Николић најавио РЕФЕРЕНДУМ о уласку у ЕУ

bice to kraj evrotalibana u srbiji, za ce glasati samo oni koji vec rade u tzv eu i neke manjine, ne sve, ukupno 15 - 20%. hehehe

ochekujte nenormalnu medijsku dreku i skichanje proevropljana na svim medijima vecini net foruma i sl :lol:

samo ih poklopite sa rechima merkelove da tzv eu prima josh samo cromanjoniju :lol:
Mislim da gresis , mozes da zamislis kakav bi to bio pritisak na gradjane putem media i kakve bi sve bile pretnje raznim ratovima kada bi se raspisao referendum za ulazak u EU. Mocna mediska masina DSa , Djilasa i istaknutih evrofanatika prosto bi totalno isprala mozak i onako apaticne Srbije.

Da Toma I Boris imaju obraz, oni bi rekli narodu sta zahteva EU od nas, kakve uslove? I onda odmah raspisati referendum da se gradjani odluce dali te uslove prihvataju zarad ulaska u EU. Da ne gubimo vreme na tu pricu o EU.

Na referendumu to bi se odbilo sigurno. E onda ili proglasiti neutralnost ili traziti integraciju sa Rusijijom.

Znaci EU treba pritisnuti ili ocete Srbiju bez uslovljavanja ili mi se okrecemo Rusiji i kraj price. Pa nek onda EU se brine sto gubi strateski polozaj. A Rusiji dati da postavi vojne baze i nuklearno oruzje u Srbiji. Pa bi onda zeznuli i NATO i njohov stiti.

Kako je Tito znao ucenjivati zapad ako nedate kesa mi odosmo traziti od SSSR-a i obrnuto. Pa vi vidite.

Ali posto mi imamo na vlasti placenike zapada Tadica a i Toma mi je sumnjiv tako nesto nece se desiti.

Ми треба одмах да се одлучимо какву политику желимо.Зашто би годинама водили Европску политику,на своју штету,ако постоји могућност да се једног дана грађани на референдуму изјасне да не желе да Србија постане чланица Европске Уније.Такав епилог био би доказ да се у Србији деценијама водила погрешна-погубна политика супротна интересима њених грађана.Треба одмах јасно дефинисати политички правац земље поштујући вољу њених грађана.Треба пред грађане изнети све аспекте Европске политике и политике неутралности и дати им могућност да се определе.Тако би политичари добили легитимитет да воде државу у складу са вољом њених грађана.Актуелна политичка пракса да се води политика чији је исхоод неизвестан је крајње сулуда.

Ti nemas svoju otadzbinu, ti i ne znas sta je otadzbina, rodoljublje, patriotizam. Da znas ne bi pisala ovo sto pises

to je sa tvoje tacke gledista a ti nisi merodavan ili jesi? kako znamo ko je merodavan da odredi ko je pravi patriota a ko nije?
koji su kriterijumi toga? sta ako si ti objektivno podrzavalac propasti i nestanka svoje otadzbine a mislis da je ono sta zastupas njen spas?
sta ako si ti dzelat u stvari svoje zemlje a to i ne znas?

**************************************************************************************************************+++

Још, ако и референдум буде "организован" и "одрађен" као и претходни избори, па народе, СПРЕМИМО
се на то да ће излазност на референдум да буде, .....103% :zper:,.....а оних који ће да одговоре на то Томино питање са "ДА" ће вероватно да буде 1003%:zcepanje:

.

На референдуму ће већински гласови сигурно бити за.
Е сад,питање је да ли ће тај референдум наместити,или ће Николић опет да захебе лаковерни народ. У оба случаја,Срби ће бити легално бело робље.

На референдуму ће већински гласови сигурно бити за.
Е сад,питање је да ли ће тај референдум наместити,или ће Николић опет да захебе лаковерни народ. У оба случаја,Срби ће бити легално бело робље.

