nije tema o trojci

За ово треба да те буде срамота колико си глуп, ево мајке ми.

Ми имамо ривалитет, тј такмичимо се често и другарски, али када причаш о поређењу оно преко сујете, па ту женама не можемо да присмрдимо.

Ma zabole me patka za koga ti mislis da treba da oseca sramotu.

To sto sam napisao je istina, i sustina; a ti mozes da baljezgas o bilo cemu koliko god hoces, zabole me.

kao sto naslov kaze odmah da preveniramo budalastine o trojci itd...
momak je rekao devojci da joj prevaru sa muskarcem nikada ne bi oprostio,ali da mu ne bi smetalo da ga vara sa zenom,tj da ona ima paralelnu vezu sa drugom zenom.pri tom on nema nista od toga,nikakve trojke gledanje itd.e sad mene zanima kako to da se muskarac nije osetio ugrozeno u toj situaciji,zasto ih ugrozavaju samo pripadnici iste vrste:D
Psihoptaologija-ako joj je tako rekao...i ne bih mogla da odgovorim na pitanje-konstataciju jer se ne slažem sa tim.
Ako neko ima kvrc-osećaće se da ga sve ugrožava-čak i da nije sexualne prirode.

Не знам, нисам психолог а ни видовит да бих знао шта је у глави тог појединца што је рекао то.. Можда неки трип.. Не знам.. Ја искрено верујем да ће се превара десити свакако, само је питање времена, али би ми било болесније да ме превари са женом... Мада има мушкараца који су у фазону "боље да се испостави да је лезбејка него да је отишла зато што је други бољи", мада и не капирају да други не мора бити бољи да би она отишла, она ће отићи овако или онако..

Koji mrak provejava iz ovog posta. Potpuno crnilo i bezdan.
zasto toliko imas lose misljenje o sebi da ne moze niko da te voli i da mu budes najbolji na svetu bas ti?

Ma jok, jaki argumenti su kada ti prosipas foliranje o zdravoj musko-ortackoj konkurenciji.

То није фолирање, то је тако, мушкарци имају природни порив да се боре за место вође, нпр ја имам екипу ортака, али стално играмо стони фудбал, фудбал, пегламо сони у паре, чисто из зезања, играмо некад и у паре, смејемо се, спрдамо оног ко изгуби, све је то позитивна ствар, а исто тако ти кажем да не постоји ништа горе од сујете жене, само је поента да знаш да је погодиш. :)

momak je rekao devojci da joj prevaru sa muskarcem nikada ne bi oprostio,ali da mu ne bi smetalo da ga vara sa zenom,tj da ona ima paralelnu vezu sa drugom zenom.pri tom on nema nista od toga,nikakve trojke gledanje itd.e sad mene zanima kako to da se muskarac nije osetio ugrozeno u toj situaciji,zasto ih ugrozavaju samo pripadnici iste vrste:D

NIje ugrozen..jer On ipak zeli trojku...sa dve zenske...:mrgreen:

То није фолирање, то је тако, мушкарци имају природни порив да се боре за место вође, нпр ја имам екипу ортака, али стално играмо стони фудбал, фудбал, пегламо сони у паре, чисто из зезања, играмо некад и у паре, смејемо се, спрдамо оног ко изгуби, све је то позитивна ствар, а исто тако ти кажем да не постоји ништа горе од сујете жене, само је поента да знаш да је погодиш. :)

Drago mi je zbog tvoje ekipe ortaka i vaseg sporta i igranja konzola.

To mozes da pricas nekome ko nije muskarac. Sa obzirom da ja jesam, i znam kako funkcionisu te ortacke ekipe prepune prikrivene muske sujete, mene na zalost ne mozes da foliras ;) Zenska sujeta je nista u odnosu na musku, narocito medju tim ortacima koje pominjes. Pometnju moze da uvede to sto je zenska sujeta vidljivija, jer su zene dosta upucene u svoju licnost i manje foliraju same sebe od muskaraca.

Drago mi je zbog tvoje ekipe ortaka i vaseg sporta i igranja konzola.

To mozes da pricas nekome ko nije muskarac. Sa obzirom da ja jesam, i znam kako funkcionisu te ortacke ekipe prepune prikrivene muske sujete, mene na zalost ne mozes da foliras ;) Zenska sujeta je nista u odnosu na musku, narocito medju tim ortacima koje pominjes. Pometnju moze da uvede to sto je zenska sujeta vidljivija, jer su zene dosta upucene u svoju licnost i manje foliraju same sebe od muskaraca.

