Crnugović
Primećen član
- Poruka
- 840
Trenutno stanje u lijepoj napaćenoj
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Trenutno stanje u lijepoj napaćenoj
Negde je zapelo oko njegovog duela sa Šešeljem, koji se dugo najavljivo.Ovaj Prkačin se ozbiljno opteretio s Svetim Savom i SPC. Pazi, u jednom trenutku kaže hrvatskom pravoslavnom crkvom, odnosno SPC u Hrvatskoj, to mu dođe kao hrvatsko-ugarski kraljevi.... Verovatno će za 100-200 godina da tvrde da je patrijarh Pavle ustvari bio poglavar hrvatske pravoslavne crkve...
Negde je zapelo oko njegovog duela sa Šešeljem, koji se dugo najavljivo.
Negde je zapelo oko njegovog duela sa Šešeljem, koji se dugo najavljivo.
Radi se tu o daljim rođačkim vezamaHhHAAAhahahaha, na šta bi to ličilo, verovatno bi se njih dvojica dogovorili za gostovanje, mora da je zapelo da nađu voditelja. Taj bi mora posle da ide na neko banjsko lečenje i rehabilitaciju (mislim psihičku).![]()
Ma, ja ne smem da zamislim šta bi bilo... Na kraju bi ispalo da je Šešelj Hrvat a Prkačin Srbin, ako bi se uopšte nešto čulo (razumelo), pošto bi verovatno nakon 5 minuta emisije obojica urlali na sav glas.Radi se tu o daljim rođačkim vezama![]()
ovo samo resava dnk bris. ako smePejakovići - Josip, Zlatko, Momir - Srbi iz Ljubotinja kod Cetinja
Ova tema se ne bavi Hrvatima, već onima koji nisu Hrvati.Konačno pronađoh na nekim starim mapama poreklo imena hrvati .
Uplasili smo se gde si , dobro je da se javi .Ova tema se ne bavi Hrvatima, već onima koji nisu Hrvati.
nisi pogrešio temu. čovek bio Nemachttps://www.telegram.hr/politika-kr...kira-proglasili-zrtvom-velikosrpske-agresije/
Kakvo bezočno lažiranje povijesti: U Osijeku Reihl-Kira proglasili žrtvom velikosrpske agresije
Šefa osječke policije ubio je pripadnik rezervnog sastava MUP-a Hrvatske
jesil otvorio link?nisi pogrešio temu. čovek bio Nemac
ja jesam citao jos pre o ovome nego ti nisi razumeo menejesil otvorio link?
""
Bezobzirna revizija povijesti
Na zahtjev Hrvatske Australija će u rujnu 2006. Gudelja uhititi u Sydneyu, a 15. srpnja 2007., 16 godina nakon ubojstva, izručiti ga Hrvatskoj. Sudit će mu se po treći put i ponovno će biti osuđen na 20 godina zatvora.
No, zahvaljujući spomen obilježju u osječkoj Kapelici mira, Gudelj je 2012. ponovno, po drugi put, amnestiran. Ondje naime piše kako je Reihl-Kir žrtva velikosrpske agresije, mada je njegov ubojica, Hrvat Antun Gudelj, poznat od prvoga dana i mada mu se u Hrvatskoj za to ubojstvo, u kojem je ubio još dvoje ljudi, a jednog teško ranio, sudilo čak tri puta.
""
А добро цупкају а немају културно-уметничка друштва... вуку корени колико год да се отимаш...Već mi ide na živce koliko ovi Hrvati plešu užičko. Više plešu užičko nego neke zagorske plesove. Mada u stvri Hrvati i nemaju plesove, drmeš, kukunješće sve srpski plesovi
https://www.novosti.rs/planeta/regi...jci-slave-srpsku-igru-komentari-pljuste-video
Bolje cupkaju nego ja. To mi i smetaА добро цупкају а немају културно-уметничка друштва... вуку корени колико год да се отимаш...