Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sad kad pogledam potez ove medicinske sestre iz Beča, Rade, vidim da ona u stvari nije uradila ništa, čak je pomalo i odmogla. Razumem, svako bi potrčao da dobije milion dinara za informacije, ali sve što je ona uspela da postigne jeste samo da podigne hajku. Iz svih novinskih naslova, zaključuje se da je Zoran i familija mu čudna, da se bave različitim vradžbinama. Čovek joj je slao sliku svoje ruke, ne znam, neki golišavi selfi, ali da li je on njoj rekao : ubio sam Jelenu ili neki konkretniji dokaz ?? Ne !
Iz njihovog dopisivanja shvatili smo da je lik ekstremno čudan. I jeste, nije u redu da se on do 4 ujutro dopisuje sa nekom drugom, a da glumi ucveljenog udovca. Nije fer prema Jeleninoj majki i prijateljima. Mada, s obzirom na medijsku hajku, on i nije mogao da zauzme neku drugu poziciju. Ko zna, možda on u podrumu izvodi neke rituale ? Što se mene tiče, ne mora da glumi ucveljenog udovca, ako to nije. Ljudi su već dovoljno isprali usta sa njim, svih 73 dana.
E sada, Rada nije bila dovoljno inteligentna da iz njega bilo šta značajnije izvuče. Policija će utvrditi da li je on kriv. S njim je trebao da se dopisuje tim inspektora, a ne žena koja ga je na Fejsbuku izvređala, pa mu se izvinila, pa nastavila dopisivanje kad je shvatila da će dobiti novac za to. Opet kažem, nije dokazala da je Zoran ubica !
Uzdam se u policiju da će rasvetliti ovaj zločin, i žao mi je Jelene. Bila je zaista lepa, mlada žena u usponu. :(

Sad kad pogledam potez ove medicinske sestre iz Beča, Rade, vidim da ona u stvari nije uradila ništa, čak je pomalo i odmogla. Razumem, svako bi potrčao da dobije milion dinara za informacije, ali sve što je ona uspela da postigne jeste samo da podigne hajku. Iz svih novinskih naslova, zaključuje se da je Zoran i familija mu čudna, da se bave različitim vradžbinama. Čovek joj je slao sliku svoje ruke, ne znam, neki golišavi selfi, ali da li je on njoj rekao : ubio sam Jelenu ili neki konkretniji dokaz ?? Ne !
Iz njihovog dopisivanja shvatili smo da je lik ekstremno čudan. I jeste, nije u redu da se on do 4 ujutro dopisuje sa nekom drugom, a da glumi ucveljenog udovca. Nije fer prema Jeleninoj majki i prijateljima. Mada, s obzirom na medijsku hajku, on i nije mogao da zauzme neku drugu poziciju. Ko zna, možda on u podrumu izvodi neke rituale ? Što se mene tiče, ne mora da glumi ucveljenog udovca, ako to nije. Ljudi su već dovoljno isprali usta sa njim, svih 73 dana.
E sada, Rada nije bila dovoljno inteligentna da iz njega bilo šta značajnije izvuče. Policija će utvrditi da li je on kriv. S njim je trebao da se dopisuje tim inspektora, a ne žena koja ga je na Fejsbuku izvređala, pa mu se izvinila, pa nastavila dopisivanje kad je shvatila da će dobiti novac za to. Opet kažem, nije dokazala da je Zoran ubica !
Uzdam se u policiju da će rasvetliti ovaj zločin, i žao mi je Jelene. Bila je zaista lepa, mlada žena u usponu. :(
a ko je prva?

Ja se raspisala tamo i dala i neke info tipa da VUK NIJE bio pobednik Maldiva (
), i ko je devojcica koju Nada dovodi da se igra sa Janom itd. ali je to potpuno ignorisano (pa jos i boldovah, da ne smaram previse). Ne znam jel to obicaj na obom forumu (prvi put sam registrovana) da se tako docekaju novajlije, bas mi je sada krivo plus sam se obratila pojedinima (Grom i kiriku1) da pohvalim njihov rad i razmisljanje a ni minimalno cisto iz kurtoazije 'hvala' nisam dobila. :sad2:

Nastavicu pomno da vas pratim (pojedine gorenavedene, ukljucujuci i Barbaru), i ne znam da li cu se usuditi da ista vise napisem (iako bih rado to uradila) od jelte straha od odbijanja. Pateticno ali iskreno i istinito. Lep dan zelim.

