topmodelsica:Ona masta da se uda za prvog i da joj on bude jedini, pa decko moze da je kao takvu zaglupljenu iskoristi za pralju i kuvaricu, pre ili kasnije, i za razne stvari, da mu rodi decu, da ima uvek nekoga ko ga ceka na gajbi..
Lepo receno, a meni ostaje samo da zalim sto su takvi stavovi napusteni bukvalno samo generaciju dve prerano da i mene zakace.

Mislim da ovako vodjena rasprava ne vodi nikuda i da vise lici na anketu, samo josh neko da uzme da sabere glasove. Svako ima stvari koje voli i koje ne voli, i uvek od oko 6x10^9 coveci ima dovoljno onih koji vole odredjene stvari. Neki recimo vole da ih neko bichuje, pogoto ako se taj neko zove Stojan, ili da im se mokri po telu, ako ne i po licu, dok neki vole cak i partizan.
Dakle, iako zvuci krajnje retardirano, one koje su nevine nek se drugare sa onima koji vole nevine, a ostale sa onima koji vole anevine (il kako se vec kaze
). Stav o tome nije tako tesko naslutiti, ako imate imalo mozga, vec u prvom/drugom kontaktu, a ako ne, onda se drugarite sa onim koji vole one koji nemaju nimalo mozga.

a htela sam d abude romanticno ali nema sanse ono nece me bajka. ono. idem sad da se ubijem sto sam pisala salim se ne mogu al nisam daleko : ))))))))))))))
Ako ti je to cilj mogla si odavno da se roknes