NISAM IMAO SEX VISE OD MESEC I PO DANA

причај нам о томе...како је престало?

tumblr_lmtpu9LjuB1qfy2kdo1_500_large.gif

vidim srecnu porodicu i vanzemaljca

Ne, ne, tanko je to momčino ili delijo ako više voliš.

U najmanju ruku, a nakon svih hvalospeva koje si izrekao o svom intelektu, očekivao sam ovaj nivo odgovora:

Dakle šta je zapravo projekat Alf?

Mnogi bi se zakleli da je to jedna SF TV situaciona komedija, no grdno se varaju, nije ona bila samo to.

Emitovanje serije Alf predstavlja prekretnicu u globalnoj borbi protiv homofobije koja je razume se počela u SAD davnih 80ih godina prošlog veka jer je to najpuritanskija država sa najvećim brojem homoseksualaca po glavi stanovnika.

Dakle šta, površni na datoj fotografiji vide neke glumce, nekog vanzemaljca…

No ne, to je porodica koja je odlučila da svetu obznani ``strašnu tajnu``.

Istu onu ``tajnu`` koja je morila nebrojene američke očeve i majke, onu ``najsramniju``.

A ta je da imaju sina koji voli dečke.

Dakle Alf je bio zaobilazan način da se američkom konzervativnom i krajnje ograničenom populusu skrene pažnja na to da je moguće živeti pod istim krovom ne sa jednim peškiričem nego i sa vanzemaljcem i da od toga ne treba praviti veliku dramu već uredno prihvatiti pa čak i biti vrlo opušten u vezi toga kao tata Tanner.
Da bi stekao reputaciju ozbiljnog gej aktiviste moraš više da se potrudiš.

ma daj bre drugar pisao si nesto smisleno al ovo sad je bas neodgovarajuce
ja hocu sex sta ti tu nije jasno?

Ma ja ne sporim niti se bavim tvoji teranjem uopšte.

Čak ga smatram krajnje nevažnim detaljem ove teme.

Ti si samo jedan običan pokretač teme, neka tamo musava tačkica u udaljenom ćošku.

Suština ove teme je zapravo sagledavanje tragedije jednog čioveka obuzetog animalnom žudnjom koja ga sprečava da spozna sebe i svoju pravu suštinu.

Sagledavanje mizerije jednog raba prizemne požude.

Ali da ateriramo čitavu priču na beogradski asfalt i konstatujemo:

Nisi išao u teretanu i kod frizera dve nedelje jer si se zapustio u zagrljaju voljenog muškarca.

Batica je zapalio sa nekim bolje servisiranim frajerom a ti si ostao da ucveljen kukumavčiš pod jarmom apstinencije.

Sada je pravi trenutak da povratiš samopoštovanje time što ćeš se okrenuti Bogu i poniznosti.

:cool:

Back