Neuredne zene

Pa najviše nervira netačnost u dogovoru po pitanju vremena,ako može da se i to svrsta u aljkavost...naše žene su tu šampionke,a znaju da ih ne možeš ili nećeš diskvalifikovati zbog toga.:shock:

Manje više vreme .... ali kad vidim da neki muškarac šeta aljkavušu, dodje mi da njega pljunem a ne nju... kao nacifrana, zgodna, a kosa u fronclama neoprana, prljave cipele i sl. SMuči mi se život odmah .. kao i od neurednih muškaraca.

prija mi red.....da sve boode na svom mestu......vrlo je roožno videti neoorednu ženu....naročitio one nafrakane i zategnoote...a lepo im se vidi da lepe šminku na šminku...da se bar umivaju kolko se krešu.......smeta mi neoorednost u kooći...sviđa mi se da je sve pod konac...ne ono kao da svi natpisi boodu prema posmatraću....ne volim ni bolesnu pedanteriju.........u redu je samo kreativni nered......

Znači žena koja bi da te "osvoji" ne sme da se bavi baštovanstvom, ne sme da nosi gaće u boji?!, ne sme da izađe neopeglana, mora svake nedelje da se podšišava ako joj je kosa lošeg kvaliteta ili ima loš period u životu, svaki put pre nego što izađe mora da presloži ormar i da posakriva nošene majice ili da ih pere kako ih skine, ne sme da ima više od jedne mačke, ili jednu ako smrdi :lol: , ne sme da puši.....

Od svega ovoga jedino mi to za nokte dođe razumljivo, mada mi opet nije jasno kako mogu da budu dugi, fino sređeni, a prljavi. Obično ih nadograde i ostave da se lagano raspadaju..... niko ih "fino ne sređuje u međuvremenu", pogotovo ne da ih ostavi prljave.

Mislim da si zamislio neku stereotipnu aljkavu sponzorušu, a ja baš nikada nisam uspela da vidim štroku na tim devojkama, iako mi je grozno i kako se oblače i koliko parfema prskaju za predavanja.....

Jedino ne volim štroku. Sve ostalo ne da me se ne tiče nego ublaženo i praktikujem. Nisam malo puta izašla neopeglana, a čupava kosa mi je deo ličnosti :lol: (ne ulepljena ili natapirana, već puštena i neuvezana u punđu, što ume jako čupavo da izgleda. A nije ni previše suva... više...)

Soba mi je u neredu (doduše to je tako manje-više namerno), knjige razbacane, prazne šoljice u kojima je bio čaj ili kafa redovna pojava, olovke na sve strane, a diskova ima toliko da i kad bih ih poslagala negde prva promaja bi sve porušila. Kablova je toliko da uvek upozoravam ljude da se ne sapletu kad sednu ovde, ili ih guram nogom ispod stola ali mi slabo uspeva, jednostavno jedni druge guše... napravila sam ormar sa delovima koji se zatvaraju specijalno za stvari koje ne koristim a ne znam kako da bacim kad su upotrebljive. Ako ništa drugo, otpadaju zvezdice sa plafona, koje su, iako polepljene po sazvežđima :mrgreen: , ipak pokazatelj da nije krečeno ko zna koliko godina, ali tapete me vade..... na zidovima vise slike (i posteri :roll: nije moja ideja) koje bih najradije skinula ali ako ih skinem ostaće male svetle fleke na tapetama (toliko kapirate?!), šabanski kalendar uvek visi na jednom mestu kao u kancelariji, ali šta da radim kad nikad ne znam koji je datum?! Iza mene je sto bez zatvorenih pregrada, ručna tvorevina mog oca i kuma koji je ovde stanovao, teško tamno drvo na kome su sa jedne strane polepljene slike Endi MekDauel, koje je moj brat sakupljao pre 10 ili više godina, a onda mu se smučila kad je počela da reklamira kremu za bore..... Plafon ima dve ogromne fleke od prokišnjavanja, od nedavno i roletne su spolja rascopane potpuno jer ih je grad dokusurio.....

Skoro svaki put sat vremena pre nego što izađem operem i kosu i ostatak pod njom. Al' računam da to nije najzdravije za glavu..... :( jednostavno mrzim prljavu kosu. Ruke su mi uvek čiste, ne podnosim kada neko posle ždranja otre ruke krpom, čega ima ipak hehehe..... e pa pričajmo malo o realnim krajnostima, yebena mačka neće od nekoga napraviti štrokavca u mojim očima, ta je osoba dobra duša koja voli životinje.
Desi mi se ponekad da imam i poluspali lak na noktima što stvarno mrzim, al' se desi avaj.....

Kuća mi je neuredna i, reklo bi se, ja sam neuredna. Šta vi imate od toga?

Uveravam vas da astmu nećete dobiti kao i da nema zaraznih boleština, a bubašvabe i pacove :mrgreen: sam davno isterala.

Eto, sad mi je do yaya 8)

E, zaboravila sam najbolji detalj - stolica na koju spuštam stvari kada ih skinem, bar 3 jakne (tanke i debele), kaput, nekoliko farmerki i poneka majica, sve jer nemam gde da ih spustim kada se presvučem, a mrzi me da ih slažem i guram u ono malo mesta što je ostalo u ormaru bez dela sa ofingerima..... i mene nervira, moram priznati :lol: i tako.....

E, zaboravila sam najbolji detalj - stolica na koju spuštam stvari kada ih skinem, bar 3 jakne (tanke i debele), kaput, nekoliko farmerki i poneka majica, sve jer nemam gde da ih spustim kada se presvučem, a mrzi me da ih slažem i guram u ono malo mesta što je ostalo u ormaru bez dela sa ofingerima..... i mene nervira, moram priznati :lol: i tako.....
Polako,naučićeš...;)

Jao sanjala sam da imam neki kamen :shock: dakle, kamen ispod kože, na nozi :shock: i kao niko ne radi od doktora da mi izvadi kamen, kakva grozna asocijacija na kamen u plj. žlezdi koji NISAM imala, evidentno..... traume bokte..... ili sam možda sanjala kamen temeljac mojeMU budućem domu, kako bacam sito (i rešeto) preko krova :shock:

Jao sanjala sam da imam neki kamen :shock: dakle, kamen ispod kože, na nozi :shock: i kao niko ne radi od doktora da mi izvadi kamen, kakva grozna asocijacija na kamen u plj. žlezdi koji NISAM imala, evodentno..... traume bokte..... ili sam možda sanjala kamen temeljac mojeMU budućem domu, kako bacam sito (i rešeto) preko krova :shock:
Ma jok,s obzirom kako razmišljaš,to je bio bidermajer,a ne kamen!Aj' razmisli malo...:lol:

Dobro, kao dodatak temi, čisto da ne ostane onoliki tekst bez poJente. Kada neko polepi 135 zvezdica na plafon bez preterane potrebe, ali pun entuzijazma, kada tripuje da je ostao rešo odrvnut i da curi gas 20 puta pre nego što se konačno odvoji od vrata, i kada peezdi u sebi jer mu je saputnik prešao na drugu stranu u međuvremenu, ne obazirući se na emocije koje budi u ovome povodom toga :lol: to govori o sklonosti (ako samo toliko) ka opsesivno-komp. ponašanju. Koje se maksimalno trudim (i uspeva mi :lol: ) da prevaziđem poslednjih godina, što i vama preporučujem. Nećete biti zadovoljni sobom (hm, ne mislim na prostoriju, ali može i to da prođe), niti svojim rezultatima, kao što ste nekad bili, ali lekovito je za živce. I život vam je pomalo smisleniji. I tako.....

Back