Mensch-Maschine
Iskusan
- Poruka
- 6.591
i sad ja sve vreme mislim na Nik mozetesvesazamislite lajfkouca Vujacica.
Ako ti više nije zabavno da zamišljaš kako izgleda njegov seks:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i sad ja sve vreme mislim na Nik mozetesvesazamislite lajfkouca Vujacica.

izvini, ali ja umroh))
sta vam je, pa sto uzas? bore se ljudi regularno., koliko vidim.
to sto je urnebesno za gledati,e pa ebi ga sad. fali Sneguljica samo, da scenografija bude kompletna.
Pa vidis u tome je i fazon
Drugi se valjaju zato to i rade
A ja da imam komplekse ja bi se ubedacio
A znam tad i da im spistim
Jedan me sutradan pitao dal stvarno tako mislim i dal je istina, al je u drustvu mislio da ce ispasti dzek![]()
ne znam zasto bi imao komplekse, nos ti je isti kao i milijardu drugih noseva.
Uzas je sprdati se.
- - - - - - - - - -
Gledaj vako,nemas ti niti mozes imati kompleksa pa cak i bilo kako da reagujes.
Ima komplekse onaj ko primecuje taj tvoj nos,ti ga sam ne spominjes al zato ga drugi spominju,ocigledno je da oni imaju neki problem pa ga prikrivaju tvojim nosem.
jao, to je omiljena izreka nizih muskaraca...i ono Piksijevo sa novcanikom i pusenjem stojecki dok on stoji na istom.
da mi je znati koje prvi smislio foru sa jogurtom , tacno bih mu uvrnula pipu. posle bi mogao eventualno kiselo mleko da plasira..
Olimp je klasican primer da nizak muskarac moze da je.be najbolje ribe u kraju.
ma ok, ne kazem da nema goveda na obe strane.
a cekaj, mi ovde pisemo o nekoj visini koja se ne smatra patuljastom. fejsbuk delija iz uvodnog posta, kojem je engleski maternji je visok oko 170,1,2 ako dobro zapamtih. sto bi iko zaebavao takvog momka/muskarca?
Dzej je nizak, Sejo Kalac je nizak, ali njemu se oprasta, on ima loknice.
Gde pocinje momenat prozivanja zbog visine, zivo me interesuje.
valjda se zaljubljujes u muskarca kao osobu, a ne u visinu?
meni visina nije na listi kriterijuma
valjda se zaljubljujes u muskarca kao osobu, a ne u visinu?
meni visina nije na listi kriterijuma

Ovo prvo o zaljubljivanju nije tacno. Zaljubljujes se u paket, osobu + izgled koji je tebi dopadljiv i privlacan ili ti u najgorem slucaju nije odbojan pod uslovom da je licnost toliko fascinantna. Ali vazno je i jedno i drugo.
Ovo drugo vec stoji. Nekome je visina jako bitan faktor i ne smatra nizeg (ili mnogo viseg) muskarca privlacnim. Nekome je to nebitno. Nekome su zubi vazni, a ne visina, a nekome visina ali ne i tezina, itd....mnogo varijacija na temu.
Ovo prvo o zaljubljivanju nije tacno. Zaljubljujes se u paket, osobu + izgled koji je tebi dopadljiv i privlacan ili ti u najgorem slucaju nije odbojan pod uslovom da je licnost toliko fascinantna. Ali vazno je i jedno i drugo.
Ovo drugo vec stoji. Nekome je visina jako bitan faktor i ne smatra nizeg (ili mnogo viseg) muskarca privlacnim. Nekome je to nebitno. Nekome su zubi vazni, a ne visina, a nekome visina ali ne i tezina, itd....mnogo varijacija na temu.

sanse nemaa velicina?![]()

kad ja kazem , tacno je
zaljubis se u ono sto vidis i osetis, a ne u santimetre
bila sam u divnoj vezi i sa muskarcem koji je 10cm nizi od mene i sa muskarcem koji je 20cm visi od mene
ali zato duga kosasanse nema
- - - - - - - - - -
pa neke stvari su jako bitne..nek je i 1,60 al da su mu cipele br 45![]()
sta ti je mit ili se kaze sta su ti mitovikad ja kazem , tacno je
zaljubis se u ono sto vidis i osetis, a ne u santimetre
bila sam u divnoj vezi i sa muskarcem koji je 10cm nizi od mene i sa muskarcem koji je 20cm visi od mene
ali zato duga kosasanse nema
- - - - - - - - - -
pa neke stvari su jako bitne..nek je i 1,60 al da su mu cipele br 45![]()