Nevaljale devojčice sa Fejsbuka

Jaoj sto se meni dopada kako je ovo sroceno fino...super...swazem se:zimag:...nisam slala nikome slike preko pp, nemam cak ni slike u kupacem na fb-u (Goxy mi je tu kao svedok) a opet mislim da je tema napravljena po principu javnog linca...ima i gorih stvari od ovakvih slika...puno gorih
Da,što ne znači...:per:z;):snesko3:
Mislim da bi tema da su objavljena imena devojaka istima povećala popularnost a ovako,teško je reći,nije ni linč ni hvala,nešto između:cool:

:roll:
NIJE! Kome se tema ne sviđa, neka ne piše! :roll:
Deco
friends-keep-smiling-wallpaper.jpg
z:hm:z:mrgreen:

Mislim da bi Bukovskom bilo muka i da bi umro od pijančenja u stanu iz koga ne bi izlazio...On je ipak,bez obzira na sve bio čovek starog kova i ne bi ovo prihvatio tek tako:neutral:
Možda Barker on je uvek bio brutalan, i kod njega ima pominjanja pedofilije koja je još uvek tabu za većinu autora,mada sad kad ga čitam i on je veliki moralista u odnosu na druge.

Mislim da bi Bukovskom bilo muka i da bi umro od pijančenja u stanu iz koga ne bi izlazio...On je ipak,bez obzira na sve bio čovek starog kova i ne bi ovo prihvatio tek tako:neutral:
Možda Barker on je uvek bio brutalan, i kod njega ima pominjanja pedofilije koja je još uvek tabu za većinu autora,mada sad kad ga čitam i on je veliki moralista u odnosu na druge.

Vooooojim Bukovskog:aha: mada sam ga otkrila pod stare dane tek u 24toj...i jeste bio opasan lik ali nije bio u pedofilja fazonu....njega su Pepersi opasno glorifikovali....

Back