Predsednik Srbije se obraća istovremeno na više tv kanala

Da li je zabeleženo negde u svetu, ne računajući one diktatorske vukojebine, da se predsednik jedne države 13 godina svađa sa građanima i preti im? 🤨
Koja smo mi dijagnoza od naroda kada smo ovo dozvolili?
Dikaktori se ne svađaju, njihova reč se sluša i poštuje. Demokrate pak imaju mnogo protivnika i stalno s nekim raspravljaju.

Dikaktori se ne svađaju, njihova reč se sluša i poštuje. Demokrate pak imaju mnogo protivnika i stalno s nekim raspravljaju.
Ovo čak nije ni dobar diktator već jedan bedan poremećeni zao čovek. Idealan je za sprdnju. Kako god, ide na smetlište istorije, a bogami i u zatvor. Ako uopšte stigne čitav do njega jer nepogresivo ide Slobinim stopama. A ljudi su besni.

nisam ni otvorila ali da pogadjam

nema veceg srbina i cuvara srbije od njega?

VUCICEVA MEDIJSKA TORTA:

- Red price "Hoce moju glavu"
- Red price "Posle mene potop"
- Red "Ja hrabar mogu sve da ih razbucam i to sa malim prstom"
- Red komercijaliste "Majonez od sutra jeftiniji za 10 dinara, a sapun cak za 20 !
- Red graditelja "Sta sam ja sve sagradio...sam sa ovo 10 prsta i od mog dzeparca..."
- Red pretnje "Najebaces...i ti ces najebati, svi cete najebati!"
...

...

Znamo mi da vi Bosanci podržavate ove što vrše nasilje nad našom decom, ali nemojte da propuštate da nas na to podsetite.
Ne brini muslimani su na strani dece, nisu svi Bosanci isti.
Ovo čak nije ni dobar diktator već jedan bedan poremećeni zao čovek. Idealan je za sprdnju.
Kad to jedna trandza kaze...

...

Sprda ga cak i njegova "opozicija" i oni su ga precrtali i pročitali u vezi najavljenog false flega iliti operacije lažne zastave:

http://www.nspm.rs/hronika/marinika...cno-najavio-zrtvovanje-sopstvenog-naroda.html
Када каже - запамтите моје речи, ништа им друго није преостало него да почну да убијају људе и питање је дана - то је то. У најављених 4-5 дана 'паузе за полицију јер нема више толико ресурса' делује да тражи начин да укључи и војску.
И да је спреман да жртвује чак и неког свог - да би то искористио као окидач. Зла памет. Али презупчило, нема назад", објавила је Тепић на мрежи X.

...

Ne gledam ga ni na jednom !!! :kafa:

Zaduzio sam @Jugoslav Čvarak -a da gleda posto ima problema da probavom...:ortaci:

...
Pratim na nekoliko monitora, ne trepćem.

e5c7f96c776eba8ea79e45f4b240f9de.gif

He is the One.

:heart2: :heart2: :heart2:

...

Борко Стефановић: Одлазећи диктатор се обратио на готово идентичан начин као Милошевић, који је такође спомињао непостојеће „страно мешање“, „снаге хаоса и безумља“ и сличне бесмислице за побуњени народ Србије
http://www.nspm.rs/hronika/borko-st...cne-besmislice-za-pobunjeni-narod-srbije.html

...

...

Evo ga preti narodu:

Подсећамо, председник Србије Александар Вучић изјавио је данас, током обраћања нацији, да ће у наредна три-четири дана видети неке изненађујуће одлуке државе у вези са грађанским протестима.
Током целог обраћања, Вучић је оптуживао студенте и грађане који протестују за рушење државе, упоредивши их са фашистима и нацистима.

Mozda nije dzabe gradio stadione...mozda ce tu da napravi logore za narod ? :think:

...

Back