jomini®
Elita
- Poruka
- 16.801
To ja za dobro Srbije. Pa kad završimo s tim, onda ćemo videti za sever.[Ne_Vazim_Se];22237449:vidi ga jomini shto se oraspolozi chim neko pomene nezavisnost Kosova![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To ja za dobro Srbije. Pa kad završimo s tim, onda ćemo videti za sever.[Ne_Vazim_Se];22237449:vidi ga jomini shto se oraspolozi chim neko pomene nezavisnost Kosova![]()
U kom li ti svetu zivis?Ma samo da im mi damo priznanje, ako Ameri budu rekli da moze, ici ce.
Ne, no nece ni Marija, dve unakrst ne ume da sastavi ali ume da oplete po SNS-u, zato je i izabrana. Mnogi su shokirani, ali, podobna je.Dal' ovo ume da procita moderator koji aktivno ucestvuje na temi,koji suprotno pravilniku foruma koristi svaki nacin da nesto uvredljivo i omalovazavajuce napise o postovanom predsedniku Srbije![]()
Ti gledaj sta tvoj Dodik radi,ne zaviruj u tudje dvoriste!!!!Jel počeo i Toma govriti - Nikada ovo nikada ono ... Tako i Tadić pa malo po malo rezolucija o Srebrenici, bratimljenje sa turskom, uvlačenje u pakšu svakom ko dolazi sa zapada i na kraju ganjanje Tačija po sali da bi se rukovao i tako ostao na čelu barem DS, da ga Ameri ne bi otpilili skrojz
Da, on će odlučno da kaže da nema više ništa s Prištinom hahahahahaahahahahahBogu hvala te izabrasmo predsednika koji nece nikome klecati,puzati,poklanjati i sramotiti Srbiju i SRBE![]()
Sreće ti, pitaj i za zayebavanje, da znamo da l' smemo. I za ToNija i za podanike mu.Ja cu pitati Taba (jednom jesam i rekao je da nije dozvoljeno vredjanje institucije predsednika) pa sto sad jeste?
Da, on će odlučno da kaže da nema više ništa s Prištinom hahahahahaahahahahah![]()
Ti gledaj sta tvoj Dodik radi,ne zaviruj u tudje dvoriste!!!!
Мислим да више никада нећу бити председседник у Приштини, а ни председник привремених власти у Приштини никада неће бити председник у Косовској Митровици, рекао председник Србије Томислав Николић.
Председник Србије Томислав Николић рекао је да је Србији потребан консензус о Косову и Метохији, што значи заузимање заједничког става о питању до које мере привреме институције на Косову могу да обављају власт, и које су границе иза којих држава може да стане.
Link
pa kako sad ovo?
tomoo sta priicas,vrucina,staa?
Ti gledaj sta tvoj Dodik radi,ne zaviruj u tudje dvoriste!!!!
Ma šta ne veruju, ubeđuju i sebe i ToNija da nije tako mislio.A dok su drugi vikali da je car go, ToNi je ispaljivao parole. Kako i ne bi kad stado veruje. Veruje kad i on sam priča druge stvari.
I sad će da bude "pobeda" i najbitnija borba oko 4 opštine.![]()
Osililo se to u perverznoj bahatostiNe, no nece ni Marija, dve unakrst ne ume da sastavi ali ume da oplete po SNS-u, zato je i izabrana. Mnogi su shokirani, ali, podobna je.
Ja cu pitati Taba (jednom jesam i rekao je da nije dozvoljeno vredjanje institucije predsednika) pa sto sad jeste?
Sreće ti, pitaj i za zayebavanje, da znamo da l' smemo. I za ToNija i za podanike mu.![]()
Ova izjava "Nikad više predsednik u Prištini" je otvoreno priznavanje KiM![]()
Osililo se to u perverznoj bahatostisve sto je abnormalno,ovde ti je to moja Biljkice k'o "dobar dan"....Mene to licno ne dotice,samo kao posmatrac ne mogu a da ne registrujem devijantnost
![]()
"Треба утврдити", како је додао, "да је Косово наше и да имамо јединствени став власти и опозиције".
"Тек тада можемо да будемо снажни. Ако будемо ишли разједињени да докажемо своје право на КиМ, од борбе нема ништа", каже Николић.
Ista vest, samo Dualcore niej hteo ovo da citira...
"Треба утврдити", како је додао, "да је Косово наше и да имамо јединствени став власти и опозиције".
"Тек тада можемо да будемо снажни. Ако будемо ишли разједињени да докажемо своје право на КиМ, од борбе нема ништа", каже Николић.
Ista vest, samo Dualcore niej hteo ovo da citira...
Heh, nepismeno i neobrazovano hoce da uvredi pismeno, obrazovano, lepo, pametno, ne moze to tako, ma ne moze to takovidi sose srbkinje al se iznervirala na borca![]()
Od takvih se to i ne ocekuje![]()