Neuredne zene

nemam opsesivno kompulsivni poremecaj, ali volim urednost. ne ubijam se od ciscenja i lickanja, ali volim kada mi je cista kuca i to nije tesko postici. Nikako ne volim da skupljam za muzem i sinom carape i dukseve prebacene preko stolica i fotelja.

Ne delim misljenje sa tobom..nisam za varijantu da bude kao u apoteci, sve sterilno, belo......ali zna se gde sta stoji....zna se da se sudovi peru po zavrsetku obroka, a ne sacekati da se sudopera napuni sudovima.....ne usisavati...i gaziti po mrvama itd.............
dobro,ti se zalazes za higijenu i urednost
a sto neuredne zene?pa i muskarci su odgovorni za cistocu :?

volim da mi je u kuci sve sredjeno i cisto.
tu pocinjem da uspostavljam svoju ravnotezu.

volim da sedim i opustam se u sredjenoj sobi koja mirise na cisto.

ne volim parfeme i ne koristim ih.volim miris ciste koze.

ne volim osvezivace prostora - u stanu volim da osetim miris cistog vazduha bez prasine.

Odmah znam- neuredna u kući ne može da ima i neki red u glavi...Pod ovim podrazumevam neorganizovanost sopstvenog života i stalno kukanje "jaq nikako da se organizujem"
Što bi rekao jedan mudar čovek ''Nered spolja, odslikava nered iznutra.''
Ne znam ko beše pametni, ali sam izreku naučila gledajući Italijansku seriju Incantessimo.:lol:

Eh, pa kako sad, ja znam za izreku "Red u kući, nered u glavi"?
Jes' da se odnosi uglavnom na žene, ona varijanta: žuta minuta, loša nedelja, ništa ti ne ide, pa kreneš u veliko spremanje i satreš se od ribanja, spremanja, glancanja...:lol:

U suštini, preterani red mi stvara nervozu. Kao Helen, i ja sam došla do zaključka (posle dugotrajnih i iscrpnih eksperimenata :mrgreen: ) da sudovi i mrve nigde ne beže, kao da se i ne operu i ne usisaju sami od sebe.

Meni odmah brkate forumašice u glavi :lol:
A šta je ovo sa voskom, ne razumem? Ono za kosu, šta? :shock: Koliko znam to nije stvar higijene. Šta više to je stvar nehigijene, i kad zabodeš gomilu pene na glavu da bi frizura dobila oblik to opet nije baš oličenje čistoće i urednosti :?

Brkate forumasice...to stoji...to se podrazumeva:lol:

Ali, nisam mislila na vosak za kosu....mislila sam na vosak za skidanje nausnica, u narodu zvane brrrrci....:-D
I da dodam..slazem se da je neuredno i preterano koricenje i nanosenje voska za kosu, pene, ulja, brilijantina i slicnih tekucina....negde sam napomenula, da je bolje koristiti prirodan preparat....belo pa se ne vidi, a ukrucuje....i jos dzabe....opet lajem....

dobro,ti se zalazes za higijenu i urednost
a sto neuredne zene?pa i muskarci su odgovorni za cistocu :?

Pricamo, Hani,...tema je cisto onako pokrenuta, a pitam muskarce jer je moj decko meni delovao simpaticno kada je rekao , to sto je rekao, napisala sam na samom pocetku....Zanima me kako muskarci gledaju na takve zene, ili kako vec da se izrazim a da se niko ne naljuti.......
I nisam alapaca to je jedna od zensih osobina koju definitivno ja kao zena NE VOLIM......
Zato mani te se provociranja......nicemu ne vodi!!!!!!!!!!!!!

Savrseni, manje savrseni ili ne savrseni muskarci,
sta mislite o aljkavim, neurednim zenama, tu ne mislim o licnoj higijeni nego uopste...Recimo ona je mnogo slatka, svidja vam se, odlazite kod nje u stan, ona otvara vrata a u njenom stanu kao da je tornado prosao. Kako gledate na takve zene?

Pitam posto ja idem u drugu krajnom, sve ima svoje mesto itd, i skoro sam se sita ismejala kada mi je decko rekao da ga hvata panika kada treba da idemo kod njega jer je kod njega, bas tako, kao da je tornado prosao kroz stan.

Ponekad mi se čini da je muškarcima ženska aljkavost oprostiva.

Back