Ej :)
Ma nije nam namera bila da izognorisemo ikoga, jer uvazavamo ovde svacije misljenje :) nego nas Tao zaprica sa svojim provokacijama pa onda ne primetimo sve upise :)
A i ne treba da se osvrces na bilo cija misljenja pa i nasa, ako imas svoje slobodno ga saopsti, jer u susretu najrazlicitijih misljenja ce se najbrze doci do neke istine ili bar pretpostavke o istoj ;)

Sto se tice Vuka ja sam negde procitao na nekom linku da je on dobio u nekoj sezoni 12 000 pobedivsi tad, ali posto ne rpatim rijalitije ne tvrdim da je to 100% tacno.
Da, devojcica koju je Nada dovodila je valjda njena unuka.

Dakle samo opusteno i bez frke oko komentarisanja i iznosenja misljenja, najgore sto moze da se desi jeste da Tao uzme da se sprda :)

...

Poslednja izmena:
Valjda barem u majcin poziv oko 15;30 svi treba da verujemo. Samo na osnovu toga(da ne pominjem sve drugo) jasno je da je niko nije oteo, jer da je oteo ne bi je nazad vracao. Bilo da su otmicati Marjanovici ili bilo ko drugi. Garantujem da nije bilo nikakve otmice, ubijanja na drugom mestu, niti vracanja tela u pola pretrage terena. Suludo je misliti tako nesto.
Sto se tice krvi u kuci ima puno nacina da ona bude tamo. Jedan od nacina je ako je ubica poneo krv sa sobom na obuci, delu stvari koje je nosio tokom izvrsenja. Ili neko drugi ko je iz porodice, a imao je priliku da se priblizi lesu nesto nakon ubistva i dolaska "da trazi snaju". Sledeca opcija je da je sasvim moguce da krv bude od nekog od clanova porodice i da nema veze sa ubistvom i na kraju moze biti deo nastavka pritiska policije i medija prvenstveno na Zorana, jer ce on sam morati da donese odluku. Ako on ne donese odluku da prizna dzabe price ostalih clanova porodice koji ubistvo verovatno nisu ni videli. Vec mozda samo znaju ili slute kako se sve to izdesavalo.

Tačno si rekao

. Ne znam jel to obicaj na obom forumu (prvi put sam registrovana) da se tako docekaju novajlije, bas mi je sada krivo plus sam se obratila pojedinima (Grom i kiriku1) da pohvalim njihov rad i razmisljanje a ni minimalno cisto iz kurtoazije 'hvala' nisam dobila. :sad2:

Nastavicu pomno da vas pratim (pojedine gorenavedene, ukljucujuci i Barbaru), i ne znam da li cu se usuditi da ista vise napisem (iako bih rado to uradila) od jelte straha od odbijanja. Pateticno ali iskreno i istinito. Lep dan zelim.

Izvinjavam se, tek sam sad procitao par stranica unazad. Hvala u svakom slucaju. Pozdrav za tebe.

Mislim da je on negde vec rekao da je bas iz radoznalosti i on stupio u kontekt, jer i on kao vodi svoju neku istragu...pa je zato usao u dalju pricu s njom
Sto u slucaju da on nije ubica i mogu razumeti pa i kuckanje do 4 u tom kontekstu.
Mozda je onda u nekom trenutku pomislio da je Rada zaista neka slucajna nevezana osoba i onda poceo da je dozivljava i na neki emotivni nacin pa se opustio pocevsi da salje cak i zajednicku sliku njega i Jane.
A to sto se on primio i na ono neke strastvenije poruke...pa sama Rada je rekla da je ona provocirala to, a verovatno da 70% ako ne i vise muskaraca ce pod pritiskom takvih poruka popustiti i navuci se, pogotovo ako uzmemo u obzir da je on sad u nekoj vrsti dvomesecnog karantina...tako da mu je hot chat jedini "izlet"...
OK, mozemo uzeti u obzir da je to pomalo bizarno, ali bizarnost nije izgleda nepoznanica za njihovu familiju kolikogod vernicka bila...

I da...Rada nije bogzna sta uradila...samo je zatalasala, ali ostaje pitanje dal u svrhu istrage ili protivu iste...
Jer meni ona deluje kao ubacen lik od strane nekoga...
Dal od policije ili od nekog ko zeli da skrene istragu...to je pitanje...

