naterasi
Buduća legenda
- Poruka
- 28.796
Ja sam uvek mislio da gey ljudi uvek mogu naci makar seks. Probaj po netu imas ih gomile
pa ja ne trazim tako partnere
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam uvek mislio da gey ljudi uvek mogu naci makar seks. Probaj po netu imas ih gomile
pa ja ne trazim tako partnere
vidim srecnu porodicu i vanzemaljca
Da bi stekao reputaciju ozbiljnog gej aktiviste moraš više da se potrudiš.Dakle šta je zapravo projekat Alf?
Mnogi bi se zakleli da je to jedna SF TV situaciona komedija, no grdno se varaju, nije ona bila samo to.
Emitovanje serije Alf predstavlja prekretnicu u globalnoj borbi protiv homofobije koja je razume se počela u SAD davnih 80ih godina prošlog veka jer je to najpuritanskija država sa najvećim brojem homoseksualaca po glavi stanovnika.
Dakle šta, površni na datoj fotografiji vide neke glumce, nekog vanzemaljca…
No ne, to je porodica koja je odlučila da svetu obznani ``strašnu tajnu``.
Istu onu ``tajnu`` koja je morila nebrojene američke očeve i majke, onu ``najsramniju``.
A ta je da imaju sina koji voli dečke.
Dakle Alf je bio zaobilazan način da se američkom konzervativnom i krajnje ograničenom populusu skrene pažnja na to da je moguće živeti pod istim krovom ne sa jednim peškiričem nego i sa vanzemaljcem i da od toga ne treba praviti veliku dramu već uredno prihvatiti pa čak i biti vrlo opušten u vezi toga kao tata Tanner.
Ne, ne, tanko je to momčino ili delijo ako više voliš.
U najmanju ruku, a nakon svih hvalospeva koje si izrekao o svom intelektu, očekivao sam ovaj nivo odgovora:
Da bi stekao reputaciju ozbiljnog gej aktiviste moraš više da se potrudiš.
sta da radim?drugari, molim vas, ovo je ozbiljno, osecam se jako nelagodno ne znam sta da radim...
ма пређи ти на урмаше
ma dobro ali to nije temaa, ocekivao sam poentu neku drugar
ma daj bre drugar pisao si nesto smisleno al ovo sad je bas neodgovarajuceProsvetljenje uma donosi poentu.
Svako u životu duži svoju poentu.
Ne možeš živeti na tuđoj poenti jer te u suprotnom to pretvara u ovisnika.
ma daj bre drugar pisao si nesto smisleno al ovo sad je bas neodgovarajuce
ja hocu sex sta ti tu nije jasno?
pa ti da si neka dala bi coveku![]()