Pussycat
Veoma poznat
- Poruka
- 10.427
Mogu ja da prestanem kad god hocu.......
Ali bas volim sto se trujem...
![]()
O pa naravno! Pa svi mogu da prestanu kad HOĆE! Ovo je baš glupa konstatacija....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mogu ja da prestanem kad god hocu.......
Ali bas volim sto se trujem...
![]()

Za prestanak pušenja najbolje je 'prestati pušiti'
Znanstvenici nakon istraživanja često znaju doći do rezultata koji su "običnim ljudima" logični. Takav je slučaj i sa istraživanjem koje je potaklo savjetnicu njemačkog Centra za istraživanje karcinoma u Heidelbergu Martinu Poetschke-Langer da savjetuje one koji se odvikavaju od pušenja da - ne bi trebali pušiti.
Ona je rekla da je tijekom istraživanja utvrđeno da oni koji tijekom uporabe nikotinskog flastera ili gume za žvakanje nastavljaju pušiti uopće ne doprinose odvikavanju od pušenja. Poetschke-Langer kaže da bi svatko trebao odabrati svoju metodu odvikavanja i savjetovati se sa liječnikom: "Ključ uspjeha je motivacija, a ne nikotnski flaster", rekla je njemačka znanstvenica i dodala da oni pušači koji ne mogu ostaviti cigaretu trebaju potražiti i pomoć psihologa.

Uvek mi je drago kad neko ostavi duvan, ali naročito kada vidim da je nekome ova tema pomogla da odluči. To mi stvarno deluje neverovatno.čekaj Harmony, evo za par dana i meni pola godine!![]()
Uvek mi je drago kad neko ostavi duvan, ali naročito kada vidim da je nekome ova tema pomogla da odluči. To mi stvarno deluje neverovatno.
Pussycat, čekamo tortu![]()

Interesuje me koliko dugo nakon prestanka pusenja ste imali osecaj da vam se pluca/jednjak/grlo ciste od duvana (ruzan ukus duvana koji se "dize" iz jednjaka/grla). Verujem da je to subjektivno, ali ako moze nekoliko primera, makar okvirno - koliko je to nedelja ili meseci trajalo.
Napravili smo upravo drushtvenu grupu bivshih pushacha.![]()
E sad posle ove konstatacije stvarno nemaš šta da ponudiš ljudima koji svraćaju ovde.A zasto?
Jel zato sto sam bolji od svih, posto nikada nisam ni pocinjao da pusim?
E sad posle ove konstatacije stvarno nemaš šta da ponudiš ljudima koji svraćaju ovde.