Nesumnjivo Hrvati

Ovaj Prkačin se ozbiljno opteretio s Svetim Savom i SPC. Pazi, u jednom trenutku kaže hrvatskom pravoslavnom crkvom, odnosno SPC u Hrvatskoj, to mu dođe kao hrvatsko-ugarski kraljevi.... Verovatno će za 100-200 godina da tvrde da je patrijarh Pavle ustvari bio poglavar hrvatske pravoslavne crkve...
Negde je zapelo oko njegovog duela sa Šešeljem, koji se dugo najavljivo.

Negde je zapelo oko njegovog duela sa Šešeljem, koji se dugo najavljivo.

Ma gledao sam ranije neka njegova gostovanja u emisijama,,,, nije jeo ne znam koliko dana nešto nenormalno, ali izgleda da voli da šika. Kao posle ne znam koliko dana tražio od žene da mu sipa malo vina da vidi kako će da deluje pošto dugo nije jeo :hahaha:. Dal beše popio 2deci ili 2 puta po dva, mora da se razneo ko bomba. Kaže da su ljudi koji ga znaju mislili da je poludeo hahahahha. Tripovao se nešto za Svetog Savu i Svetu Goru... Malo izgleda bacio na masu.

Predrag Ličina: U Hrvatskoj je jedan dio naroda patološki opsjednut Srbima

Razlog njihove opsjednutosti je poznat i očigledan – oni Srbe u Hrvatskoj jednostavno ne žele. Kad bi baš svi Srbi za njihovog života napustili Hrvatsku, jedan dio njih živio bi neko vrijeme mrzeći gejeve, izbjeglice, muslimane ili Rusine, ali uskoro bi shvatili da je ta mržnja dosta jadna, pa bi možda naposljetku iscrpljeni od tolike mržnje – prestali mrziti
https://www.portalnovosti.com/predr...e-jedan-dio-naroda-patoloski-opsjednut-srbima

Evo jedna fotka iz Hercegovine, pre definitivnog zavrsetka nacionalnog konstituisanja Hrvata tamo, za sve srpske nacional-sladokusce :D

IMG-20210404-191206.jpg

1624909533383.png
HRT-ova voditeljka Jelena Lešić na svojim je društvenim mrežama vratila svoje devojačko prezime, Glišić. Voditeljka je pre mesec dana izjavila da se razvodi od preduzetnika Krešimira Lešića te objasnila da se odluka o razvodu nije dogodila preko noći, nego su o njoj dugo i detaljno razgovarali.

Podsetimo, Glišić koja je 2005. godine odnela laskavu titulu Miss Universe, radi na HRT-ovim emisijama 'Loto', 'Auto Market' i 'Klub 7'.

Poslednja izmena:
nisi pogrešio temu. čovek bio Nemac
jesil otvorio link?

""

Bezobzirna revizija povijesti​

Na zahtjev Hrvatske Australija će u rujnu 2006. Gudelja uhititi u Sydneyu, a 15. srpnja 2007., 16 godina nakon ubojstva, izručiti ga Hrvatskoj. Sudit će mu se po treći put i ponovno će biti osuđen na 20 godina zatvora.
No, zahvaljujući spomen obilježju u osječkoj Kapelici mira, Gudelj je 2012. ponovno, po drugi put, amnestiran. Ondje naime piše kako je Reihl-Kir žrtva velikosrpske agresije, mada je njegov ubojica, Hrvat Antun Gudelj, poznat od prvoga dana i mada mu se u Hrvatskoj za to ubojstvo, u kojem je ubio još dvoje ljudi, a jednog teško ranio, sudilo čak tri puta.
""

jesil otvorio link?

""

Bezobzirna revizija povijesti​

Na zahtjev Hrvatske Australija će u rujnu 2006. Gudelja uhititi u Sydneyu, a 15. srpnja 2007., 16 godina nakon ubojstva, izručiti ga Hrvatskoj. Sudit će mu se po treći put i ponovno će biti osuđen na 20 godina zatvora.
No, zahvaljujući spomen obilježju u osječkoj Kapelici mira, Gudelj je 2012. ponovno, po drugi put, amnestiran. Ondje naime piše kako je Reihl-Kir žrtva velikosrpske agresije, mada je njegov ubojica, Hrvat Antun Gudelj, poznat od prvoga dana i mada mu se u Hrvatskoj za to ubojstvo, u kojem je ubio još dvoje ljudi, a jednog teško ranio, sudilo čak tri puta.
""
ja jesam citao jos pre o ovome nego ti nisi razumeo mene

Back