Predsednik vise nema snage

Ne budite piglu, Sprema se za izbore. Kada ove kratkoročne i neodržive mere počnu da deluju kod siromašnog dela Srbije a to je >50% raspisaće izbore. U Srbiji su čast i dostojanstvo veoma jeftini.
pa neka neka raspise, studenti ce ga sahraniti, mi ako deci ovoj koja trpe hapsenja i prebijanja necemo da damo poverenje, bolje da se ubijemo

po meni sve do sada sto su izjavili je genijano, mi bolje od ove dece nemamo, ili cemo da pustimo da se srbija ukine i svi rasele, a ganci zamene srbe u koloniji srbiji, rudniku kako je sns zamislio

ja sam emigrant, meni svejedno, samo mi je zao da srbija nestane, ja bih se snasao, ne moram da se vracam u srbiju, ima jos lepih mesta po svetu

Poslednja izmena:
😡 😡 😡

Pa taj čovjek umire!!!

😟
Mačak, primider moju sućut! Budi hrabar! :heart:

shutterstock_1934181971.jpg

У једном селу у ПА општини "белим" су давали 5000, браћи Ромима 3000, док је један локални кабадахија своје ћације зврнуо, па су бесни на њега. Нешто му као прете. Реч је о скупу одржаном испред општине прошле седмице. Након скупа оставили су пензосе да чекају бусеве до пола 10 навечер. Учесник пензос прича како су се ус*али да их "блокадери" не нападну. То је "патриотизам" и "Не дамо Србију", као и "Хоћу да учим". :super:

Back