Nevine na ceni ili ne???

topmodelsica:
Ona masta da se uda za prvog i da joj on bude jedini, pa decko moze da je kao takvu zaglupljenu iskoristi za pralju i kuvaricu, pre ili kasnije, i za razne stvari, da mu rodi decu, da ima uvek nekoga ko ga ceka na gajbi..

Lepo receno, a meni ostaje samo da zalim sto su takvi stavovi napusteni bukvalno samo generaciju dve prerano da i mene zakace. :)

Mislim da ovako vodjena rasprava ne vodi nikuda i da vise lici na anketu, samo josh neko da uzme da sabere glasove. Svako ima stvari koje voli i koje ne voli, i uvek od oko 6x10^9 coveci ima dovoljno onih koji vole odredjene stvari. Neki recimo vole da ih neko bichuje, pogoto ako se taj neko zove Stojan, ili da im se mokri po telu, ako ne i po licu, dok neki vole cak i partizan.
Dakle, iako zvuci krajnje retardirano, one koje su nevine nek se drugare sa onima koji vole nevine, a ostale sa onima koji vole anevine (il kako se vec kaze :) ). Stav o tome nije tako tesko naslutiti, ako imate imalo mozga, vec u prvom/drugom kontaktu, a ako ne, onda se drugarite sa onim koji vole one koji nemaju nimalo mozga.

Ja bi se prosto prepao da naletim na nevinu zensku
Mogu sebe da zamislim,
nalozenog na nju a ona se nesto femka i jos nevina
i ja treba tu nesto da izigravam kao cenim postenje
a u sebi se pitam"kako si mene samo cekala"
ma neka fala

hello_world:
e je l tehnichki nevinu znaci nije pomislila nikad na seks il samo nije primala pishu u sebe genitalno mislim da je to velika razlika

hm pa meni se zivot vrti oko toga tako da ne znam ceo bi mi se koncept poremetio... zapravo zanima me kakav bi pakao onda nastao... a ne bih bila svesna...??? oh
13.09.2007. 02:15

He he, sasvim je izvesno da ne postoji nijedna postpubertetska zenska osoba koja nikad nije pomislila na sex, tako da ne vidim sta zelish reci prvom recenicom.
Sto se tice druge, pa, well, hmmm, osim sto se trudish da koristish 'pametne' izraze tipa koncept, mozda bi mogla malo mentalnog napora da ulozish i u poboljsanje kontrukcije recenica ne bi li nama bilo lakse da razumemo sta njima pokusavash da kazes. :P

pa u kakav bih pakao upala kad bih dozivela to neverovatno iskustvo. ali uvek se pojavi neka budala da komentarise. zavisi valjda kako bih dozivela. ali necu jer zelim da zivim cisto pa makar i moja sujeta patila zbog nekih stvari. ok ni ne mogu, ali ni necu. ehhehe sad kad me dovati neki starkelja :( a htela sam d abude romanticno ali nema sanse ono nece me bajka. ono. idem sad da se ubijem sto sam pisala salim se ne mogu al nisam daleko : ))))))))))))))

nadam se da nema tona... ne zanm kako da regulishem ton

aaa mrzim te malo mogla bi filmove da rezirash znash sad sam te pokvarila ili da pises drame... ono da preusmerish energiju na neke pare time ili makar slavu... mozhda... ????? ja sam odustala ne ide mi

e kolko bi vi dali para za jednu nevinu i za koliko godina. sad

evo na ceni su to je taj sajt de se placa da snimaju pucanje

http://www.hymen.com/

ruski... ako je to to... hm?

Back