Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pre neki dan mi proshlo 6 meseci...znachi...vetj polu-GODISNJICA
7_5_1311.gif

samo....nekako mi u poslednje vreme nailaze fleshevi...khm khm...nishta....:(:?

Ja i nisam bila neki extra pasionirani pushac niti sam imala neki staz u tome..Zadnjih par godina sam uz drushtvo zapalila po koju(kad osvanemo uz pricu),uz popodnevnu kafu ili kad sam bila jako nervozna ili neraspolozena..pa kao,bude mi lakshe..
Istog trenutka kad mi je test na trudnocu pokazao dve crtice -vishe nijedan jedini put nisam zapalila.. od tada je proshlo 19 meseci..nikakvu zelju prema cigaretama vishe nemam..

ljudi.... cek da vas priupitam nesto :)

ostavio sam cigarete pre nekih mesec i nesto, iskreno ne pamtim tacan datum jer mi datumi nikad nisu bili vazni u zivotu a istog dana i kafu tj. kafu sam i popio njih 10tak za ovo vreme a ranije bez jutarnje i tri cigarete nisam znao gde se nalazim i pio sam ih poprilicno..., e sad postoji jedan veliki problem.....ostavio sam ih na nacin na koji smatram da je to jedino moguce a to je tzv.shok terapija :)... odnosno na pola pakle sam rekao necu vise i vise ni jednu jedinu nisam zapalio... i kriza pocela tek posle treceg dana pa prosla i tako jednom do dva puta dnevno mi dodje da zapalim sto i nije strasno ali evo poslednjih dana bukvalno sanjam cigarete i bukvalno mi se neverovatno pusi :)... sta da radim ? :)))))0 tj. hoce li mi biti ovako i kroz 2 god ???? da li ce ikada prestati ta zelja za cigaretom ? :).. pusio sam nekih 10tak godina po 1 paklicu dnevno...
Kapiram da jos uvek nisam sam sa sobom rascistio da li hocu da ih ostavim zauvek ili ne ali pa sa druge strane ako sam izdrzao ovoliko ostavio bi ih ali... maaaa dajte samo neku rec podrske :))))))

ljudi.... cek da vas priupitam nesto :)

ostavio sam cigarete pre nekih mesec i nesto, iskreno ne pamtim tacan datum jer mi datumi nikad nisu bili vazni u zivotu a istog dana i kafu tj. kafu sam i popio njih 10tak za ovo vreme a ranije bez jutarnje i tri cigarete nisam znao gde se nalazim i pio sam ih poprilicno..., e sad postoji jedan veliki problem.....ostavio sam ih na nacin na koji smatram da je to jedino moguce a to je tzv.shok terapija :)... odnosno na pola pakle sam rekao necu vise i vise ni jednu jedinu nisam zapalio... i kriza pocela tek posle treceg dana pa prosla i tako jednom do dva puta dnevno mi dodje da zapalim sto i nije strasno ali evo poslednjih dana bukvalno sanjam cigarete i bukvalno mi se neverovatno pusi :)... sta da radim ? :)))))0 tj. hoce li mi biti ovako i kroz 2 god ???? da li ce ikada prestati ta zelja za cigaretom ? :).. pusio sam nekih 10tak godina po 1 paklicu dnevno...
Kapiram da jos uvek nisam sam sa sobom rascistio da li hocu da ih ostavim zauvek ili ne ali pa sa druge strane ako sam izdrzao ovoliko ostavio bi ih ali... maaaa dajte samo neku rec podrske :))))))

P: Znaš li koja je cigara najgora?
O: Prva!

Nemoj da posustaješ, neće ti tako biti za 2 godine, to ti kazem iz dvogodišnjeg nepušačkog staza :) samo ne posustaj sad! Krize će biti sve manje, redje, bledje. Što više pij vodu i jedi južno voće - ima ga u izobilju. nemoj da jedeš jaku i začinjenu hranu - to odmaže. Odloži paljenje cigarete na 5 min. pa na još 5, pa tako redom i dok se okreneš - prodje još mesec dana, a ti ne pušiš.
Mnogo je lepo kad se ne puši, kad ne smrdiš na duvan, i ti tvoja odeća i prostor u kome boraviš - nezamenljivo. Ako si u prilici, idi malo u planine na čist vazduh i sneg....

Pusim vec 28 godina a strsno bi zelio da se vec jednom trsim te ruzne navike.Ima li sanse za mene da napokon to jednom bacim,posto osjecam da ni organizam to vise ne podnosi.Pusim dvije do tri kutije godinama.Da li sam ja beznadezan slucaj???? Ima li neko iskustva sa ovim proizvodom „E-Joy“ elektronska cigara ili je i to samo produzavanje agonije..... :confused:

mislio sam da se nikada necu naci na ovoj temi ali zaebo sam se...pusio sam 14 godina...ne pusim preko mjesec dana..pozdrav svima koji ne puse! prestao sam odjednom jer mi pocelo biti lose...evo sad cekam neke magnete iz usa da se osiguram da vise nikad ne probam zlo zvano cigareta...
Pa sto ne javljas da se pohvalis :D!
Svaka cast!!!
f045.gif

(PS nece ti nista osigurati magneti dok ne objasnis sebi da si dokazao da imas dovoljno cvrstine TI, bez pomoci ikoga i icega. Uspeo si i postuj to ;))

Pusim vec 28 godina a strsno bi zelio da se vec jednom trsim te ruzne navike.Ima li sanse za mene da napokon to jednom bacim,posto osjecam da ni organizam to vise ne podnosi.Pusim dvije do tri kutije godinama.Da li sam ja beznadezan slucaj???? Ima li neko iskustva sa ovim proizvodom „E-Joy“ elektronska cigara ili je i to samo produzavanje agonije..... :confused:

Mislim da je od pusaca sa najduzim stazom bio Snis. Nesto ga nema :sad:... Citaj temu redom i kazace ti se samo ;)
Naravno da ima sanse! Cekamo Te!:D

zaista, nista bez svoje odluke
ako ti nije dovoljni motiv 'trujem se', a nemas neki dodatni motiv& zelju, teshko ce ti bilo
koji preparat pomoci.

a 28 godina staza....jbg, i mi sa neuporedivo manjim pushachkim stazom smo voleli( obozavali) pljuge. svako od nas. mislim da godine nemaju veze...stvar je do navike i do stava

eh da, da se upishem da nisam posrnuo, ne daj boze.:)
i dalje nepushach! :angel:

mislio sam da se nikada necu naci na ovoj temi ali zaebo sam se...pusio sam 14 godina...ne pusim preko mjesec dana..pozdrav svima koji ne puse! prestao sam odjednom jer mi pocelo biti lose...evo sad cekam neke magnete iz usa da se osiguram da vise nikad ne probam zlo zvano cigareta...

ej pa mesec dana je puno....
super ti ide, najteze pregurao...
sve je na tebi dalje, imas dobru osnovu

aj, drz' se;)

Pa jesi li izdrzao?

ma ne pusim jos uvek.... potrebu tj. zelju imam ali mislim da je sada u pitanju samo moja tvrdoglavost jer sam svima razglasio da ne pusim (ne i da sam ostavio) pa mi sad malo bedak da pocnem ponovo .... a i presekao sam i to je to .... necu pusiti bar jos sest meseci .... jos uvek ne smem da kazem da sam ostavio cigarete defintiivno ali tezim ka tome...... definitivno po meni jedini nacin je ostaviti ih od jednom inace od smanjivanja i sl.nema leba ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back