Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Osmi dan...
Više nemam želje za cigaretom...
Tek možda jednom dnevno na par trenutaka...što se prevazilazi s lakoćom...
biggrinthumb.gif
Život bez cigarete ovih 8 dana posle 18 pušačkih godina se dovodi u normalu...

Dakle ovaj forum je pravo mesto ko želi da ostavi cigarete...

Pa ako si rešio, ali baš rešio (u šta se ne bi zakleo) - što bi značilo da si svestan štetnosti cigareta, dovoljno ti je da pročitaš ovaj fantastičan forum iz početka. Znači prvo raskrsti u svojoj glavi - 'oćeš ili nećeš... Ako si raskrstio, nikakva moja soljenja pameti ti ne trebaju... Već su ljudi sve napisali još pre 2 godine...
A s obzirom da si tinejdžer, te pare koje dobiješ kao džeparac, umesto da kupuješ cigarete da bi kao bio mangup kod društva, bolje uloži u neku garderobu, bilo šta drugo što voliš, a možda ne možeš da kupiš zbog izdvajanja za cigarete...
Nađi razloge za i protiv cigarete. i Videćeš da imaš samo 1 ili 2 razloga u prilog pušenju. Ma jednostavno samo kaži sebi neću zbog toga, toga i toga...

4. dan
samo cu da kazem da mi nije dobro, ali sam cvrsto odlucila da ne odustanem. Nekako bih se bzw. osecala da pokleknem. I da, cudno mi je kada se osvrnem i shvatim da posle 13 godina, ja ne palim cigarete. Nego , jel neko ima iskustva sa nekim lekom koji se zove Ziban? Savetuju mi to , kao pomoglo bi, ali nisam sigurna , ne svidja mi se ideja da pijem antidepresive.

4. dan
samo cu da kazem da mi nije dobro, ali sam cvrsto odlucila da ne odustanem. Nekako bih se bzw. osecala da pokleknem. I da, cudno mi je kada se osvrnem i shvatim da posle 13 godina, ja ne palim cigarete. Nego , jel neko ima iskustva sa nekim lekom koji se zove Ziban? Savetuju mi to , kao pomoglo bi, ali nisam sigurna , ne svidja mi se ideja da pijem antidepresive.

Slušaj ovako: taj Ziban košta oko 50e, za mene lično su to prevelike pare za tako nešto! S druge strane mislim da ako se budeš oslanjala na lek pokleknućeš i mislim da ćeš se lakše pokolebati kad ti bude najgore... Osloni se samo na sebe, ne treba ti ništa drugo. Samo tvoja dobra volja! I želja!
Potrudi se da iskoreniš sve navike koje su bile vezane za pušenje... I da radiš stvari koje te neće podsećati na cigare...
OOooooo Bože, pričam ko neka dr specijalista ili neuropsihijatar a ne pušim tek od januara :D

4. dan
Ziban...

Utripovala devojčica da joj krekeće u stomaku... Išli po lekarima, ustanovili da joj nije ništa... Devojčica i dalje čuje kreketanje iz stomaka... Setio se neko jednog dana : Rekli detetu da se potrudi i da pokuša da ispovraća žabu... Klinka ispovraća, a neko od prisutnih je krišom da ona ne vidi ubacio žabu u posudu sa sadržajem... Od tada je sve u redu i nema joj više kreketanja u stomaku...

Takvo ja mišljenje imam o svim tim "pomagalima" protiv cigarete...

4. dan
Pročitaj bar nekoliko zadnjih strana na ovom forumu. Tu ćeš naći sva objašnjenja.

Slušaj ovako: taj Ziban košta oko 50e, za mene lično su to prevelike pare za tako nešto! S druge strane mislim da ako se budeš oslanjala na lek pokleknućeš i mislim da ćeš se lakše pokolebati kad ti bude najgore... Osloni se samo na sebe, ne treba ti ništa drugo. Samo tvoja dobra volja! I želja!
Potrudi se da iskoreniš sve navike koje su bile vezane za pušenje... I da radiš stvari koje te neće podsećati na cigare...
OOooooo Bože, pričam ko neka dr specijalista ili neuropsihijatar a ne pušim tek od januara :D

Ma, da, tako sam nesto i mislila. Inace sam vrlo nervozna, pa sam zato mislila da se necim potpomognem... Nisam depresivna, samo sam nervozna i ne drzi me mesto. .. Muci me nesanica.
Ne mislim o situaciji kada ce biti najgore, bitno je samo to da sam ja odlucila i resila i to je to.
E, neko pricao o tome i ja nisam verovala, i pored toga sto i slabije spavam ovih dana, nemam podocnjake. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back