Nema potrebe namestati referendum buduci da se referendumskim pitanjem olako da manipulisati po principu - jel hocete narode u EU - hocemo, doooobro a jel hocete u NATO - necemo!!...vrlo lako, eno Slobina tehnika, jel hocete da vam NATO udje u otadzbinu - necemo...a jel hocete da vam bombarduju decu - e pa necemo ni to. Sve zavisi od koncepcije pitanja.

Mada dzaba diskutujete o referendumu, nit' nas neko zove u EU nit' smo mi sposobni da se dovucemo do nje bez da nas vuku k'o lutke na konopcu.

Nema potrebe namestati referendum buduci da se referendumskim pitanjem olako da manipulisati po principu - jel hocete narode u EU - hocemo, doooobro a jel hocete u NATO - necemo!!...vrlo lako, eno Slobina tehnika, jel hocete da vam NATO udje u otadzbinu - necemo...a jel hocete da vam bombarduju decu - e pa necemo ni to. Sve zavisi od koncepcije pitanja.

Mada dzaba diskutujete o referendumu, nit' nas neko zove u EU nit' smo mi sposobni da se dovucemo do nje bez da nas vuku k'o lutke na konopcu.

Па то сам и написао:

Uh Nikolic je suvi genije koji moze da prevesla naivnu srpsku nejac od 40 i kusur leta u proseku.

Znas kako, ukoliko je on zbilja tako bistar (ili smo mi tako tupavi) onda neka nas 'vako lakoverne nasanka, prva cu mu odati priznanje buduci da mi je po pameti oduvek bio brat blizanac najstarijem Daltonu.

Николић је бистар колико и Тадић,ако не и мање. Иначе,не завлаче нас Српски политичари,већ онај ко их контролише.

Дивота....:roll:.. сада ће значи заједнички Николић и Тадић ДА ПОКРАДУ ГЛАСОВЕ ГРАЂАНА.... јер ће заједно да воде позитивну кампању о уласку у ЕУ - и ако се грађани изјасне позитивно - ОНДА СУ ЈЕДНИМ УДАРЦЕМ УБИЛИ ВИШЕ МУВА.... тј.аутоматско признавање тзв.КосовЕ као и улазак у НАТО......:evil::evil::evil::evil::evil:

Ej Mito, si budan? Psss psss Mito, spavaš? Aj da pišaš...
Ja evo ne mogu zaspim samo razmišljam o ovome što si napisao. Sve idem u krug po sobi sa ruke na ledja....
Računam žao ti pa patiš, nego jel bi ti živeo na Kosovu? Da lepo zameniš smrdljivu sobu na Vračaru
za neku kuću na Kosovu da ti komšije budu Boro i Ramiz? Ono ti njima pričaš u kafani kako si na Krstarici
lepo svima sve po spisku a oni misle ti neki marinac, služio vojske na brodu?

1604_Smoke_grenade.gif

to je sa tvoje tacke gledista a ti nisi merodavan ili jesi? kako znamo ko je merodavan da odredi ko je pravi patriota a ko nije?
koji su kriterijumi toga? sta ako si ti objektivno podrzavalac propasti i nestanka svoje otadzbine a mislis da je ono sta zastupas njen spas?

Dužina djоke odlučuje ko je patriota a ko ne...
I žene su narod jel tako? E vidiš u mojoj postavci kad puno naroda trza na kvalitete neke individue koja se jel razlikuje
e to je neko ko vredi. A kada se o tom nekom mnogo priča po tom narodu, ženskom, onda je patriota
Tako da ništa nisam pogrešio samo povezao par činjenica
:hvala:

To mu dođe kao...PRDIŠ...a...NE ZNAŠ DA SI SE USRALA...:per: :hahaha:

Mislim da gresis , mozes da zamislis kakav bi to bio pritisak na gradjane putem media i kakve bi sve bile pretnje raznim ratovima kada bi se raspisao referendum za ulazak u EU. Mocna mediska masina DSa , Djilasa i istaknutih evrofanatika prosto bi totalno isprala mozak i onako apaticne Srbije.

види, стока која допусти да телевизор мисли уместо ње није ни достојна да живи.
мада јесте истина да су они који шире страх одговорни и за његове последице.

Back