Neuredne zene

e, lexo, aj priznaj kad sredis sobu da nis ne umes da nadjes
A-aaa sve savršeno ima svoje mesto (nikad se boles' ne iskoreni do kraja :lol: ), sve je tačno predefinisano gde ću da metnem. E sad, novi momenti me zbunjuju (jutros nisam znala gde su ključevi jer sam ih stavila u drugu torbu koju nikada ne nosim u grad :?

Jao sanjala sam da imam neki kamen :shock: dakle, kamen ispod kože, na nozi :shock: i kao niko ne radi od doktora da mi izvadi kamen, kakva grozna asocijacija na kamen u plj. žlezdi koji NISAM imala, evidentno..... traume bokte..... ili sam možda sanjala kamen temeljac mojeMU budućem domu, kako bacam sito (i rešeto) preko krova :shock:

kamen ti je neki teret.. neko te gadno pritiska i imas zelju da ga zalepis slajmaricom onako snazno, iz pete (pluvacna zlezda ti krece od noge)..
a? a? kako tumacim snove?

kamen ti je neki teret.. neko te gadno pritiska i imas zelju da ga zalepis slajmaricom onako snazno, iz pete (pluvacna zlezda ti krece od noge)..
a? a? kako tumacim snove?
Pročitaj "Ofelija", moj najnoviji blog..... ako imaš želju da naučiš nešto vrlo bitno u životu :lol:
Ali što sad, taman sam je prevazišla :(

Mada, ni tvoje tumačenje mi ne bi bilo strano :(

Imam neke extremnooo uredne drugove,što me annoy:roll: i imam neke sa uredne s' merom...Lično spadam u drugu grupu...
Ne smeta mi ako devojka ima pomalo krš sobu, to je često znak opuštenosti, koju mora se priznati, veliki deo današnjih ''riba'' ne poseduje:)

Uff... da nemamo zenu koja dolazi par puta nedeljno da sprema... ko zna kako bi kod nas bilo.

Neki ljudi jednostavno nemaju vremena da rade kucne poslove. Postoje vaznije stvari u zivotu. Kada sam bila mladja, kada sam zivela sama uvek je bio red, mozda bi mi se desilo par puta godisnje da se zatrpam prljavim sudovima ili da mi je kuca prasnjava, ali to je stvarno bilo retko. Koliko sam tada imala vremena... a nisam ni bila svesna.

Eh, pa kako sad, ja znam za izreku "Red u kući, nered u glavi"?
Jes' da se odnosi uglavnom na žene, ona varijanta: žuta minuta, loša nedelja, ništa ti ne ide, pa kreneš u veliko spremanje i satreš se od ribanja, spremanja, glancanja...:lol:

U suštini, preterani red mi stvara nervozu. Kao Helen, i ja sam došla do zaključka (posle dugotrajnih i iscrpnih eksperimenata :mrgreen: ) da sudovi i mrve nigde ne beže, kao da se i ne operu i ne usisaju sami od sebe.
1) e, meni su najgadnije prljave žene kojima je u kući sve čisto. možda ne čisto, čim su one same prljave, ali "pod konac".
2) nije baš tačno ni da sudovi ne beže, posle nekog vremena u sudoperi kao da.. ožive..=D
3) ovde sam htela da napišem kako je kod mene al sam se predomislila

1) e, meni su najgadnije prljave žene kojima je u kući sve čisto. možda ne čisto, čim su one same prljave, ali "pod konac".
2) nije baš tačno ni da sudovi ne beže, posle nekog vremena u sudoperi kao da.. ožive..=D
3) ovde sam htela da napišem kako je kod mene al sam se predomislila

Не смеееш! Не смеееш! :mrgreen:

Ma bio sam ja kod takvih parova.

Od sest stolica, pet zatrpano knjigama, novinama i ponekim prljavim tanjirom odozgo, stolovi isto tako osim jednog strateski raskrcenog coska gde se jede, te fore.

Muskarcima bre treba mama, da ih doteruje, pere i pegla, da im cupa sede i dlake iz usiju, i da cisti za njima. Tuzno ali istinito.

Победоносцев: Ma bio sam ja kod takvih parova.
Od sest stolica, pet zatrpano knjigama, novinama i ponekim prljavim tanjirom odozgo, stolovi isto tako osim jednog strateski raskrcenog coska gde se jede, te fore.
i ja.
meni malo muka - ali njima dobro. slazu se i funkcionisu, sto je valjda bitno.

Победоносцев: Muskarcima bre treba mama, da ih doteruje, pere i pegla, da im cupa sede i dlake iz usiju, i da cisti za njima. Tuzno ali istinito.
he he he... ima neceg u tome sto kazes. nije uvek tako banalno, dodouse

E, stvarno tužno..... kako nedavno rekoh kolegi forumašu, muško i žensko nisu trenutno u stanju da žive zajedno. I to najiskrenije mislim.

Neuredna žena bi bila dobar korak u evoluciji, nešto kao prilagođavanje skotu. Ili pedantan muškarac, ali njega totalno degradira status pederčića :(

Back