Neuredne zene

Sinedin07 iznosi sopstveni stav koji nije stav foruma Krstarice.
Kakogod, svojim postom propagira nasilje i uznemirava korisnika Mila Dragica, pa ovo moje pisanije moze da shvati kao opomenu pred iskljucenje.
Narocito me boli to sto na sebe preuzima ulogu bobanams, mada smo rekli da samo jednog, pravog domacina bobana priznajemo ovde.
Videcemo da li ce se sloziti sa tim da pravo na iznosenje misljenja ne podrazumeva pozivanje na batinanje, ili cemo morati da ga nagnamo u kompletu sa ostalim klonovima.

Sinedin07 iznosi sopstveni stav koji nije stav foruma Krstarice.
Kakogod, svojim postom propagira nasilje i uznemirava korisnika Mila Dragica, pa ovo moje pisanije moze da shvati kao opomenu pred iskljucenje.
Narocito me boli to sto na sebe preuzima ulogu bobanams, mada smo rekli da samo jednog, pravog domacina bobana priznajemo ovde.
Videcemo da li ce se sloziti sa tim da pravo na iznosenje misljenja ne podrazumeva pozivanje na batinanje, ili cemo morati da ga nagnamo u kompletu sa ostalim klonovima.
julijane, bio si neodoljiv, a sada, sa ovim autorativnim stavom, nema rechi kojima bi mogla da se opishe tvoja neodoljivost... :D

@ljudi su najprljavije zzivotinje.

Zene treba samo oplaviti od batina i odmah se dovedu u red.
Urednost se mora zavesti kao diktatura.
Zene su po svojoj prirodi lenje i aljkave i morate ih batinama dovesti u red.
Vidi ti njega...pa on hteo nas da dovodi u red:(...ako ti se žene ne svidjaju...budi derpe...možda se u toj ulozi bolje snadješ... nego kao batinaš:(...znamo i mi da "gulimo" kožu:).

Savrseni, manje savrseni ili ne savrseni muskarci,
sta mislite o aljkavim, neurednim zenama, tu ne mislim o licnoj higijeni nego uopste...Recimo ona je mnogo slatka, svidja vam se, odlazite kod nje u stan, ona otvara vrata a u njenom stanu kao da je tornado prosao. Kako gledate na takve zene?

Pitam posto ja idem u drugu krajnom, sve ima svoje mesto itd, i skoro sam se sita ismejala kada mi je decko rekao da ga hvata panika kada treba da idemo kod njega jer je kod njega, bas tako, kao da je tornado prosao kroz stan.

Dok sam bio momak gledao sam samo oci i dusu. Strasno sam se zaljubio u devojku sa najlepsim ocima na svetu,ali koliko lepe oci, toliko je neuredna, cista je, ali neuredna. Kasnije sam se njom ozenio i jedan od glavnih razloga sto sam se razveo je to sto je patoloski neuredna, nepopravljivo, ali i dalje ima lepe oci.

Zene prljuse su uglavnom feministkinje.
Prava srpska domacica je uredna.
Ove ostrokondje ne vade cigaretu iz usta, srcu kafe i ne rade nista.
Nekad u vremena slavna zvale takve su se zene zvale "Baba devojke":lol::lol:

Vidi Bobi :)

Izmislili daske za peglanje za dečkiće :)

IRONJORDAN;Warehouse;Warehouse.jpg

Što su domišljatiiiii :) :) :)

Back