Николић: Никад више председник у Приштини

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rusija ti je kao opruga , zategnes je pa te onda klepi u facu da sve zvezde prebrojis ...

Tako ce biti i ove rede .....

p.s. Dok se NATO aka oko nekog stita - Putin postavi rakete na Kubi ..... ja ga vise ne bih pritiskao da sam na mestu NATO , al kako god hoce ...

Rusi ce da budu sila dok je Putina... a posle? Ozbiljne drzave imaju plan za po 100 godina u napred, nisu tako caristicki organizovane.

Mozes da tuzis Tadica samo za sporost i sakrivanje surove istine... koja ce jednog dana da izadje na videlo.

Tadic je uvek o nezavisnosti KiM rekao da to ne priznaje (uopste)... Nikolic koji "ne priznaje potpunu nezavistnost"... To nisu iste izjave.
Ma,boli me uvo za Tadica :zcepanje:Tadic je kao sto ti rekoh NAJCRNJA PROSLOST SRBIJE...:evil:
Ja se sekiram za tebe,nije zdravo ziveti u proslosti i od stare slave ...moras da budes jak, da sagledas da je zivot DANAS i SUTRA :think:

Rusi ce da budu sila dok je Putina... a posle? Ozbiljne drzave imaju plan za po 100 godina u napred, nisu tako caristicki organizovane.
Мораће Путин да нађе достојног наследника. Ништа друго.
А и није ни Путин таква алфа и омега. Русијом влада КГБ преко кога је и Путин дошао на власт.

Poslednja izmena:

Koja je to ozbiljna drzava koja ima plan za buducih 100 godina ??? .. amerika ? nemacka ? ... ja takvu drzavu ne vidim .. istine radi , vidim neke ugovore na 99 godina .. objavljuju se neki planove na duze staze - ali sa planovima na sledecih 100 godina ga zestoko pretera ...

Ma,boli me uvo za Tadica :zcepanje:Tadic je kao sto ti rekoh NAJCRNJA PROSLOST SRBIJE...:evil:
Ja se sekiram za tebe,nije zdravo ziveti u proslosti i od stare slave ...moras da budes jak, da sagledas da je zivot DANAS i SUTRA :think:

А после кад ти клепи казну, кукњава по форуму, молбе, жалбе. :lol:

Neki su mislili da je Nikolic bolji... neki misle da to uopste nije tacno. Ne dajem konacnu ocenu pre nego sto pocne da radi zajedno sa novom vladom. Za sada samo kazem - mislim da ce biraci Nikolica da budu grozomorno neprijatno iznenadjeni.

General Delić otkriva:

Tomislav Nikolić će potpisati nezavisnost Kosova

Tomislav Nikolić će potpisati nezavisnost Kosova, tvrdi general Božidar Delić, narodni poslanik i bivši član predsedništva Srpske napredne stranke.

- Imam pouzdane dokaze da je Nikolić pristao da, čim SNS formira vlast sa Demokratskom strankom, potpiše priznanje nezavisnosti Kosova. Boris Tadić je već uradio sve što su strani faktori tražili od njega kako bi Kosovo dobilo mnoge prerogative nezavisne države. Međutim, čak ni on nije spreman da u ime Srbije pristane na potpunu izdaju. Taj zadatak je pripao Nikoliću, rekao je general Delić na promociji knjige Predraga Popovića “Rečnik Aleksandra Vučića – istorija jedne opake bolesti”, koja je održana u Pančevu.

U punoj sali Gradske skupštine, govoreći o svojim razlozima za napuštanje Srpske napredne stranke, general Delić je istakao:

- Zbog svojih boraca, poginulih u odbrani Kosova i Metohije, kad sam video da su Nikolić i Vučić krenuli na put bez povratka, moja obaveza je bila da javno istupim i upozorim sve ostale poštene patriote koji su se učlanili u SNS. U toj stranci ima mnogo kvalitetnih ljudi, ali oni ne mogu da dođu do izražaja, pošto sve odluke donose isključivo Nikolić i Vučić. Posle mog povratka u SRS, nekoliko desetina hiljada ljudi je napustilo SNS, a liderski dvojac je već dokazao da nije sposoban da napravi kvalitetnu stranačku infrastrukturu. Njih dvojica su samo dokazali da su spremni da učine sve na štetu Srbije samo da bi dograbili vlast.

Predrag Popović, autor “Vučićevog rečnika”, rekao je da Vučić ni dolaskom na vlast ne bi mogao da napravi veću štetu Srbiji nego što je to uradio pokušajem puča u Srpskoj radikalnoj stranci.

- Vučić je uradio ogroman posao za režim Borisa Tadića. Pocepao je vodeću opozicionu stranku, u pogrešnom smeru kanalisao nagomilanu energiju građana nezadovoljnih rezultatima desetogodišnje vladavine DS-a i potpuno se stavio u službu interesa Tadića i zajedničkih mentora iz Brisela i Vašingtona, rekao je Popović.

Znam, ali ne znaju oni pa pokusavaju, jadni:)

Kad covek zna ko je i sta je u realu (ovo je samo forum- virtuela) on zna i koliko vredi, ali bude ponekad interesantno dokle mogu nisko da se spuste.

Mada, neki to ne cine namerno, jednostavno su tu gde su, niti umeju niti mogu bolje, vise...

Kad bih knjigu pisala - bila bi hit, ali, zigosati vec od zivota zigosanog- nehumano je:)

Idem malo do Save:heart:

:heart:
Za svaki slucaj nemoj da se penjes na onaj Djilasov most ! :rotf:

Za svaki slucaj nemoj da se penjes na onaj Djilasov most ! :rotf:
Tu je vec zauzeto....;)
harfa%20tadic%20most.jpg

Koja je to ozbiljna drzava koja ima plan za buducih 100 godina ??? .. amerika ? nemacka ? ... ja takvu drzavu ne vidim .. istine radi , vidim neke ugovore na 99 godina .. objavljuju se neki planove na duze staze - ali sa planovima na sledecih 100 godina ga zestoko pretera ...

Pa to bar nije slozeno, samo prvo moras da uzmes kartu sveta ispred sebe i jos da pogledas kako se krecu granice drzava (i uticaji velikih sila u malim drzavama). Ne bih da navodim primere, nije tema.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back