- Poruka
- 352
A, da li mislite da li bi i "taj" REFERENDUM, bio fer ???

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

A, da li mislite da li bi i "taj" REFERENDUM, bio fer ???![]()

Referendum koji ce raspisati neposredno pred ulazak u EU, kao sto to uradise sve zemlje, a dotle ce igrati kako EU svira za nase novce! A sobzirom da od ulaska Srbije nema nista, dacemo sve za nista!
Mislim da gresis , mozes da zamislis kakav bi to bio pritisak na gradjane putem media i kakve bi sve bile pretnje raznim ratovima kada bi se raspisao referendum za ulazak u EU. Mocna mediska masina DSa , Djilasa i istaknutih evrofanatika prosto bi totalno isprala mozak i onako apaticne Srbije.bice to kraj evrotalibana u srbiji, za ce glasati samo oni koji vec rade u tzv eu i neke manjine, ne sve, ukupno 15 - 20%. hehehe
ochekujte nenormalnu medijsku dreku i skichanje proevropljana na svim medijima vecini net foruma i sl
samo ih poklopite sa rechima merkelove da tzv eu prima josh samo cromanjoniju![]()
svaka cast Predsednice svih gradjana Nikolicu> sa nestrpljenjem cekamo referendum.
svaka cast Predsednice svih gradjana Nikolicu> sa nestrpljenjem cekamo referendum.
Imas seko pasos pa putuj sta ce ti referendum, samo gubis vreme cekajuci Godoa /EU/.
necu, moja otadzbina ce uci u Eu zajedno sa mnom tj ja sa njom.![]()
Ti nemas svoju otadzbinu, ti i ne znas sta je otadzbina, rodoljublje, patriotizam. Da znas ne bi pisala ovo sto pises
**************************************************************************************************************+++
Још, ако и референдум буде "организован" и "одрађен" као и претходни избори, па народе, СПРЕМИМО
се на то да ће излазност на референдум да буде, .....103%,.....а оних који ће да одговоре на то Томино питање са "ДА" ће вероватно да буде 1003%
.
На референдуму ће већински гласови сигурно бити за.
Е сад,питање је да ли ће тај референдум наместити,или ће Николић опет да захебе лаковерни народ. У оба случаја,Срби ће бити легално бело робље.
Nema potrebe namestati referendum buduci da se referendumskim pitanjem olako da manipulisati po principu - jel hocete narode u EU - hocemo, doooobro a jel hocete u NATO - necemo!!...vrlo lako, eno Slobina tehnika, jel hocete da vam NATO udje u otadzbinu - necemo...a jel hocete da vam bombarduju decu - e pa necemo ni to. Sve zavisi od koncepcije pitanja.
Mada dzaba diskutujete o referendumu, nit' nas neko zove u EU nit' smo mi sposobni da se dovucemo do nje bez da nas vuku k'o lutke na konopcu.
Е сад,питање је да ли ће тај референдум наместити,или ће Николић опет да захебе лаковерни народ. У оба случаја,Срби ће бити легално бело робље.
Uh Nikolic je suvi genije koji moze da prevesla naivnu srpsku nejac od 40 i kusur leta u proseku.
Znas kako, ukoliko je on zbilja tako bistar (ili smo mi tako tupavi) onda neka nas 'vako lakoverne nasanka, prva cu mu odati priznanje buduci da mi je po pameti oduvek bio brat blizanac najstarijem Daltonu.
Дивота...... сада ће значи заједнички Николић и Тадић ДА ПОКРАДУ ГЛАСОВЕ ГРАЂАНА.... јер ће заједно да воде позитивну кампању о уласку у ЕУ - и ако се грађани изјасне позитивно - ОНДА СУ ЈЕДНИМ УДАРЦЕМ УБИЛИ ВИШЕ МУВА.... тј.аутоматско признавање тзв.КосовЕ као и улазак у НАТО......
![]()
to je sa tvoje tacke gledista a ti nisi merodavan ili jesi? kako znamo ko je merodavan da odredi ko je pravi patriota a ko nije?
koji su kriterijumi toga? sta ako si ti objektivno podrzavalac propasti i nestanka svoje otadzbine a mislis da je ono sta zastupas njen spas?
sta ako si ti dzelat u stvari svoje zemlje a to i ne znas?

to je sa tvoje tacke gledista a ti nisi merodavan ili jesi? kako znamo ko je merodavan da odredi ko je pravi patriota a ko nije?
koji su kriterijumi toga? sta ako si ti objektivno podrzavalac propasti i nestanka svoje otadzbine a mislis da je ono sta zastupas njen spas?
sta ako si ti dzelat u stvari svoje zemlje a to i ne znas?

QUOTE]
И државу повремено треба питати ко је патриота!
Narodna volja uvek mora da se postuje
Mislim da gresis , mozes da zamislis kakav bi to bio pritisak na gradjane putem media i kakve bi sve bile pretnje raznim ratovima kada bi se raspisao referendum za ulazak u EU. Mocna mediska masina DSa , Djilasa i istaknutih evrofanatika prosto bi totalno isprala mozak i onako apaticne Srbije.