Nizi muskarci - what to do?

i dva metyra visine..aj tibi realno ja sam zenka od 173 cm...i nosim prosecno stiklu od 7 cm, za svaki dan..meni ispod 180 nema leba..al ne valja ni kad je 2 metra dakle idealno za mene je oko 185. kakvih crnih 12 cm nizi.

odo da se druzim...ne volu me modovi ja vas sve volim al oni brisu..:huh":

ja imam idealnu kilazu/visinu;
za mauskarce je idealno koliko preko metra,
toliko kg-a.

za tebe je idealan 185-190...
-----------------
ne brisu samo tebi,
ako te to moze utesiti :mrgreen:

Gledam ove komentare o niskim muškarcima i začuđena sam. Kad je Atavizam napisala da pametni muškarci imaju mali ****** bilo je dranja na tri strane ( iako većina nije ni pametna ni kurrata, al' svi se odjednom osetiše pametno)... a ovakva pljuvačina je ok, samo zato što većina misli tako... i još to uzeše kao razumnu pretpostavku. Predubeđenje nasuprot saznanja.

Pa nisi to politicki korektno sklopila.

Šteta što na temi nije naša forumašca Earring . Ona je prosječne visine a njen muž je niži od nje 5-7 centimetara .
Pošto je lijepa , zgodna i obrazovana ne vjerujem da nije mogla naći višljeg . Očito je da je muškarca birala po nekim
drugim kriterijima ( nerazumljivim većini žena ). Moje poštovanje za Earring ! :kpozdrav:

Okay dame, mislim da iz naslova vec mozete da zakljucite o cemu zelim da cujem vasa misljenja. Da skratim pricu, upoznala sam jednog mnogo slatkog tipa na fb-u. U pocetku sam htela samo da malo caskam sa nekim kome je engleski maternji da bih vezbala svoj. Ali u medjuvremenu sam shvatila da on mozda ima i neke druge namere. Videla sam njegove fotografije i znam neke stvari o njemu. Mnogo je sladak i sve sto znam jako mi se svidja. Zato ne bih zelela nikako da ga povredim (uvredim) :sad2: jer mi je postao i jako drag kao prijatelj. Ja sam veoma visoka (182) i uvek sam nekako obracala paznju na malo vise muskarce ili makar iste visine. Sa nizima nikada nisam ni imala iskustva. On je 170, to je velika razlika. Sta biste vi rekle tipu da ste na mom mestu i da pozeli da vas vidi, a da mu ne povredite osecanja? I sta uopste mislite o kombinaciji taller girl-shorter guy? Meni to nekako ne deluje prijatno, ali mozda gresim.. :huh:

Pa nista, burek mozes da mu jedes s glave, al po jogurt moras da se sagnes:per:

Back