Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo...
I Premijer se opet iz nekog razloga referira na ovaj slucaj i vrlo zanimljivu izjavu daje...koju mozemo razlicito tumaciti...

Prvo cu staviti citat izjave, a onda i moja dva pitanja iliti komentara...

Konferencija za novinare (UŽIVO) VLADA SRBIJE) Vučić:
http://www.kurir.rs/vesti/politika/...-drzi-konferenciju-za-novinare-clanak-2307581

Vučić je prokomentarisao i istragu ubistva pevačice Jelene Marjanović.

"Bavimo se slučajem Jelene Marjanović. To je veliki slučaj. Policija nije učestvovala u izvšrenju bilo kakvog krivičnog dela. U potrazi su za dovoljnim brojem dokaza za hapšenje", kratko je rekao on.

E sad...da izanaliziramo te njegove reci...
Posto ionako u vezi ovog slucaja sve sto nam ostaje jeste citanje izmedju redova i gestikluacija, simbola, sinhroniziteta i sl...jer zvanicnih informacija nema evo vec 2-3 meseca..

Dakle:

1)
Premijer kaze "To je veliki slucaj"...
Dakle nije bas to neki tamo slucaj, kako to Tao kaze kad pominje "seosku pevaljku"... vec ovde Premijer kaze da je to "VELIKI SLUCAJ"
I sad ne ulazeci u to dal ce sistem napakovati ovaj slucaj ili ga zaista resiti, ali iz ovih reci Premijera govori neka podsvest, a on sigurno ima nekih saznanja vise...vidimo da je tu nesto veliko u pitanju...a da je misteriozno to nam je do sad valjda svima jasno.

2)
Iz kojeg razloga on sam od sebe, dakle kaze citiram "Policija nije učestvovala u izvršenju bilo kakvog krivičnog dela" - kraj citata !!!
Iz ove njegove recenice ja bas mislim da ako ne cela policija, a ono bar neki njen deo ili pojedinac pak jeste ucestovovao...pa da onda on zeli ovime da skine ljagu sa cele policije...
ili to ili pak sistem pakuje slucaj pa i on ovom izjavom koveruje...

Dakle nema mi logike da on posle 70+ dana kaze ovakvu recenicu i to sam od sebe, nicim izazvan, a verujem da nijedan novinar mu nije postavio takvo pitanje u stilu "Jel policija pakuje slucaj?"
Posto znamo da su te konferencije obicno rezirane i kontrolisane kao i svuda u svetu...

Dakle koji je smisao i poenta ove njegove dve recenice?

- VELIKI SLUCAJ
- POLICIJA NIJE UCESTVOVALA U IZVRSENJU KRIVICNOG DELA

Ja sam svoje pretpostavka izneo i odavno iznosim zasto mislim da je ovaj slucaj VELIKI (kako sad to evo kaze i Premijer...)

Jedino mi je dilema ova druga recenica...a rekoh i zasto mi je dilema...

...

Poslednja izmena:
Evo šta je meni palo na pamet o vezi Pinokia ( premijera nam ) i ovog slučaja:

Znamo da je najavio kraj istrage i objavljivanje imena ubice/a dan pre izbora za dan posle da navodno ne ispadne kako koristi ovu tragediju u politikantsko profitiranje što je bilo jasno svima koji su čuli da se i on sam umešao u sve ovo.

Kada se rešenje nije obelodanilo ni taj dan posle izbora ni do danas kao što vidimo , meni je palo na pamet da su te njegove reči bile upozorenje nekome ko je umešan u ovaj slučaj , a negde mu je oponent , isto politikant .

Svesni smo da kod nas politika određuje i ko će biti kasirka u Maksiju, a ne da je uključena u medijsaki i estradni cirkus , tako da nije da ovo nema baš smisla.

- - - - - - - - - -

A nije obelodanjeno ime jer se taj neko zazvao pameti i ućutao, pritajio, primio poruku.

Policijski forenzičari pronašli su trag ljudske krvi u kući porodice Marjanović i intenzivno utvrđuju čija je i da li može da se poveže sa ubistvom pevačice Jelene Marjanović (33)

Izvor blizak istrazi navodi da su uzorci uzeti sa nekoliko komada kućnog nameštaja i da je sa njih izolovan trag ljudske krvi, ali da naknadne analize treba da utvrde čija je krv.

Pa može biti neki trag, ali ne treba ni u to polagati previše nade. Nije toliko čudno da se u kući nađu manji uzorci krvi, utoliko pre ako ima dece, začas se povrede, isto to i sa autom. Odvezu klinca na fudbal, ili Janu negde da se igra, padne i raskrvari koleno, sedne nazad u auto...

Čak i ako se ustanovi da je Jelenina krv, mogla se i ona povrediti, poseći prst, itd. Zavisi naravno od količine krvi.

Ne znam što nisu koristili pse koji su obučeni da tragaju isključivo za leševima. Jedno je pratiti trag kojim se Jelena kretala, a drugo je pitanje da li je bila živa tog momenta. Takvi psi daju znak npr. ako je u gepeku transportovan leš.