Verujem cak i da je bilo vise "Rada", medju svim tim "dopisnicama" sa FB-a, ali da je samo Radi ukazao poverenje...
A mediji su ga proglasili seksualnim manijakom iako je evo vidimo mogao sa bar jos 10 Rada hot chatovati jer navodno tamo na tom FB-u ima jos zena...ali eto on je samo s Radom...
Posto verujem da bi se do sad javila jos neka zeljna medija i bizarne slave...

...

Poslednja izmena:
Hvala, Grome sto me ipak nisi 100% ignorisao :hvala:

Kao sto sam vec rekla u prvom postu, moje razmisljanje varira iz dana u dan izmedju tvog i kiriku1-ovo, i ne bih da ga sada ponavljam jer ste vi sasvim dovoljno napisali. Nemam sta vise da dodam osim da Vuk nije pobedio i za to sam prilozila link sa jutjuba.
Tao kontam da se maltene ni sa kim ne slaze, i na kraju sam (posle 20ak strana iscitavanja svega ovde) krenula da ne citam njegove postove jer mi nekako ne prija njegov haiku oblik pisanja :mrgreen: (da ne pricam o stvarima koje iznosi).

Ja sam vec rekla da mi se ucinilo u toj emisiji sa Vukom i Jelenom (kada joj je zapusio usta, a koju sam celu odgledala - nadam se da cinjenica sto pratim pojedini rijaliti ne umanjuje moj kredibilitet ovde :zper:) da je moguce da se ona njemu svidela i da je 'muzjacki' pokusao da izdominira njom (sto verbalno sto samim pokrivanjem usta, koja osim sto sluze za pricanje kao sto svi znamo imaju i erotsku konotaciju, a da je on sirovina i da njemu takav nacin delanja pristaje- to stoji), a evo danas u novinama vidim da se njemu jako 'svidela njena inteligencija' tada u studiju.

Tvoja teorija o estradno-sektasko-medijskoj osnovi mi je donekle jeziva i da priznam paranoicna, a donekle ti se jako divim dokle si stigao u razmisljanju i sta si sve ispovezivao.
Nadamo se skorom realnom hapsenju, mada ko zna....
Hvala jos jednom sto si me procitao. Pozdrav svima.

Meni je Rada na prvu loptu delovala kao luzerka, seljancura i jadnica zeljna slave, ali sam odgledala emisiju sa Maricem i promenila misljenje o njoj. Da li je ubaceni element nemam pojma ali ono sto je sektolog u toj istoj emisiji rekao deluje skroz razumno.

Kapiram da nema nikakve veze sa ubistvom, ali je meni deluje da je Jana i kako ona raste (po fotkama i ponekim izjavama) skroz ugrozena. Iz nekoliko Jeleninih intervjua (mesecima pre njene smrti), moze da se cje da ona ostaje budna do kasno nocu sa njom, sto u studiju, sto kada je posete prijateljice, sto je skroz nenormalno i nezdravo za dete, pogotovu u tim godinama. Ne znam zbog cega je Jelena to radila, zasto dete nije spavalo kada treba, da li se bojala da je ostavlja sa familijom (u sta bas sumnjam) ili nije kontala koliko je to uvrnuto. Takodje, dete nosi cuclu sa 5 godina. Ne treba da budemo ne znam koji eksperti (to svaka zena, baka itd. moze da kaze) a ja sam pritom i iz pedagoske struke da zakljucimo da to skodi detetu u ogromnim razmerama. :( Koji je uzrok tome nemam pojma. Jelena je iz prica bila divna majka, tako i deluje ali zbog cega je dozvolila tu bolesnu simbiozu sa cuclom u tom uzrastu zaista ne mogu da dokucim.

- - - - - - - - - -

Verujem Vokeru, svet foruma je bespregledan i svasta se tu nadje :cool:
A valjda je to i jedna od drazi ;)
Ja sam samo pre par godina na jednom forumu aktivno ucestvovala, ali je forum bio malo vise 'zenski' pa smo (90posto nas) bili bas fini i kulturiska prema svima (nije ana forum da naglasim).
Ne znam koliko je ovo off, ali nemam pojma da li da ti posaljem PP a ti si mi vec ovde napisao koment pa reko ako si ti vec ofiro mozda moj odgovor na off i nije off :mrgreen:

Izvinjavam se, tek sam sad procitao par stranica unazad. Hvala u svakom slucaju. Pozdrav za tebe.

