NISAM IMAO SEX VISE OD MESEC I PO DANA

ovo je vec za proveravanje...ili si joj iz nekog razloga ugasio zelju u nizu gresaka,ostvi nezadovoljnu vise puta,ili bio previse grub ili da ne mislim ono najlosije..nasao se cika koji zavrsava posao umesto tebe:D

A možda i imamo malu bebu, radimo po nekoliko poslova, nemamo pomoć ni od koga i usput imamo slabo zdravlje? Nije ti palo na pamet to možda?

Ili misliš da su svi u braku dobrostojeći i dokoni ljudi, da nema podstanara i ljudi koji kreću iz nule?

Poslednja izmena:
sta da radim? :( drugari, molim vas, ovo je ozbiljno, osecam se jako nelagodno ne znam sta da radim...

Sad ću ozbiljno napisati.

Vidi druže, znam da pišeš po forumu već duže vreme i uvažavaš šta kažem, pa ću probati konkretno da ti kažem:

Ako vi iz gej populacije imate makar malo muškog u sebi, a sigurno imate, onda mi nikako nije jasno čemu toliko odugovlačenje. Prvo, muški su solidarni po nekim pitanjima, a naročito po pitanjima ličnog zadovoljstva. Drugo, kažu šovinisti, žene su kuurve, (ako ih sve stavljamo u isti koš), jer one to rade iz koristi, ali rade često. Neka ovo ostane po strani, jer nisu sve žene kurrve i ne rade sve seks iz koristi, a pogotovo ne često.. Suština je da, poređenja radi, su u tom slučaju muškarci kurrveštine najgore. Drugim rečima: pa valjda u tvom gej društvu ima pre neka šansa da nađeš partnera za seks, nego da momak nađe devojku.
Stoga, pitam: zar ne bi trebalo da potražiš partnera na nekom gej forumu, sajtu za upoznavanje, ili nečemu već? Gde i kako uopšte nalaziš partnere?

Ma jok bre, ovde radimo sve transparentno.

Ovako, ti još uvek nisi izgradio strukturu ličnosti koja bi te održavala stabilnim.

Prvo, ne znam da li shvataš da si jedini deklarisani gej u ovom virtuelnom hramu homofobije?

Ti mu dođeš ko neki indiskretni agent LGBT internacionale!

E sad, zbog tog manjka strukture ličnosti ne uspevaš da sagledaš suštinu stvari pa se tako vezuješ za Čedu, Karleušu, mačke, usputne veze... Šojku i tako dalje...

Dakle moraš da poradiš na svom intelektu jer si kao neka ćurka do sada sve ulagao u površnu svetlucavu pojavnost.

Batali da umišljaš da si stilist za kosu i minđuše i počni da učiš. Preporučujem ti Džojskov Portret umetnika u mladosti.

Ta knjiga će ti pomoći da dođeš do bazične strukture.

Onda pročitaj Sidartu autora Hermana Hesea.

To je divna priča o čoveku koji je prošao put počev od mraka površnog uma zavaranog čulima sve do ultimativnog umnog prosvetljenja.

Daj sebi šansu Naterasi.

ali drugar, ja sam ti rekao da sam zaljubljen ali nesrecno, zar to ne znaci da ipaak nisam bas povrsan? ja imam duboka osecanja ali ne mogu da ih imam prema svakome...

Ma jok bre, ovde radimo sve transparentno.

Ovako, ti još uvek nisi izgradio strukturu ličnosti koja bi te održavala stabilnim.

Prvo, ne znam da li shvataš da si jedini deklarisani gej u ovom virtuelnom hramu homofobije?

Ti mu dođeš ko neki indiskretni agent LGBT internacionale!

E sad, zbog tog manjka strukture ličnosti ne uspevaš da sagledaš suštinu stvari pa se tako vezuješ za Čedu, Karleušu, mačke, usputne veze... Šojku i tako dalje...

Dakle moraš da poradiš na svom intelektu jer si kao neka ćurka do sada sve ulagao u površnu svetlucavu pojavnost.

Batali da umišljaš da si stilist za kosu i minđuše i počni da učiš. Preporučujem ti Džojskov Portret umetnika u mladosti.

Ta knjiga će ti pomoći da dođeš do bazične strukture.

Onda pročitaj Sidartu autora Hermana Hesea.

To je divna priča o čoveku koji je prošao put počev od mraka površnog uma zavaranog čulima sve do ultimativnog umnog prosvetljenja.

Daj sebi šansu Naterasi.

Само губиш врѣме, Ляче. Од труле ябуке се не може здрава направити.

Veoma je primenjiva na slučaj.

Da prestane da se bavi detaljima kao što je vođenje evidencije o učestalosti seksualnih odonsa i posveti se izgradnji potpuno zapostavljenog intelekta.
ali drugar ja sam intelektualno na veoma visokom nivou, ja studiram i obrazujem se i volim pametne stvari, znaas citam knjige, idem cak i u muzeje i na izlozbe poneke, ne idem u pozoriste jedino, idem cak i na koncerte klasicne muzike jer znam ljude koji se time bave

Sad ću ozbiljno napisati.

Vidi druže, znam da pišeš po forumu već duže vreme i uvažavaš šta kažem, pa ću probati konkretno da ti kažem:

Ako vi iz gej populacije imate makar malo muškog u sebi, a sigurno imate, onda mi nikako nije jasno čemu toliko odugovlačenje. Prvo, muški su solidarni po nekim pitanjima, a naročito po pitanjima ličnog zadovoljstva. Drugo, kažu šovinisti, žene su kuurve, (ako ih sve stavljamo u isti koš), jer one to rade iz koristi, ali rade često. Neka ovo ostane po strani, jer nisu sve žene kurrve i ne rade sve seks iz koristi, a pogotovo ne često.. Suština je da, poređenja radi, su u tom slučaju muškarci kurrveštine najgore. Drugim rečima: pa valjda u tvom gej društvu ima pre neka šansa da nađeš partnera za seks, nego da momak nađe devojku.
Stoga, pitam: zar ne bi trebalo da potražiš partnera na nekom gej forumu, sajtu za upoznavanje, ili nečemu već? Gde i kako uopšte nalaziš partnere?

pa drugar, ne volim gej forume i slicne stvari za upoznavanje, a partnere upoznajem preko prijatelja ili u izlasku kao i svi drugi ljudi, ali ja ne mogu tek tako sa nekim da imam sex msm mora da postoji jaka privlacnost tako da ja ne mogu po sajttovima za upoznavanje da gubim vreme, ali sad mi je nastao takav trenutak da nemam nikog pogodnog bas...

Back