gost 304860
Buduća legenda
- Poruka
- 44.400
:shock:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
muzej domacinstva.

Pa najviše nervira netačnost u dogovoru po pitanju vremena,ako može da se i to svrsta u aljkavost...naše žene su tu šampionke,a znaju da ih ne možeš ili nećeš diskvalifikovati zbog toga.:shock:
Pa dobro jel' ja treba da napustim forum da bi se vi bolje osecali? :smile:Meni odmah brkate forumašice u glavi![]()

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=5799068&postcount=2Manje više vreme .... ali kad vidim da neki muškarac šeta aljkavušu, dodje mi da njega pljunem a ne nju... kao nacifrana, zgodna, a kosa u fronclama neoprana, prljave cipele i sl. SMuči mi se život odmah .. kao i od neurednih muškaraca.
Aaaa, moguće u Francuskoj!
Znači žena koja bi da te "osvoji" ne sme da se bavi baštovanstvom, ne sme da nosi gaće u boji?!, ne sme da izađe neopeglana, mora svake nedelje da se podšišava ako joj je kosa lošeg kvaliteta ili ima loš period u životu, svaki put pre nego što izađe mora da presloži ormar i da posakriva nošene majice ili da ih pere kako ih skine, ne sme da ima više od jedne mačke, ili jednu ako smrdi
, ne sme da puši.....
(ne ulepljena ili natapirana, već puštena i neuvezana u punđu, što ume jako čupavo da izgleda. A nije ni previše suva... više...)
, ipak pokazatelj da nije krečeno ko zna koliko godina, ali tapete me vade..... na zidovima vise slike (i posteri
jednostavno mrzim prljavu kosu. Ruke su mi uvek čiste, ne podnosim kada neko posle ždranja otre ruke krpom, čega ima ipak hehehe..... e pa pričajmo malo o realnim krajnostima, yebena mačka neće od nekoga napraviti štrokavca u mojim očima, ta je osoba dobra duša koja voli životinje.
sam davno isterala.
...a i ko je pominjao tebe?Mislim jesi simpatična,ali ovaj tvoj monolog ne menja skoro ništa u mom razmišljanju.
i tako.....Polako,naučićeš...E, zaboravila sam najbolji detalj - stolica na koju spuštam stvari kada ih skinem, bar 3 jakne (tanke i debele), kaput, nekoliko farmerki i poneka majica, sve jer nemam gde da ih spustim kada se presvučem, a mrzi me da ih slažem i guram u ono malo mesta što je ostalo u ormaru bez dela sa ofingerima..... i mene nervira, moram priznatii tako.....

.. neuredna u kući ne može da ima i neki red u glavi...

:shock::shock::shock:Yel ti to mene prosiš?![]()
)..... mogu ja i da obrišem samo brzo reci, dok mi još admin dozvoljava kako, bem mu misa.. vis da te niko nece![]()

Ja se nisam prepao,a Buki jedino ako ima bušnu kesu...Hajde priznaj da si se prepao od onoga što sam napisala..... mogu ja i da obrišem samo brzo reci, dok mi još admin dozvoljava![]()

Ma jok,s obzirom kako razmišljaš,to je bio bidermajer,a ne kamen!Aj' razmisli malo...Jao sanjala sam da imam neki kamen :shock: dakle, kamen ispod kože, na nozi :shock: i kao niko ne radi od doktora da mi izvadi kamen, kakva grozna asocijacija na kamen u plj. žlezdi koji NISAM imala, evodentno..... traume bokte..... ili sam možda sanjala kamen temeljac mojeMU budućem domu, kako bacam sito (i rešeto) preko krova :shock:

to govori o sklonosti (ako samo toliko) ka opsesivno-komp. ponašanju. Koje se maksimalno trudim (i uspeva mi
) da prevaziđem poslednjih godina, što i vama preporučujem. Nećete biti zadovoljni sobom (hm, ne mislim na prostoriju, ali može i to da prođe), niti svojim rezultatima, kao što ste nekad bili, ali lekovito je za živce. I život vam je pomalo smisleniji. I tako.....