Još jedna stvar - zavisi koju vrstu tragača su koristili, kako je obučen pas. U mnogim slučajevima su obučeni da nađu čoveka, a ne da pokažu tačan trag kojim se kretao. Znači pas koji traži određenu osobu ima drugu metodu od psa koji identifikuje trag. Prvi njuši vazduh, drugi pretražuje tlo. Ako su koristili prvu vrstu tragača, to je jako nepouzdana metoda da bi se odredila tačna putanja kojom se ona kretala, zato što vetar pomeri trag i za nekoliko stotina metara, pogotovo na brisnom prostoru. Znači, pas pronalazi osobu, ali ne ide istim putem kojim je ona išla, već krivuda, pravi veći luk, itd.

Ja se raspisala tamo i dala i neke info tipa da VUK NIJE bio pobednik Maldiva (
), i ko je devojcica koju Nada dovodi da se igra sa Janom itd. ali je to potpuno ignorisano (pa jos i boldovah, da ne smaram previse). Ne znam jel to obicaj na obom forumu (prvi put sam registrovana) da se tako docekaju novajlije, bas mi je sada krivo plus sam se obratila pojedinima (Grom i kiriku1) da pohvalim njihov rad i razmisljanje a ni minimalno cisto iz kurtoazije 'hvala' nisam dobila. :sad2:

Nastavicu pomno da vas pratim (pojedine gorenavedene, ukljucujuci i Barbaru), i ne znam da li cu se usuditi da ista vise napisem (iako bih rado to uradila) od jelte straha od odbijanja. Pateticno ali iskreno i istinito. Lep dan zelim.

Pa može biti neki trag, ali ne treba ni u to polagati previše nade. Nije toliko čudno da se u kući nađu manji uzorci krvi, utoliko pre ako ima dece, začas se povrede, isto to i sa autom. Odvezu klinca na fudbal, ili Janu negde da se igra, padne i raskrvari koleno, sedne nazad u auto...

Čak i ako se ustanovi da je Jelenina krv, mogla se i ona povrediti, poseći prst, itd. Zavisi naravno od količine krvi.

Ne znam što nisu koristili pse koji su obučeni da tragaju isključivo za leševima. Jedno je pratiti trag kojim se Jelena kretala, a drugo je pitanje da li je bila živa tog momenta. Takvi psi daju znak npr. ako je u gepeku transportovan leš.

Još jedna stvar - zavisi koju vrstu tragača su koristili, kako je obučen pas. U mnogim slučajevima su obučeni da nađu čoveka, a ne da pokažu tačan trag kojim se kretao. Znači pas koji traži određenu osobu ima drugu metodu od psa koji identifikuje trag. Prvi njuši vazduh, drugi pretražuje tlo. Ako su koristili prvu vrstu tragača, to je jako nepouzdana metoda da bi se odredila tačna putanja kojom se ona kretala, zato što vetar pomeri trag i za nekoliko stotina metara, pogotovo na brisnom prostoru. Znači, pas pronalazi osobu, ali ne ide istim putem kojim je ona išla, već krivuda, pravi veći luk, itd.

I to je tačno ali šta će biti ako se ispostavi da je KRV od Jelene

Ovaj sinhronicitet scenarija filma asocira na pominjane CIA, paravojne jedinice itd. Mozda bi trebalo pogledati ovaj film...
In Belgrade, Serbia, former Scorpions soldier Emil Kovač (Travolta) meets his informant to retrieve a file on American military veteran and former NATO operative Colonel Benjamin Ford (De Niro). Ford has fled to a cabin retreat somewhere in the Appalachian Mountains, to forget the war. Now a recluse, he meets Kovač, posing as a European tourist, during a hunting trip. The two men become friendly, until Kovač reveals his true identity. Intent on revenge, he initiates a gory game of cat-and-mouse with Ford. The latter is badly injured but is quick to rebound. After a showdown, Kovač is overpowered by Ford. They reach a peaceful compromise, however, after understanding each other's predicament. Kovač quietly returns to Serbia, while Ford visits his son, to make up for missing his grandson's baptism.

Valjda barem u majcin poziv oko 15;30 svi treba da verujemo. Samo na osnovu toga(da ne pominjem sve drugo) jasno je da je niko nije oteo, jer da je oteo ne bi je nazad vracao. Bilo da su otmicati Marjanovici ili bilo ko drugi. Garantujem da nije bilo nikakve otmice, ubijanja na drugom mestu, niti vracanja tela u pola pretrage terena. Suludo je misliti tako nesto.
Sto se tice krvi u kuci ima puno nacina da ona bude tamo. Jedan od nacina je ako je ubica poneo krv sa sobom na obuci, delu stvari koje je nosio tokom izvrsenja. Ili neko drugi ko je iz porodice, a imao je priliku da se priblizi lesu nesto nakon ubistva i dolaska "da trazi snaju". Sledeca opcija je da je sasvim moguce da krv bude od nekog od clanova porodice i da nema veze sa ubistvom i na kraju moze biti deo nastavka pritiska policije i medija prvenstveno na Zorana, jer ce on sam morati da donese odluku. Ako on ne donese odluku da prizna dzabe price ostalih clanova porodice koji ubistvo verovatno nisu ni videli. Vec mozda samo znaju ili slute kako se sve to izdesavalo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back