tija
Primećen član
- Poruka
- 833
Jojoooj! To ja tako jaučem zbog jela!Jedini problem koji sam imala kad sam ostavila pušenje je što sam se ugojila 2kg od januara, naravno mogla sam i više ali sam presekla - ni debela neću biti srećna!
I tih 2kg mi je otišlo u stomak jer se inače tako gojim... i naravno imala sam problem sa garderobom jer pola stvari nisam mogla da zakopčam ili sam kipela iz njih! I onda sam rekla da nema šanse da više grickam između obroka, imam osećaj da mi je to palo teže nego ostavljanje pušenja! Zato kad mi naleti potreba ja natrpam trešnje u činiju, em zaposliš ruke, em je zdravo!
![]()
Jedi voće, batali grickalice, kad se budeš ugojila krivićeš ostavljanje pušenja za to, što nikako ne valja!
Pozdrav i drži se!
P.S. Dok sam pušila lakše mi je bilo da smršam, tipa 2 kg smršam za nedelju dana, jednostavno kad mi se gricka upalim cigaru i više mi se ne jede. A sad sam ova 2kg skidala Boga pitaj koliko, ko da su se zalepili za mene![]()
a, kada tacno dodjes u fazu da ti se vise ne pusi?
Tesko je, ebote, ne jedem izmedju obroka, pijem vodu, ali zato su mi obroci obilniji. Najbolje je ne kupovati ta sranja, mislim na grickalice. Isto sam i ukapirala, ako imas cigarete pri ruci, velike su sanse da i zapalis koju. Odmah nadjes gomilu objasnjenja zasto to nije toliko strasno, itd,,, mislim sigurno znate na sta mislim.
Ja krkam bonbone ko blesava... one no sugar, kao to mi je najmanje zlo.
Jedini problem koji sam imala kad sam ostavila pušenje je što sam se ugojila 2kg od januara, naravno mogla sam i više ali sam presekla - ni debela neću biti srećna!
Sta te bre briga na sta ce da ti lici dim cigare