Neuredne zene

To se zove opsesivno-kompulsivni poremecaj :)

jeste... i moze da bude bas veliki problem... citao sam o tome... bekam je imao taj problem... kaze da se vracao i po 3 puta u kucu da proveri da li je iskljucio sporet ili grejalicu... da, ne izgleda to vama kao neki veliki problem... al', posle... kad izadje na teren, ne moze da se skoncentrise i ne igra dobro... pa posle njegova ekipa izgubi, a ja padnem kladionicu... i svi mi zajedno patimo zbog bekamovog opsesivno-kompulsivnog poremecaja...

Шта ти је чудно, има и тога. Жена малтретира мужа што увек помало запиша даску, а човек да не би машио обави то у лабаво. То ти је егземплар неуредног мушкарца, а овај топик је ипак посвећен неуредним женама.

ovo je tacno...
ovo sam video kod jednog svog poznanika, i za malo nisam skocio kroz prozor sa petog sprata od muke kad mi je to rekao...
e sad...covek je pedantan, uredan, kupanje svaki dan, garderoba tip top, sredjena ispeglana!
ali kad mi je rekao da to radi....ijaoooo...

e sto se zena tice: skoro sam imao dozivljaj...usoa ja kod nje, spreman za akciju...kad u onom lomu ne mozes da se snadjes gde da STANES a kamoli sednes....po stolu, po zemlji, po krevetu, na policama, iz ormara, na ormaru....prasincina, masnoca, uzeglost vazduha....
a najgore sto se ona racuna za neku vajnu damu, intelektualku koja "zna svoje vrednosti, ciljeve i cvrsto nastupa u zivotu da to ostvari"...e da...i feministkinja je ako to nekom znaci...
kuku meni, koja crna dama....e zgadio mi se zivot....i sad mi kazu drugovi da nisam normalan sto nisam....
ali nisam mogao ljudi, evo dok mi se vracaju slike, pocinje muka da mi bude!

ovo je tacno...
ovo sam video kod jednog svog poznanika, i za malo nisam skocio kroz prozor sa petog sprata od muke kad mi je to rekao...
e sad...covek je pedantan, uredan, kupanje svaki dan, garderoba tip top, sredjena ispeglana!
ali kad mi je rekao da to radi....ijaoooo...

e sto se zena tice: skoro sam imao dozivljaj...usoa ja kod nje, spreman za akciju...kad u onom lomu ne mozes da se snadjes gde da STANES a kamoli sednes....po stolu, po zemlji, po krevetu, na policama, iz ormara, na ormaru....prasincina, masnoca, uzeglost vazduha....
a najgore sto se ona racuna za neku vajnu damu, intelektualku koja "zna svoje vrednosti, ciljeve i cvrsto nastupa u zivotu da to ostvari"...e da...i feministkinja je ako to nekom znaci...
kuku meni, koja crna dama....e zgadio mi se zivot....i sad mi kazu drugovi da nisam normalan sto nisam....
ali nisam mogao ljudi, evo dok mi se vracaju slike, pocinje muka da mi bude!
ti si to gledao prijatelje?
kad ros ili cendler(ne secam se koji) dodje kod super ribetine i onda mora da raskloni hranu novine i garderobu sa kanapea da bi imao gde da sedne,pocnu da se ljube i nesto zapisti a ono u kutiji hrcak kojeg je devojka izgubila u sopstvenom stanu pre nekoliko meseci :lol: na kraju se umaze u nesto poput putera od kikirikija pa odustane

Ono sto je istina je da zaista ima neurednih zena..pri tom ne mislim na opustenu varijantu e danas me mrzi da radim po kuci ..ali zato sutra usisivac u ruke i sve je opet na svom mestu..mislim na zaista neuredne zene..slicno onoj koju je opsao Altec a ima i gorih..koliko gorih ne bih ali u mi je muka i na samu pomisao sta sam videla i u kakve kuce sam ulazila...ali isto tako..muskarci znaju da budu izuzetno neuredni ..o piš..piš u lavabou necu ni da mislim..ustvari ne verujem da tako nesto postoji..bar ja nisam imala takvo saznanje..:roll:

muskarci znaju da budu izuzetno neuredni ..o piš..piš u lavabou necu ni da mislim..ustvari ne verujem da tako nesto postoji..bar ja nisam imala takvo saznanje..:roll:
To je bre, urbana legenda:mrgreen:
Mada, možda je neka pijana budala čak i to...
Seljačine su izvan ove priče...Oni to, i još gore stvari, sigurno svakodnevno rade:roll:

Како се то зна???

