem slucaju nije odbojan pod uslovom da je licnost toliko fascinantna. Ali vazno je i jedno i drugo.

Ovo drugo vec stoji. Nekome je visina jako bitan faktor i ne smatra nizeg (ili mnogo viseg) muskarca privlacnim. Nekome je to nebitno. Nekome su zubi vazni, a ne visina, a nekome visina ali ne i tezina, itd....mnogo varijacija na temu.

:cepanje::hahaha1:

Ovo samo zemsko moze da izjavi :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Ovo prvo o zaljubljivanju nije tacno. Zaljubljujes se u paket, osobu + izgled koji je tebi dopadljiv i privlacan ili ti u najgorem slucaju nije odbojan pod uslovom da je licnost toliko fascinantna. Ali vazno je i jedno i drugo.

Ovo drugo vec stoji. Nekome je visina jako bitan faktor i ne smatra nizeg (ili mnogo viseg) muskarca privlacnim. Nekome je to nebitno. Nekome su zubi vazni, a ne visina, a nekome visina ali ne i tezina, itd....mnogo varijacija na temu.

Ovo vazi samo uz naklapanja uz kafu i na internetu,kad recimo Putin zakoraci bilo gde niko ne postavlja to pitanje.

Glavni faktor medju ljudima je moc tj. unustrasnja(mentalna) snaga coveka pa sve ostalo.

Mada svako gleda da nadje partnera u skladu sa sobom tj. takozvana estetika.

Glavni faktor medju ljudima je moc tj. unustrasnja(mentalna) snaga coveka pa sve ostalo.

Mada svako gleda da nadje partnera u skladu sa sobom tj. takozvana estetika.

e to :)
i da je sisan na kratko

- - - - - - - - - -

a visinu ne vidiš?

pa ne vidim
sigurno ne vidim, jer sam bila 15 godina u braku sa muskarcem koji je 10cm nizi od mene
uopste mi visina nije bitan faktor
nego snaga duha

Sve je vazno, i zubi i dusa...

Back