Natally011
Početnik
- Poruka
- 4
Blago tebi sa tvojom "DESANKOM"!!!FUJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!Player0:Desanka je iz raja izasla...![]()
![]()
![]()
![]()
"Ebo te vibrator" i ta gloopa plastika...
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Blago tebi sa tvojom "DESANKOM"!!!FUJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!Player0:Desanka je iz raja izasla...![]()
![]()
![]()
![]()
"Ebo te vibrator" i ta gloopa plastika...
![]()

beautycat:E sad, interesuje me vase misljenje o nevinim devojkama. A pri tom ne mislim na one od 14 - 15 - 16 godina!
Koliko bi ste bili pazljivi sa njima tj. da li bi ste uopste bili pazljivi.
prijatelju nisam ja to rekao nego je citat ....neozbiljko:To je zato što nisi koristio margarin.
Struja:Postoje u ljudima razne kocnice,razne frustracije.Mislim da njihov izbor zbog njihovog fizickog i psihickog zdravlja nije dobar,tj.nije prirodan.Ali,to je tako.
ti si povezao dve razlicite price iz mog posta.tako da izgleda kao da ja savetujem da devojke ostanu nevine.naprotiv,navela sam ukratko njihov odraz.i apel da muskarci budu nezni kada je devojkama prvi put.
najbolje da kazem i da sam ja nevina.pa da se becis do sutra![]()

Struja:moze bolje.govoris sa toliko besa.onomad smo ti dale podrsku,pricale sa tobom na tu temu.ali,dobro.faze.sta vec.
ko moze da garantuje bilo kome da jednoga dana nece sve otici u pizdu lepu materinu?
strah imas i strah cete dotuci.
zbog toga su neke zene na ivici nervnog sloma.
zbog toga ce ovaj svet propasti.
nema vise ljubavnih vitezova.
Natally011:Pa ako tako budeš gledao na stvari ne znam koliko ćeš koristi imati od ženskog roda!!!Žene su za razliku od muškaraca još uvek romantične duše...a NEMOJ DA ZABORAVIŠ DA SMO MI ŽENE U SVAKOM SLUČAJU U PREDNOSTI...
HVALA ONOME KO JE IZMISLIO VIBRATOR!!!PA NAM MUŠKARCI NISU NI POTREBNI..A KAKO ĆEŠ TI REŠITI SVOJE SEKSUALNE POTREBE?...HMMMMM NEĆU NI DA MISLIM!!!
![]()
![]()
![]()
... 500 preko, samo da vidim tog prokletog, škrtog, Patka koji se, po forumu, svojevremeno, raspitivao za dejt od 200 dindži !!!Tuzni_patak:
krvolok:... 500 preko, samo da vidim tog prokletog, škrtog, Patka koji se, po forumu, svojevremeno, raspitivao za dejt od 200 dindži !!!![]()
beautycat:To je ne dopustivo, muskarac uvek mora da zna sta radi! Neka se uci na tamo nekoj, a kod mene da pokaze to svoje umece.
Pre cu dati " 100 maraka" za jednog koji zna radnju nego za onog koga ja moram da ucim.![]()
Tuzni_patak:Kako nema , pa evo Goga Sekulic nevina....a ima tri banke.....
~Petar~:zashto bih ih cenio?
zato shto isto vole/volele bi qres, al su nashle neki psihodelichan razlog da to odgadjaju

nix_lhs:gde bre nevina??????????????
U lakat !!!!!!