Hvala kiriku1 :)
Sada je doboroslica potpuna :cool:
Pozz

P.S. Vokeru, tamne naocare i vezana kosa i tako to - ne znam da li i sam verujes da je to izgled sektasa. Uprosceno do maksimuma.
A kako je onaj sektolog iz Mariceve emisije rekao pri policiji trenutno i ne postoji sektolog koji bi mogao da bude ukljucen u ovaj slucaj, e sada koliko je to istina ne znam, ali ja tom sektologu nekako verujem, u jednom momentu je covek zapenio pricajuci kako se prema sektama odnose na Novom Zelandu, koliko je uredjen sistem sto se sekti tice i sama reakcija drzave, tako da mi deluje da je coveku zaista stalo i da nije lazov.

Hvala, Grome sto me ipak nisi 100% ignorisao :hvala:

Ja sam vec rekla da mi se ucinilo u toj emisiji sa Vukom i Jelenom (kada joj je zapusio usta, a koju sam celu odgledala - nadam se da cinjenica sto pratim pojedini rijaliti ne umanjuje moj kredibilitet ovde :zper:) da je moguce da se ona njemu svidela i da je 'muzjacki' pokusao da izdominira njom (sto verbalno sto samim pokrivanjem usta, koja osim sto sluze za pricanje kao sto svi znamo imaju i erotsku konotaciju, a da je on sirovina i da njemu takav nacin delanja pristaje- to stoji), a evo danas u novinama vidim da se njemu jako 'svidela njena inteligencija' tada u studiju.

Nisam dosad videla tvoj komentar, izvini. I ja sam isto ovde nova i registrovala sam se zbog ove diskusije jer mi se činila interesantnom.

Da, tako nešto i ja mislim, postoji i varjanta da je njega neko nafujkao na nju, jer je njegovo ponašanje krajnje neobično. Nije mu ona rođena sestra, nije ni klinka, nego odrasla, potpuno nepoznata žena, a dodirivati nekome usta jeste intimni akt, ovde bez ikakvog osnova. Da je bio samo agresivan, vikao bi okolo, možda bacio nešto, možda je čak i odgurnuo, udario, itd. Ali to stavljanje ruke na usta nepoznatoj ženi, znači nešto više od klasične agresije, to je već manijački.

Ne znam gde ima da se vidi cela emisija, na kuriru je bila samo neka montaža... ako imaš link bilo bi super.

BEDEM je svoje mišljenje rekao a to je:

Sektaši nose vezanu kosu,naočare crne,crno odelo.E da li su Marjanovići sektaši to bi mogli da kažu iz ODELJENJA za sektu u Policiji

Onaj lik u emisiji kad je Rada gostovala, onaj kao strucnjak za sekte, rece da u MUP-u trenutno nemaju NIKOG za sekte...jer je neki lik koji je to radio otisao u penziju...

...

Duva promaja kroz policiju izgleda...ali ja se opet nadam da ce pravda i pre svega dobro...pobediti i resiti ovaj slucaj, ne nekim pakovanjem i sl, vec zaista resenjem zlocina.
Jer to nije samo resenje slucaja to je ono mozemo reci i karmicka stvar...jer je u pitanju ocigledno velika manifestacija zla...i svako onaj ko slucajno pokusa sta da zataska i sl...taj sam sebi radi los karmicki posao...

...

...
Dakle samo opusteno i bez frke oko komentarisanja i iznosenja misljenja,
najgore sto moze da se desi jeste da Tao uzme da se sprda :)
...

Otkad sam provalio da i moje maloletno dete ovde piše,
možete misliti šta mislim o kvalitetu zaključaka donetih na ovoj temi !!

Najgore je što,
koliko god da vas učim ne mrdate.
Zabetonirani ste u svojoj neinventivnosti.

A baš podržim poneki sev dobre ideje,
ali zgasne, kao meteorit na noćnom nebu ...

Poslednja izmena:
...
Da, tako nešto i ja mislim, postoji i varjanta da je njega neko nafujkao na nju, jer je njegovo ponašanje krajnje neobično.
...

Nisi gledala Maldive, ali imaš svoje mišljenje ?!
Eto zašto ne mogu da cenim vaša mišljenja klinci.

Reći ću ti o Vuku
da je on jedan seoski šarmer,
sve ženske tretira prisno
i očekuje da ga one razumeju i prihvate.

On je tip onog dečaka koji je i na učiteljicu gledao "muškim" očima.
Kapito kakav je lik ?

To je nasledio od svoga oca,
ovaj od svog ... i tako sve do Hercegovine ili neke druge dinarske vukojebine.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back