totsi
Ističe se
- Poruka
- 2.533
kad je umro tito igrao se derbi hajduk - partizan mislim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja i supruga smo se vec nekoliko puta pitali, odakle realno njemu snage da trci godinama sa skupa na skup, sastanci, mitinzi, obilasci gradilista itd...
Puk'o je!!!
Pumpaaaajjjj!!!!
Neee, Hajduk - Gurbeti. Plakale obe ekipe.kad je umro tito igrao se derbi hajduk - partizan mislim
ne moze, onemocao i zanemocao je, a to znaci da nema izbora, preveliki napor bi mu bioizdrzi "legendo" ceka te dozivotna robija i zaplena kompletne imovine![]()
e, pa ne moze, srastao je za-uz drzavu, poistovetio se, da odustane, pa srbija da propadneNormalan covek kada ne moze vise naprosto odustane.
oskar je na kokainu,. kao i kum meklaren,. i onaj dragan sto je ukro konju glavu, a za raju jovanjica da duvaMora biti na necemu.
pa neka neka raspise, studenti ce ga sahraniti, mi ako deci ovoj koja trpe hapsenja i prebijanja necemo da damo poverenje, bolje da se ubijemoNe budite piglu, Sprema se za izbore. Kada ove kratkoročne i neodržive mere počnu da deluju kod siromašnog dela Srbije a to je >50% raspisaće izbore. U Srbiji su čast i dostojanstvo veoma jeftini.
Mačak, primider moju sućut! Budi hrabar!![]()
![]()
Pa taj čovjek umire!!!
![]()
Nemo' vise da mislis, casti ti.kad je umro tito igrao se derbi hajduk - partizan mislim
У једном селу у ПА општини "белим" су давали 5000, браћи Ромима 3000, док је један локални кабадахија своје ћације зврнуо, па су бесни на њега. Нешто му као прете. Реч је о скупу одржаном испред општине прошле седмице. Након скупа оставили су пензосе да чекају бусеве до пола 10 навечер. Учесник пензос прича како су се ус*али да их "блокадери" не нападну. То је "патриотизам" и "Не дамо Србију", као и "Хоћу да учим".
Neee, Hajduk - Gurbeti. Plakale obe ekipe.
I još hiljade njih.izdrzi "legendo" ceka te dozivotna robija i zaplena kompletne imovine![]()
Ne može čovek više pošteno ni da krade.
Kako ono ide, "spasi Srbiju i..."Vjecnaja pamjat.
Još jedna pobednička tema do sledeće
Jadno malo iscrpljeno go*no.