Па што не кажеш да ти постови овде служе за шлихтање женама? Оно реци ми некако, дај неки сигнал да је тако, па ћу чак и да те подржим, како би испао паметан.

Као што рекох за место лидера је увек конкуренција велика, али то није сујета, мораш да разграничиш о чему причаш.

Па што не кажеш да ти постови овде служе за шлихтање женама? Оно реци ми некако, дај неки сигнал да је тако, па ћу чак и да те подржим, како би испао паметан.

Као што рекох за место лидера је увек конкуренција велика, али то није сујета, мораш да разграничиш о чему причаш.

Opet, koga boli ****** sta ti mislis o mojim postovima?

Kakvi lideri? Skupina iskopleksiranih pajsera lideri?:lol: Znas li ti covece sta je pravi lider?

Opet, to sto foliras sebe ne znaci da mozes da isfoliras mene; jbga, mnogo dobro poznajem musku psihu i ortacke odnose.

Opet, koga boli ****** sta ti mislis o mojim postovima?

Kakvi lideri? Skupina iskopleksiranih pajsera lideri?:lol: Znas li ti covece sta je pravi lider?

Opet, to sto foliras sebe ne znaci da mozes da isfoliras mene; jbga, mnogo dobro poznajem musku psihu i ortacke odnose.

Тебе очигледно, чим их читаш и коментаришеш.

Па добро, ајде да те видим шмекеру, кажеш скупина искомплексираних пајсера, сујетни, овакви, онакви, ок ти познајеш мушку психу, ти си Бог отац, шта си већ, па ми кажи ти си исти такав како си описао и друге, или си ти нешто посебно?

Тебе очигледно, чим их читаш и коментаришеш.

Па добро, ајде да те видим шмекеру, кажеш скупина искомплексираних пајсера, сујетни, овакви, онакви, ок ти познајеш мушку психу, ти си Бог отац, шта си већ, па ми кажи ти си исти такав како си описао и друге, или си ти нешто посебно?

Ti si mene prvi poceo da citiras.

Pa naravno da nisam nista drugaciji od prosecnog muskog pajsera, samo se ja ne foliram.

Ti si mene prvi poceo da citiras.

Pa naravno da nisam nista drugaciji od prosecnog muskog pajsera, samo se ja ne foliram.

Па да, али ја волим да обарам мишљења глупих људи, а ти се продајеш за типа ког боли уво ко шта каже за њега. Но то је друга ствар.

Што се тиче болдованог, ако си ти једно дно, не покушавај да дођеш на исти ниво са другима тако што ћеш друге спустити, већ пробај да се подигнеш.

To je relativno, više važi za životinje,a mi ,jelte, ipak nismo životinje....i evolutivno gledano sve to slabi i bledi...

Па да, али ја волим да обарам мишљења глупих људи, а ти се продајеш за типа ког боли уво ко шта каже за њега. Но то је друга ствар.

Што се тиче болдованог, ако си ти једно дно, не покушавај да дођеш на исти ниво са другима тако што ћеш друге спустити, већ пробај да се подигнеш.

Ma jako mi je drago sta ti volis da obaras, a sta ne.

Ja se ne bavim spustanjima i podizanjima, ja samo pricam istinu, narocito ogranicenim folirantima kao sto si ti.

Poslednja izmena:
Meni bi smetalo ako ne mogu da ucestvujem. :mrgreen:

pa sto obaras slabije ako si ti pametan?

Зато што знам да глупаку није могуће објаснити да је глуп, али је могуће оставити га без тих глупих "аргумената", а такође верујем да паметнији не треба да попушта, јер ево видиш шта се догодило, глупаци су почели да преузимају све.

Ma jako mi je drago sta ti volis da obaras, a sta ne.

Ja se ne bavim spustanjima i podizanjima, ja samo pricam istinu, narocito ogranicenim folirantima kao sto si ti.

Не можеш да кажеш за нешто да је истина само зато што си ти дно па све мериш према себи.

Такође си и клон, и то једне жене.

Не можеш да кажеш за нешто да је истина само зато што си ти дно па све мериш према себи.

Такође си и клон, и то једне жене.

Mogu, zato sto je to sto pricam istina, a istina bas zna da iznervira glupe i ogranicene ljude.

Bold-Cenis?:think: Auh jbte, pa ti si jedna prava pametnica. Bolje se spremi sutra za jednu partiju basketa sa ortacima, tebra.

Back