ja? nisam ja svaler, ja sam isto bas fin decko
jesi fin ali kreses sve sto ima puls....nemoj da se sada pravis nevest hahah
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja? nisam ja svaler, ja sam isto bas fin decko
jesi fin ali kreses sve sto ima puls....nemoj da se sada pravis nevest hahah
sta da radim?drugari, molim vas, ovo je ozbiljno, osecam se jako nelagodno ne znam sta da radim...
Alo bre,stipso jedna...
Pa plati pa se klati...
Po Novom Sadu povoljne crnke za 30e da biras...
http://oglasi-mali.com/oglas_18706_zaklina-ns.htm
ali drugar ja sam intelektualno na veoma visokom nivou, ja studiram i obrazujem se i volim pametne stvari, znaas citam knjige, idem cak i u muzeje i na izlozbe poneke, ne idem u pozoriste jedino, idem cak i na koncerte klasicne muzike jer znam ljude koji se time bave
Dobro, kad si toliko intelektualno gibak kao što tvrdiš, ajde nam onda detaljno opiši šta vidiš na ovoj fotografiji.
![]()
Dorijana Greja
Samo njega?
Pa, nisi pitao mene, dala sam sebi slobodu da odgovorim u tuđe ime, ophrvala me nekultura -skoro čitav sat.
Jao papilotnice, baš si nevaljala.
Imaš još neku roršahovu mrljicu?
Pa nema svrhe da postavljam novu dok se prethodna ne rasčivija.
Mada mi se sviđa kad napišeš - mrljica.
Dobro, a ti javi kada bude dan D![]()
pa drugar, ne volim gej forume i slicne stvari za upoznavanje, a partnere upoznajem preko prijatelja ili u izlasku kao i svi drugi ljudi, ali ja ne mogu tek tako sa nekim da imam sex msm mora da postoji jaka privlacnost tako da ja ne mogu po sajttovima za upoznavanje da gubim vreme, ali sad mi je nastao takav trenutak da nemam nikog pogodnog bas...
Dobro, kad si toliko intelektualno gibak kao što tvrdiš, ajde nam onda detaljno opiši šta vidiš na ovoj fotografiji.
![]()
ma nis nemoj da se brines, potrajacesta da radim?drugari, molim vas, ovo je ozbiljno, osecam se jako nelagodno ne znam sta da radim...
sta da radim?drugari, molim vas, ovo je ozbiljno, osecam se jako nelagodno ne znam sta da radim...