Lexa
Buduća legenda
- Poruka
- 30.368
Mmmmmm jezikom? Mi žene? To opet neka insinuacija? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

...julijane, bio si neodoljiv, a sada, sa ovim autorativnim stavom, nema rechi kojima bi mogla da se opishe tvoja neodoljivost...Sinedin07 iznosi sopstveni stav koji nije stav foruma Krstarice.
Kakogod, svojim postom propagira nasilje i uznemirava korisnika Mila Dragica, pa ovo moje pisanije moze da shvati kao opomenu pred iskljucenje.
Narocito me boli to sto na sebe preuzima ulogu bobanams, mada smo rekli da samo jednog, pravog domacina bobana priznajemo ovde.
Videcemo da li ce se sloziti sa tim da pravo na iznosenje misljenja ne podrazumeva pozivanje na batinanje, ili cemo morati da ga nagnamo u kompletu sa ostalim klonovima.
no sinedin (07, 08 etc) was actually hurt during the making of this post.Zene treba samo oplaviti od batina i odmah se dovedu u red.
Urednost se mora zavesti kao diktatura.
Zene su po svojoj prirodi lenje i aljkave i morate ih batinama dovesti u red.
sinedine dodji da se familijarizujes sa mojim usisivacem i opeglas ves.Zene treba samo oplaviti od batina i odmah se dovedu u red.

Hm.... zene sta vas muci.....bolje se malo udesite i dovedite u red.
Obrijte te siske ispod miske, dlakave noge sredite pa da bude neke vajde.![]()

)..svaka Ti je na mestu...blokirala si mu smeč...sad skida čarape i periku...pa, kad se zaleti...probaće da servira...ali, primi servis...ja te pokrivamVaži, al' kad ti sine Mitre, skineš tu olinjalu periku, izuješ te štrokave bele čarape i isečeš nokat na malom prstu leve ručice!![]()
.Dajte, šta bi mi bez sinedinaZene treba samo oplaviti od batina i odmah se dovedu u red.
Zene treba samo oplaviti od batina i odmah se dovedu u red.
Vidi ti njega...pa on hteo nas da dovodi u redZene treba samo oplaviti od batina i odmah se dovedu u red.
...ako ti se žene ne svidjaju...budi derpe...možda se u toj ulozi bolje snadješ... nego kao batinaš
...znamo i mi da "gulimo" kožu
.
Savrseni, manje savrseni ili ne savrseni muskarci,
sta mislite o aljkavim, neurednim zenama, tu ne mislim o licnoj higijeni nego uopste...Recimo ona je mnogo slatka, svidja vam se, odlazite kod nje u stan, ona otvara vrata a u njenom stanu kao da je tornado prosao. Kako gledate na takve zene?
Pitam posto ja idem u drugu krajnom, sve ima svoje mesto itd, i skoro sam se sita ismejala kada mi je decko rekao da ga hvata panika kada treba da idemo kod njega jer je kod njega, bas tako, kao da je tornado prosao kroz stan.

Izbegavajte da postavljate ovde sličice, jer će Vam Lepljiva zatvoriti temu...samo savet...moje je da primetim i kažemVidi Bobi
Izmislili daske za peglanje za dečkiće![]()
![]()
Što su domišljatiiiii![]()
![]()
![]()
.Zene prljuse su uglavnom feministkinje.
Prava srpska domacica je uredna.
Ove ostrokondje ne vade cigaretu iz usta, srcu kafe i ne rade nista.
Nekad u vremena slavna zvale takve su se zene zvale "Baba devojke"![]()
Zene prljuse su uglavnom feministkinje.
Prava srpska domacica je uredna.
Ove ostrokondje ne vade cigaretu iz usta, srcu kafe i ne rade nista.
Nekad u vremena slavna zvale takve su se zene zvale "Baba devojke"![]()