smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
Pa nista, burek mozes da mu jedes s glave, al po jogurt moras da se sagnes![]()
steta sto si treci koji to pise

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nista, burek mozes da mu jedes s glave, al po jogurt moras da se sagnes![]()

i ono Piksijevo sa novcanikom i pusenjem stojecki dok on stoji na istom.Ja sam je prvi put čuo ranih devedesetih, kad je Džej gostovao na nekom radiju. Valjalo bi istražiti eventualne ranije izvore, pošto ne sumnjam da sežu barem do Dositeja.jao, to je omiljena izreka nizih muskaraca...i ono Piksijevo sa novcanikom i pusenjem stojecki dok on stoji na istom.
da mi je znati koje prvi smislio foru sa jogurtom , tacno bih mu uvrnula pipu. posle bi mogao eventualno kiselo mleko da plasira..
jao, to je omiljena izreka nizih muskaraca...i ono Piksijevo sa novcanikom i pusenjem stojecki dok on stoji na istom.
da mi je znati koje prvi smislio foru sa jogurtom , tacno bih mu uvrnula pipu. posle bi mogao eventualno kiselo mleko da plasira..
Ja sam je prvi put čuo ranih devedesetih, kad je Džej gostovao na nekom radiju. Valjalo bi istražiti eventualne ranije izvore, pošto ne sumnjam da sežu barem do Dositeja.
lave, ja ne poznajem apsolutno nikog ko ismeva niske ili visoke ljude. ako sami sebi dizu vrednost nudjenjem oralnog seksa unapred, mali sam al sam qrat stilom, pa ne znam sta ocekuju zauzvrat.Zasto?
Odbrambeni mehanizam mislis da je njima lako kad ih svako podhebava i ismejava zbog visine tj. Sto su niski?
sa seretskim osmehom - dodji snajka da beremo kuruze .A tek ko je nizak, a još ima pivski stomak? Taj mora da poteže i comeback sa jogurtom i foricu sa brdom i kukuruzom.

ma ok, ne kazem da nema goveda na obe strane.
a cekaj, mi ovde pisemo o nekoj visini koja se ne smatra patuljastom. fejsbuk delija iz uvodnog posta, kojem je engleski maternji je visok oko 170,1,2 ako dobro zapamtih. sto bi iko zaebavao takvog momka/muskarca?
Dzej je nizak, Sejo Kalac je nizak, ali njemu se oprasta, on ima loknice.
Gde pocinje momenat prozivanja zbog visine, zivo me interesuje.
Do tad su ga zvali Brka. Posle toga Mali.Kad obriju brkove.
Ne znam kako ste vi do toga dosli do prozivke i nudjenja oralnog znas da ne citam uvek sve i da kometarisem samo tvoj post

e, leb it *****. pa kad ti neko ponudi da se sagnes po jogurt, lave, tesko da nudi mlecne proizvode iz tetrapaka, locirane na podu.
doduse, mozda je moja masta prljava, sa znam ja.

Da se dotaknem teme postao sam i ja tu negde
Ovde se vidim vodi rasprava o nekih 13 santimetara,zbog kojih ljudi imaju naviku da nekog odrede kao niskog a drugog "normalnog" rasta ili visokog.
Dakle,13 cm od 183 vam ispada nekih 6% razlike,dakle apsolutno zanemarljiva razlika,toliko da se slobodno moze reci da su te dve osobe iste visine.
Da su nam oci na stomaku mi tu razliku ne bi ni primecivali,ali postoje ljudi koji nemaju nikakvih drugih kvaliteta pa moraju da traze svoju prednost u visini.
Visina je bila bitnija pre par hiljada godina kada je od fizicke snage zavisilo to da li cete ti i tvoja porodica preziveti a svako ko je bio vislji,zdraviji ili brzi je bio u blagoj prednosti nad onim drugim.
Pojavom modernog oruzja a posle i savremene civilizacije te razlike su postale maltene nebitne.
Danasnje "uocavanje" tih razlika dolazi ponavljam iskljucivo od ljudi slabog kvaliteta koji moraju nekog da spuste da bi se uzdigli.
A sto se tice direktnog slucaja ni meni nije "slatka" zamisao da furam sa nekom koja je niza 15 cm ili vishlja 15 cm,ali ako bih naleteo na ono kako kazu srodnu dusu sigurno je ne bih kulirao zbog drustvenih trendova koji su bazirani na kako sam vec rekao pecinskim potrebama.
Ja imam malo veci nos
Pa kad se skupi drustvo desetak a ja na tapeti tu idu price tipa : leon ne sme na more da pliva ledjno oma ljudi beze iz vode i vicu ajkula.... drugi se nadovezuju ebote on kad lize u 69 kara je nosom... treci ebote kad se tusira tusira se cigarom u ustima ne nakvasi se...
I onda pokupis neke fazone ili izmislis da ih ucutis jer ne znaju kad je dosta sale... mada me boli uvo...
Ja imam malo veci nos
Pa kad se skupi drustvo desetak a ja na tapeti tu idu price tipa : leon ne sme na more da pliva ledjno oma ljudi beze iz vode i vicu ajkula.... drugi se nadovezuju ebote on kad lize u 69 kara je nosom... treci ebote kad se tusira tusira se cigarom u ustima ne nakvasi se...
I onda pokupis neke fazone ili izmislis da ih ucutis jer ne znaju kad je dosta sale... mada me boli uvo...

Da su nam oči na stomaku, ti bi, mali, sve ljude gledao u jaja.
- - - - - - - - - -
Ili jednostavno kreneš da plačeš, pa ljudima bude neprijatno.
Ja imam malo veci nos
))Ja imam malo veci nos