dr
Poznat
- Poruka
- 9.753
Samo polako, procice, nije to nista strasno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
http://forum.krstarica.com/threads/2506&highlight=nizak+krvni+pritisakjel moze neko da mi odgovori sta da radim u vezi krvnog pritiska..naime od kad sam prestao pusiti pritisak mi je opao..prije dok sam pusio imao sam 130/80 a sad 115/65...a maloprije je billo 110/60...stalno me boli glava i spava mi se..pijem litar i po vode dnevno i to tokom cijelog dana po malo..jedem neke supice i idem u setnju jednom dnevno...pozdrav svim nepusacima a onim koji puse predlazem da sto prije bace...ja sam pusio 13-14 godina...i gotivno mi je sada sto mi je lice cisto i svjeze..i ne smrdim na dim.ako neki ima kakvu ideju sta da radim neka kaze..
Bolje da ne kazem sta mislim o takvim prijateljima, ali ako si vec dobila te cigarete odmah sa njima U DJUBRE!!! Kakvo nosenje u tasni!:shock:i prošlo je. jbg, lakše bi mi bilo da u torbi nisam imala paklicu.
Bravo za karakter, nego gde si ti za ove nove?a sve to u velikoj meri dugujem i ovom forumu i nasem malom nepusackom kutku koji je bio uvek tu kada sam bila u krizi![]()
Pripazi da ti ONAJ ne svrati na kafu...i ja kažem... ima on tako svoje trenutke
danas se osećam super, sedela sam u kući ceo dan, i to je najsigurniji način da ne pušim
Bravo za karakter, nego gde si ti za ove nove?![]()
betmen doktore ne rece koliki ti je nepusacki stazhej dr bas se zapitah ovih dana kako se drzis i da znas da mi bas drago zbog tebe
Koliko ono bese nepusackog staza imas?
doći će i kod nas,nadam se,zabrana pušenja na svim javnim mestima,i u kafanama,kafićima,na radnom mestu i sl. i tada će biti uživancija izaći....
u većem delu EU je već ta zabrana uvedena...nadam se uskoro i kod nas...
betmen doktore ne rece koliki ti je nepusacki staz![]()
glavna frka je prosla, ali testovi ne prestaju nikadaha, izvini...oko mjesec i po, dva...nemam bas tacnu predstavu o vremenu.dobro mi ide..prosao sam sve teske testove i pijanke