Ја сам мислила да ствари треба да служе нама, а не ми њима.

Ако ми се читуцка или спава после ручка - нико ме ни пушком неће натерати да одмах оперем посуђе...(чак ни да га ставим у машину)...а о мрвама на тепиху да и не говорим...ено их још тамо, неће нигде побећи за сат-два!

И не знаш како је лепо кад се ослободиш притиска ''савршене домаћице''!
U mojoj kući vlada sloboda po pitanju obavljanja svakodnevnih kućnih poslova. Peru se sudovi kada recimo prođem kroz kuhinju pa ih ugledam.
Ako mom mužu smetaju pre toga niko mu ne brani da ih opere.

Uopšte nisam okupirana sređivanjem kuće, kada mi se u toku dana radi radim. Uživam u čistoći, ali ne po cenu slobode.
Jao što se naježim kad neko trči da mi opere šolju iz koje sam popila kafu dok sam još tu

potpuno se slazem sa gore navedenim,volim da je red trudim se da bude ,ali da mi je to najvaznije na svetu... pa i nije bas

Da, ne bih voleo da bilo koga uskratim za slobodu kreativnog izrazavanja, tako da Dis moze, ako hoce, da preformulise nacin na koji je izrazio osecanja prema goksiju i onome sto je goksi napisao.
Cini mi se da cenzurisuci tekst nisam uspeo u potpunosti da sacuvam Disovu emociju.

@sevilja
Nemoj da mi se obracas tim formalnim tonom, molim te. Valjda te nisam necim uvredio?
A bili smo nokat i meso...

Ja volim red i cistocu. Mada sada imam tako malo vremena za generalke koje sam nekada redovno sprovodila po kuci. Kakvo mi je to ribanje, ako oribam dnevnu sobu, a spavacu preskocim ili preskocim terasu, jer ona nije u stanu, a sve se unese s terase. Ponekad sam toliki davez, da kad sredjujem stan isteram sve ukucane dok sve ne zavrsim da mi nebi gazili sredjeno i “raznosili prljavstinu”;). Od kada sam izrodila decu nemam vremena da sredjujem onako kako ja volim, a na nesrecu nemam dovoljno para da platim kucnu pomocnicu:(, pa sam morala da se pomirim s tim da ne moze sve da bude cisto kako bih zelela. Deca stalno prljaju, jos pravim i torte u stanu, tako da na podu uvek ima i brasna i gustina, koji ne stignemo uvek da usisamo cim prospemo, pa se to raznese…..Mnogo ljudi mi dolazi u kucu, nemogu svima da objasnim da treba da se izuju, a sve se to papucama raznese po celom stanu. Koliko puta sam se uzdrzala da ne prasnem kad moja deca prospu grisini i pri tom ga izgaze trenutak posto sam usisala i oribala:mad:, da ne poludim kad moja svekrva opere sudove, a pri tom isprska vodom pre rucka izglancanu kuhinju:evil:, da ne dobijem nervni slom kad moj stariji sin zalepi sake i nos na tek oprane prozore, pri cemu nemamo zavese pa se svaka mrlja vidi. Jednostavno sam se pomirila s tim da ne moze sve da bude onako kako ja zelim :(i zato jednostavno kazem “neka opracu kada dodje vreme”, zahvalim svekrvi sto je oprala sudove i usisala(doduse samo tepihe, a preskocila parket), poljubim sina koji mi umilno kaze kako nije namerno prosuo koka kolu po parketu i tepihu iako ce nam se papuce lepiti za parket dok ne stignem da operem tepih…..o iscrtanim zidovima i da ne govorim, viknem na njega sto je crtao po zidu, a on kaze da nije namerno, nacrtao je “puza”, koji uz to jos i lici na puza (a on je imao samo dve godine), i ja se naravno sva stopim i kazem muzu “ma nema veze, krecicemo, samo nek jos malo poraste”, a igracke o koje se saplicemo, sada pre dobijem nervni slom kada moj muz vice na sina po deset puta dnevno da slozi svoje igracke, a on naravno slozi dve a ostale ostavi tamo gde su i bile…. Toliko o cistoci i redu kada dodju deca…. Eto, a nekad sam glancala i prekidace i uticnice, daljinski….sto se kupatila tice i dan danas dasku skinem sa solje, pa pod tus, jer nikad nemoze dobro da se opere samo krpom, tusem operem solju, obrisem suvom krpom pa vratim dasku…… verovatno jesam bolesna:wink:, ali protiv toga nemogu8)

Back