Neuredne zene

Не смеееш! Не смеееш! :mrgreen:
=(
naravno da ne smem, pa svi da ospu drvlje i kamenje i da nikad ne nađem muža na forumu. mislim šta mi vredi što sam lepa, dobra, pametna, bla bla neću da se hvalim (=D ) kad sudove operem tek kad više nemam iz čega da jedem/pijem, ne skičim kad neko stavi čašu na sto bez podmetača.. ej, ja i ne posedujem podmetače!, ne peglam posteljinu, a ni farmerice i tome slično.
.
..
...
damn, navuče me hellen...

E, stvarno tužno..... kako nedavno rekoh kolegi forumašu, muško i žensko nisu trenutno u stanju da žive zajedno. I to najiskrenije mislim.

Neuredna žena bi bila dobar korak u evoluciji, nešto kao prilagođavanje skotu. Ili pedantan muškarac, ali njega totalno degradira status pederčića :(

Ti si moj idol!!!:lol:

Aaaaaa yock. Čisto empirijski tvrdim. I to polazim od sebe :lol: a bogUmi ne samo od sebe. Pa dovoljno je da od dve cimerke jedna bude aljkavuša i da ova druga popeezdi što je ova aljkava, a aljkava da počne da peezdi što joj ova stalno kaki kako je aljkava i tako u krug..... a muškarci koji su po difoltu aljkavi, bila ovo razmažena generalizacija ili ne svakako je sveta istina :mrgreen: naravno da će uvek da nailaze na ono što se u narodu popularno zove "žensko džvanjkanje, kenyanje ili (u malo blažoj varijanti) gunđanje".....

P. S. mnogo vam je glupo ono "dve šmizle", kažite pdf "savremena žena" pa se pitajte zašto to veliku većinu ustvari neće uvrediti :confused:

Ne gledam ih uopšte.Čim vidim nešto što asocira na prljavštinu,gledam da se sklonim.Neurednost vuče ovo prvo...znači dugi fino sređeni,ali prljavi nokti,donji veš koji je u boji(a nije prilika za to),izgužvana garderoba,rascvetala kosa,razbacane stvari,kućni ljubimci koji smrde ili zagađuju okolinu,pušenje...eto toga sam se setio...to su sve detalji koji su mi uvek olakšavali da se ne okrećem nazad.
Treba razlikovati neurednu i zapuštenu ženu od žene čiji je stan neuredan i žene čiji je stan zapušten da ti se gadi da popiješ kafu u njenom stanu.
Imate nekoliko tipova žena:?...ženu koja na prvi pogled izgleda uredna i čista ali ka je počneš skidati onda shvatiš da je spolja gladac , a unutra jadac:(. Od ovakvih žena muškarci koji znaju šta hoće obično gledaju da je zaobidju.Ona obično zaudara i kad ste pored nje i kad ste u njenom stanu.
Drugi tip žene:?...ženu koja radi na sebi, pa kad joj pogledaš nokte i ruke, jasno ti je da je ispred tebe žena koja "radi na sebi", koja je i spolja i unutra "našminkana" .Sve to nije garant da je u njenom stanu prepoznatljiv samo nered a ni da je do te mere prljavo da bi poželeo da što pre odeš iz njenoga stana.
Treći tip žene:?...one u principu po ceo dan glancaju stan( bolesna pedanterija), ali joj uopšte nije stalo do njenog izgleda. To je neka vrsta krajnosti koju muškarci opet zaobilaze.
Muškarci bi idealnu:)...no, pošto je teško naći ženu u kojoj je spoj i jednog i drugog...onda se muškarci većinom odlučuju za tip žene "domaćice", da ima oprano, popeglano i da mu rodi i odgaji decu, a onaj drugi tip žene će pronaći kod treće:). Na kraku priče svi su zadovoljni:(.

Muškarci bi idealnu:)...no, pošto je teško naći ženu u kojoj je spoj i jednog i drugog...onda se muškarci većinom odlučuju za tip žene "domaćice", da ima oprano, popeglano i da mu rodi i odgaji decu, a onaj drugi tip žene će pronaći kod treće:). Na kraku priče svi su zadovoljni:(.
Ko hoće ''idealnu'' taj nikad neć' ni naći...
Ne traže svi muškarci ideal...
Generalizacija...
I nije samo urednost presudan faktor...

E, stvarno tužno..... kako nedavno rekoh kolegi forumašu, muško i žensko nisu trenutno u stanju da žive zajedno. I to najiskrenije mislim.

Neuredna žena bi bila dobar korak u evoluciji, nešto kao prilagođavanje skotu. Ili pedantan muškarac, ali njega totalno degradira status pederčića :(
E, bre, Lexo, ne odgovara vam kad su primitivni i aljkavi, ne odgovara vam kad su uredni:shock:
Žene...:)

To je samo citat...nisam mislio da će nekog da uvredi.Ako misliš da je uvredljiv da prozovemo autora istog,pa ga pitaj šta je mislio tim nazivom...:?
Autor istog je pritom asocirao na dve moderatorke tog foruma, o kojima inače ima pozitivno mišljenje, te nije imao nameru da ih uvredi, i nadam se da shvatate da se zbog toga ne mogu niti imam nameru izvinjavati svim više ili manje dragim forumašicama koje na istom zameraju, kako god ti tumačile i bilo da su se ili nisu povodom toga javno izjasnile.

Autor istog je pritom asocirao na dve moderatorke tog foruma, o kojima inače ima pozitivno mišljenje, te nije imao nameru da ih uvredi, i nadam se da shvatate da se zbog toga ne mogu niti imam nameru izvinjavati svim više ili manje dragim forumašicama koje na istom zameraju, kako god ti tumačile i bilo da su se ili nisu povodom toga javno izjasnile.
Džabe ti pridevi ''mile'',''drage''i sl.Iste koristim i ja,bez cinične,sarkastične i ironične konotacije...a što se tiče izvinjavanja,izvinjavaćeš se,naravno.Samo to ništa ne vredi.Jednom loš,uvek loš.:lol:

To je samo citat...nisam mislio da će nekog da uvredi.Ako misliš da je uvredljiv da prozovemo autora istog,pa ga pitaj šta je mislio tim nazivom...:?
A što ti bre svaki moj komentar doživljavaš tako lično :? Yes da sam tebe citirala, ali je PS začinjeno sa "VAM", vrlo jasno..... mada, i ja sam generacije pročitala kao generalije, tako da te donekle razumem :lol:

Nešto i nisam primetila da hoćemo da se bijemo kad nam neko kaže da smo lesbe :) osim toga sve brkate feministkinje su i lezbače pa su se relativno lako pomirile sa tim..... šta nije u redu :confused:

Back