Fiamma
Iskusan
- Poruka
- 6.964
opet mislim da je tema napravljena po principu javnog linca...
NIJE! Kome se tema ne sviđa, neka ne piše!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
opet mislim da je tema napravljena po principu javnog linca...
Da,što ne znači...Jaoj sto se meni dopada kako je ovo sroceno fino...super...swazem se...nisam slala nikome slike preko pp, nemam cak ni slike u kupacem na fb-u (Goxy mi je tu kao svedok) a opet mislim da je tema napravljena po principu javnog linca...ima i gorih stvari od ovakvih slika...puno gorih

NIJE! Kome se tema ne sviđa, neka ne piše!![]()

pa naravno,ti bi htela da se na temu javljaju samo oni koji se slazu s tobom
e pa ne moze![]()

Juče sam video klinku,dete,ne znam da l ima 10 godina,tange!!!!!!Ebem ti roditelje,medije,internet.![]()
u osmoj godini

Nisi PosvećenaЈел може неко упутство за нас неупућене у ваш ток разговора, пошто нам је досадно?

djevojcica kratke suknje sa biblijom u kriluNa koju tačno misliš,istina da nisam čitao baš sve![]()

Mislim da bi Bukovskom bilo muka i da bi umro od pijančenja u stanu iz koga ne bi izlazio...On je ipak,bez obzira na sve bio čovek starog kova i ne bi ovo prihvatio tek tako
Možda Barker on je uvek bio brutalan, i kod njega ima pominjanja pedofilije koja je još uvek tabu za većinu autora,mada sad kad ga čitam i on je veliki moralista u odnosu na druge.
mada sam ga otkrila pod stare dane tek u 24toj...i jeste bio opasan lik ali nije bio u pedofilja fazonu....njega su Pepersi opasno glorifikovali....djevojcica kratke suknje sa biblijom u krilu
zavrsava se sa "I am God"![]()

Kako imam utisak da neke pesme dođu samo do tebedjevojcica kratke suknje sa biblijom u krilu
zavrsava se sa "I am God"![]()

Kako imam utisak da neke pesme dođu samo do tebe
To jest da nisu za ''širu publiku''![]()