Nevine na ceni ili ne???

Struja:
Postoje u ljudima razne kocnice,razne frustracije.Mislim da njihov izbor zbog njihovog fizickog i psihickog zdravlja nije dobar,tj.nije prirodan.Ali,to je tako.
ti si povezao dve razlicite price iz mog posta.tako da izgleda kao da ja savetujem da devojke ostanu nevine.naprotiv,navela sam ukratko njihov odraz.i apel da muskarci budu nezni kada je devojkama prvi put.
najbolje da kazem i da sam ja nevina.pa da se becis do sutra :lol:

Nisam to rekao ali nema veze.... sto se tice defloracije, potrebna je prvo u mozgu

Ono, trauma...
smiley_crazy.gif

Problem sa ovom temom je u sledećem: slučajno ili namerno....pogrešno je postavljena. Nevinost nije roba koja se licitira po principu ko da više. Nevinost nije merilo časti....poštenja...dobrote. To je glupi himen koji pukne....malo boli i to je to.... A sa kim će i kada devojka da spava prvi....drugi...hiljaditi put...stvar je obostrane želje i dogovora. Prvi ili ko zna koji put.....zar je bitno?!!

Struja:
moze bolje.govoris sa toliko besa.onomad smo ti dale podrsku,pricale sa tobom na tu temu.ali,dobro.faze.sta vec.
ko moze da garantuje bilo kome da jednoga dana nece sve otici u pizdu lepu materinu?
strah imas i strah cete dotuci.
zbog toga su neke zene na ivici nervnog sloma.
zbog toga ce ovaj svet propasti.
nema vise ljubavnih vitezova.

hm, pa gledajuci stanje, jeste ima besa zbog nepravde, ali tek bi bio besan da ja to dozivim pored svega sto "znam", da ja dodjem i pokusam i titram i sve a ona da me popiski ladno, eto, nije joj dosta bilo... Pa to je kao kada gledas sibicare kako deru ljude, pa onda posle toga dodjes i ti da ulozis jer eto nikad se ne zna, i izgubis, e tako ljut bi bio, tada na sebe.

Natally011:
Pa ako tako budeš gledao na stvari ne znam koliko ćeš koristi imati od ženskog roda!!!Žene su za razliku od muškaraca još uvek romantične duše...a NEMOJ DA ZABORAVIŠ DA SMO MI ŽENE U SVAKOM SLUČAJU U PREDNOSTI...
HVALA ONOME KO JE IZMISLIO VIBRATOR!!!PA NAM MUŠKARCI NISU NI POTREBNI..A KAKO ĆEŠ TI REŠITI SVOJE SEKSUALNE POTREBE?...HMMMMM NEĆU NI DA MISLIM!!!
:) :) :)

Romanticne, pff, znaci to je to- ona posmatra i ceka da je on digde iz kome, tj samo gleda da li ce neko da je dovede do klimaksa svojim pricama i salama i... a ona ce dotle pametno da klima glavom i procenjuje da li je dovoljno, ma nikakve koristi za sada nemam od vas...

e kad sam bila sa jednim deckom,sve je bilo ok,al kada smo trebali da spavamo,pitao me jesam li nevina...tada sam bila i rekla sam da...i on je rekao kraj...raskinuli smo...alsa deckom posle toga...njemu je bilo cast i zadovljstvo...zavisi,sta taj neko ima u glavi....

Back