NISAM IMAO SEX VISE OD MESEC I PO DANA

Ne mogu da se otmem utisku da si ti jedan od Šojkinih klonova, keve mi.
Ali nema veze, nek ide priča.

Ako je dotični jedini muškarac koga si spreman voleti ti onda imaš žestok emotivni problem.

Jer taj te problem sprečava da budeš emotivno otvoreniji što te pak dalje gura u površne veze a to te na koncu učini droljom.

Mislim da je vreme da se uozbiljiš, skrasiš i kao što sam te savetovao postaneš prvi gej patriota u Srbiji.

Treba da prestaneš da se diviš ovim liberalima iz teretane jer su to lako mentalno ometeni šminkeri.

drugar, mnogo mi je bitno da mi objasnis ovo o emotivnom problemu i sve to, javi mi se na pp bas me zanima
a ovo boldovano nisi prvi koji je rekao

drugar, mnogo mi je bitno da mi objasnis ovo o emotivnom problemu i sve to, javi mi se na pp bas me zanima

Ma jok bre, ovde radimo sve transparentno.

Ovako, ti još uvek nisi izgradio strukturu ličnosti koja bi te održavala stabilnim.

Prvo, ne znam da li shvataš da si jedini deklarisani gej u ovom virtuelnom hramu homofobije?

Ti mu dođeš ko neki indiskretni agent LGBT internacionale!

E sad, zbog tog manjka strukture ličnosti ne uspevaš da sagledaš suštinu stvari pa se tako vezuješ za Čedu, Karleušu, mačke, usputne veze... Šojku i tako dalje...

Dakle moraš da poradiš na svom intelektu jer si kao neka ćurka do sada sve ulagao u površnu svetlucavu pojavnost.

Batali da umišljaš da si stilist za kosu i minđuše i počni da učiš. Preporučujem ti Džojskov Portret umetnika u mladosti.

Ta knjiga će ti pomoći da dođeš do bazične strukture.

Onda pročitaj Sidartu autora Hermana Hesea.

To je divna priča o čoveku koji je prošao put počev od mraka površnog uma zavaranog čulima sve do ultimativnog umnog prosvetljenja.

Daj sebi šansu Naterasi.

Poslednja izmena:
@ljack
nisi ti pročitao celu temu, kakvih 12 godina trpi. šta trpi kad se seksa pa se rastura. i sad drami za mesec i po.

Ma ja se uopšte ne udubljujem u te detalje, hoću da kažem da ne valja kad čovek trpi, bez obzira na individualni prag tolerancije.

Ako ti nešto toliko nedostaje da te čini nesrećnim moraš da ga pribaviš.

Jer ako se navikneš na odricanje puko si.

Postaješ neambiciozan, ugijiš se, prestaneš da se smeješ.

Omatoriš na brzinu.

Ma ja se uopšte ne udubljujem u te detalje, hoću da kažem da ne valja kad čovek trpi, bez obzira na individualni prag tolerancije.

Omatoriš na brzinu.

Trpnja, nego!!
Od nemanja se celici, a ne od imanja....da, da :)

Omatoriš na brzinu.

nisu to detalji za mene je to suština. lepo ja kažem seksualni zavisnik. bolje da promeni prag tolerancije, nego da pada u histerije. ako bude stalno pribavljao, na kraju će da bude nesrećan što se ne **** i dok spava :D

nisu to detalji za mene je to suština.

Ma to je govorio i Dragan Maleševi Tapi.

Ali život nije goblen, nije sve u veštini prepletaja.

Umetnost življenja nisu detalji već ukupni odnosi, izgradnja višeg stupnja harmonije sa sobom i okruženjem.

Za neke je to daleka i nerazumljiva apstrakcija, procesni koncept.

Drugi priznaju samo Bodrijarovo mišljenje.

A treći grabe, traže više. Ne treba se podsmevati tome.

Back