Николић: Никад више председник у Приштини

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ONO STO JE SADA VAZNO JE DA SE ISTRGNEMO IZ ZAGRLJAJA EVROPE KOJA PROPADA I DA POCNEMO INTENZIVNIJU SARADNJU SA RUSIMA I AZIJATIMA KOJI ZA SVOJE INVESTICIJE NE TRAZE NI KOSOVO, NITI BILO KOJI DEO SRBIJE VEC SAMO JEFTINU RADNU SNAGU I POSTENO OKRUZENJE.
PO UGLEDU NA SRPSKU!!!.

TO MOZEMO DA ISPUNIMO SIGURAN SAM!!!.
Тако је!!!

A,ko si ti da ismevas casnog predsednika Srbije?????????
Koja drskost i bezobrazluk frustriranog anonimusa :roll:
Jomini je Jom, nikad nije zalio kad se nesto lose desi Srbima na KiM, ili bar nije mogao prikriti da mu nije zao.

Secam se vremena kad je bio mod, radikali su bili ismevani kao niko, ali, sad su i oni dragi samo da nije SNS.

Pusti, sve se vraca-sve se placa, Tadic je svoju osionost i uporpascavanje drzave platio silaskom s vlasti, kad to prihvate bice njima lakse, nama je svejedno sto je njima tesko.

I nama je bilo. Narodu je bilo..

Oni su se smejali, nisi smeo za BoTu nista reci,ovde uvreda do uvrede, i svi protiv Nikolica.

Pisala sam i pisem: Na MRZANU kuca ostaje, i ostade:heart:

Jomini je Jom, nikad nije zalio kad se nesto lose desi Srbima na KiM, ili bar nije mogao prikriti da mu nije zao.

Secam se vremena kad je bio mod, radikali su bili ismevani kao niko, ali, sad su i oni dragi samo da nije SNS.

Pusti, sve se vraca-sve se placa, Tadic je svoju osionost i uporpascavanje drzave platio silaskom s vlasti, kad to prihvate bice njima lakse, nama je svejedno sto je njima tesko.

Oni su se smejali, nisi smeo za BoTu nista reci,ovde uvreda do uvrede, i svi protiv Nikolica.

NARODU JE BILO I OSTALO TEŠKO, A NA NARODNIM JASLAMA JE DOŠLO DO SMENE

Frustriranim radikalima jedino je jos forum ostao za igranku :zcepanje: Mukice,neka ih nek orgijaju,Srbiji i nasem voljenom predsedniku mogu samo da zavide i da se od mrznje jos vise iskokece :zcepanje:

Nismo jedini. U svakoj drzavi dolazi do smene vlasti, samo je kod nas bilo u praksi- ko zasedne sici ne zna.
Oni su 5.oktobra na silu skinuli Millosevica i ostali 12. godina, narod je odlucio da ove- skine njih.

Samo, ne znam koji su to "oni" ? Iz vlasti je izbacen samo DS, ostali su SPS, PUPS, JS, G17. Pre lici samo da je DS zamenjen SNS-om.

Samo, ne znam koji su to "oni" ? Iz vlasti je izbacen samo DS, ostali su SPS, PUPS, JS, G17. Pre lici samo da je DS zamenjen SNS-om.

LDP, LSV, DS, Ljajic (mada ima sanse) Ugljanin, partija Istvana Pastora i uglavnom tih malih koji su mnogo uzimali da bi davali kvorum.

Ima ih jos da ne nabrajam podjedinacno- recimo onaj Riza Haljimi koji je uvek priskakao u pomoc kad zafali poslanik za izglasavanje nekog zakona ili cega vec, a zauzvrat uvek nesto dobijao...Odbegli poslanik radikala koji za jedno dizanje ruke, dobio poslasticarnicu u Beogradu...

SRS je cesto jedina sedela u skupstinskim klupama i davala privid da se sednice normalno odvijaju, kad su SNS, DSS napustile zasedanja zbog nestavljanja na dnevni red - KiM i ne davanja rasprave o tome sta se potpisuje, dogovora, i sl.

Николићева изјава не прејудицира измену статуса Косова
БЕОГРАД – Председништво Србије саопштило је данас да се изјавом председника Томислава Николића, да мисли да никада неће бити председник у Приштини, као што ни председник привремених власти у Приштини никада неће бити председник у Косовској Митровици, не прејудицира измена статуса Косова, нити се претендује на било какве тероторијалне или страначке поделе.
http://www.politika.rs/rubrike/Poli...ristaje-na-potpunu-nezavisnost-Kosova.sr.html

Ја баш мислим обрнуто.
Т.Николић припрема јавно мњење за референдум, да се ипак изврши подела КиМ-а. Највероватније има такав сигнал са стране и да има (читај: добио) довољно података ко је шта потписао у прошлости у смеру ,,самосталног Косова''. Најпре ће оптужити ,,потписнике'' а потом саопштити јавности да се потписано не може вратити у пређашње стање и да је то урађено зарад чланства у ЕУ и да нам је једина могућност да узмемо нешто од Српства са Косова - подела истог. А онда би рекао: ,,Па сад' Ви (народе!) видите шта Вам је чинити на референдуму''.
Нећемо чекати дуго. Све ће се то десити убрзо.

E мој Николићу Србине?
Да сам члан те прозападне партије СНС од стида не бих смео на улицу...

posto si drugacijeg misljenja, hajde otidji u tu pristinu u dresu srbije.
mislim, kad je vec smatras svojim gradom, pod srpskog vlascu.

meni se ne svidja ova izjava zbog ovoga "nikad vise".
ali je realnost da trenutno tamo nije predsednik.

posto si drugacijeg misljenja, hajde otidji u tu pristinu u dresu srbije.
mislim, kad je vec smatras svojim gradom, pod srpskog vlascu.

meni se ne svidja ova izjava zbog ovoga "nikad vise".
ali je realnost da trenutno tamo nije predsednik.

Хоћеш да кажеш да је у Приштини на сцени расизам и да ме неко може због ношења обележја Србије линчовати на сред улице.
Ја то знам али не разумем људе који такав расизам подржавају опијени субкултуром Запада?

Хоћеш да кажеш да је у Приштини на сцени расизам и да ме неко може због ношења обележја Србије линчовати на сред улице.
Ја то знам али не разумем људе који такав расизам подржавају опијени субкултуром Запада?

tako nekako.
zapravo, ne mozes ni uci na kosmet sa obelezjima srbije.

mogu tek misliti kako bi prosao da dodjes u pristinu ili prizren.

hebi ga, realnost je da kosovo nije samostalna zemlja ali da nije ni deo srbije.
za sada...

Kako vi SNSovci brzo prihvatate realnosti. Naravno, sve u interesu Srbije.

pokusavaju da ga opravdaju,svesni su i oni sta je rekao,nego je on za njih toliki genije i filozof pa tumace njegove reci ko' da je zaratustra-ali bezuspesno :D

ne moze ga oprati ni volga sve da ga vlada putin baci u istu a kamoli sava i dunav:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back